Elektrikli Mutfak Aletleri Katı Meyve Sıkacağı Tavsiyesi Olan ?

o alet gibi boşbi ürün daha yok çok pişmanım mutfaga en iyişi tam teşekküllü mutfak robotu alacakşın bitti onlar meyvede şıkıyor çok pişmanım meyve şıkacağı aldığıma

Braun J700 aldım ben. İlk denemde çok gözüm korkmuştu temizliğinden. Ama geçen kullandığımda o kadar da zor olmadığını gördüm. Taptaze meyve suyuyla kahvaltı yapmak bambaşka bir keyifti

Eveeet sonunda aldım katı meyva sıkacağını.
Allah kahretmesin diyeceğim yaaa
Böyle SAÇMA
Böyle GEREKSİZ
Böyle Çöp Makinası GÖRMEDİM

Arkadaşlar çöpe atacak çok paranız ve israf etmeye bayılacağınız çuvalla meyveniz varsa buyrun alın!!!

100 parça bulaşık da cabası!

dün akşamüzeri Siemens marka aldım eve geldiğim gibi tüm parçalarını yıkadım sırayla önce elma sıktım sonra biraz havuç biraz kırmızı havuç derken evde ne meyve kaldı ne de sebze :) süper sıkıyor 2 ergen oğlum ve eşim bardak bardak içtiler daha yokmu dediler...kısacası onlar yeter ki içsin diyorsanız kesin alın derim, biraz zahmetli parçası çok ama meyve ve sebzeler yağsız olduğu için ılık su ile çeşmenin altında sabunladım kolayca temizlendi.

Merhaba, gectigimiz hafta tefalin easyfruit beyaz modelini aldim. Inanilmaz memnun kaldim. Parcalar cok cok kolay yikanabiliyor. Surahisinde kopuk ayirma aparati var, tahmin ettigimden cok daha pratik, kolay ve kullanisli cikti. Hem de herseyi sıkıyor. Ben bunu her gun kullanirim. :)

Ben de kendime kenwoodun aldım 1400 devir. Aslında mutfak şefi aldım içinde mıkser , kıyma makinesi, katı meyve sıkıcı ve cam blenderi var. İnşallah evimize geçelim kullanıp yorum verıcem. Ama annemde breville var cok memnunduk

Arkadaşlar ben katı meyve sıkacağı alacağım da hangi markayı tavsiye edersiniz ? Kullanıp memnun kalanlar özelden de ulaşabilir, eğer burda yazmak reklam olur derlerse =) Şimdiden teşekkürler :)
Ben pekvok markanin meyve sikacagini kullandim kesinlikle Bosch arkadasim. Daha farkli markalar hem kopuk yapyi hem de cabuk bozuldu

Konuyu hortlatıyorum tam olarak o makineyi almak istiyorum km326wh sanırım kodu internette şikayet vardaki şikayetler korkuttu bide çok sarsılıyo mu makine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…