Elektrikli Mutfak Aletleri Katı Meyve Sıkacağı Tavsiyesi Olan ?

siemens çok memnunum. temizlemesi de çok kolay..
$indir.webp

moulinex te kullandım çok zor temizleniyor süzgeci.

bende katı meyve sıkacağı almayı düşünüyorum burdaki yorumlara çok önem veriyorum bosh,philips ve moulinex arasından birine karar vericem yorumları biraz daha bekliyimde:nazar:

ben de 2 yıldır bir karra verip te katı meyve sıkacağı alalmdım.en son bosh ta kampanyayla 160tl ye var allanlar mmemnun onu almayı düşünüyorum.amam hala kakrr vermiş değili.moulinex te olabilir philipste...ay okudumm formu kullannanlar genelde memnunn...ne alsam acaba

2 Gün önce Arçelik 800 watt katı meyve presini aldım ama pek memnun kalmadım çok köpüklü yapıyor aradaki fiyat farkı olmasa Philıps alırdım..

philips ve blue house arasındagittim geldim özellikler aynı sırf philps ismi için 150 tl pahalıydı blue house aldım bende inş pişman olmam :18:

Bende bir süredir araştırıyorum, philips in ürünlerine güzel diyorlar. Tabii kullanıcı yorumları daha önemli, özellikle philips 1861 kullanan varsa yorumlarını yazabilir mi?

selam arkadaşlar
bende 2gün önce philips marka aldım..anneler günü diye hızlıal.com da indirimdeydi.yaklaşık kargoyla 195 tl ye geldi fiyatı.sadece portakal sıktım,ama portakal suyu ertesigün acıdı.tadı kötü oldu .ben mi bişileri yanlış yapıyorum,yani içine bişiler mi katmam lazım illa acımasın diye.günde 1 bardak içebiliyorum.bunun için sürekli çalıştırıp temizlemek istemiyorum.en azından 2 günlük sıkıp kaldırmak istiyorum
şimdiden teşekkürler...
bu arada kışın nar sıkıyorum demişsiniz.bu makinaya zarar vermiyo mu.nasıl atıyosunuz narı makinaya.acemiyim de..thanks.

Bende de philips alu 1861 modeli var yaklaşık olarak 1 yıldır kullanıyorum; portakalla birlikte bir iki tane de elma sıkıyorum o zaman çok daha lezzetli oluyor. Kışın narın içine de yine elma sıkıyorum.

Portakalın acımasının sebebi kimyasal yapısından ötürü. Aslında en güzeli taze taze sıkıp tüketmek yada sadece 1 günlük olarak yapıp mutlaka gün sonunda bitirmek ertesi güne bırakmamak; aparatları tazyikli suyun altında fırçasıyla yıkayınca temizliği çok rahat oluyor. Zaten uzun araştırmalar sonucu almıştım; ben memnunum tavsiye ederim.

teşekkür ederim.bendede aynı model var.Kayınvalidem tavsiye etti diye aldım.Ama biraz büyük gibi sanki...Narı tamamiyle tanelerine mi ayırıyosun,

Ben 1000 devir arzum almıştım satıcı ile yaşanan sorun nedeniyle iade ettim.
Bosh da 700 devir var.
Bana marka önerebilir misiniz?
Arzum 260 lira 12 ay vadeli almıştım,
Bosh da 200 civarı falan.

Ben yeni aldım Philips Avance HR1871 ve bu kadar iyisini görmemiştim. Yalnız Amazon'dan aldım ama burda da ya vardır ya yakında çıkar. Bu arada çok şaşırdım, ürünle birlikte 15 yıl garanti geldi :53: Avrupa standartı buymuş. Biz burda her şeye 2-3 sene garantiyle alıyoruz. 5 seneye uzatmak isteyince ekstra para ödüyoruz.
Mutfakta en çok kullandığım aletlerin başında geldiği için meyve sıkacağına çok önem veriyorum. Diğerleri idare eder olsun ama bu tam olsun mantığındayım, o yüzden biraz paraya kıydım açıkçası kargo dahil 400 TL'ye geldi. Yanında birkaç hediye var. Diyet ve shake tarifi kitaplarıyla mini kettle.
İyi beslenme delisiyim :56: Ayrıca spor da yapıyorum ve takviye olarak bol bol shake içiyorum. Hem püre yapabileceğim, hem posasız meyve suyu elde edebileceğim, hem shake hazırlayabileceğim bir ürün lazım. Posasız olmasını isteyenler alacakları aletin köpük ayracı var mı yok mu ona bakmalı. Bir de koymadan önce meyveleri kesmek gerekmiyor, bu da işime geliyor.
Temizlemesi de çok kolay.

Ben servisindede çalışmıştım kesinlikle phılıps diyorum özellikle bu modeli cafelerde falan kullanılıyor hem çok yer kaplamıyor hemde çok kullanışlı o zamanlar 3 sene çalıştım arızaya sadece bir kere katı meyve sıkacağı geldi oda bi cafede kullanılıyodu bütün gün çalışıyodu :DEki Görüntüle 326198

canım modelini tam olarak yazarmısın

bende homend 2703 aldım.henüz kargo gelmedi ancak iyi olduğunu duydum aynı zamanda narenciye sıkacağı alarakta kullanılabiliyormuş muadillerine göre kısmen küçük pratik bir ürün 900wat .2702 den tek farkı görünüşü, 2702 daha şık inox görünüme sahip 30-40tl daha pahalı.

aklım çooooooooook karıştı :111:,genelde herkes aldığı markadan memnun, illa bir marka öne çıkmamış, yani ne alsam memnun kalacağım desenize :60: :60:

Back
X