Bebek Beslenmesi katı meyve sıkacagı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
hangı katı meyve sıkacagını tavsıye edersenız ..bıde 5 aylık yada 6 aylıklar ıcın farkedermı 5 aylık bebeklerede ondan sıkıp vermek sakıncalımıdır sızce

canım ben kızımın yoğurdna hergün değişik bir meyve katıyorum. hem suyunu hem posasını. cam rendede rendeliyorum kızıma yoğurtla yediriyorum tavsiye ederim. hafif pütürlü bırakıyorum ki alışşın diye

ben de katı meyve sıkacağı almak istiyorum bu başlık iyi olmuş artesk85:1: 4.5aylık bebek meyve püresi yiyebilir mi pinkaya87 ? ben 3 gündür kayısı suyu veriyorum biraz kabız olmuştu kaşık mamasından.posasını da verebilirmiyim acaba meyvelerin,yoksa önce sularından sonra pürelerden mi devam etsem? kontrolümüz pazartesiye kaldı doktora soracak o kadar çok şey var ki :)

philipsi tavsiye ederim ben cok memmunum bir sitede 64 tlydi
cok yeni modeli degil ama işinizi görür emin olun.

Philips Comfort Katı Meyve Sıkacağı HR 1821

makethumb.aspx

annemde elmanın posasını verıyor ben suyunu vermekten yanyım ama dınletemıyorum... saldırıyor ya bız yemek yerkende öyle bakıorkı artık yanında yemıyoruz bırseyı ınanınkı acıyoruz

Bende bunu çok merak ediyorum bu başlık iyi olmuş..bende cam rendede rendeleyip tülbenten geçiriyorum ama sadece elma,armut kayısı gibi meyveler..doktorumuz havuç suyunu tavsiye etti ama havuç o rendede rendelenmez ki..katı meyva sıkacağı var ama kullanmadım acaba sakıncalı mı ki sormayı unuttum drumuza...

bana da mantıklı gelmiyo açıkçası ama herkes cam rende kullanıyorum diyince aklıma takıldı..hem katı meyva sıkacağında daha kolay değil mi..posasını da veriyorum diyosanız tamam cam rende ideal ama suyu için sıkacak daha iyi bence..ben biberonla verdiğim için bundan sonra katı meyva sıkacağını kullanmayı düşünüyorum(tabi yine tülbenten geçirip),rendelemek çok zamanımı alıyo bizim yaramaz da beklemeyi sevmiyo..

sakıncası şundan olabilir: Metal parçalara değiyor ya ondan bence. Cam rendenin mantığı da o.

amanın da amanın..ben çalışan bir anneyim bebişe ben nöbetteyken (acil doktoruyum) babamız bakıyor.valla o zararlı bu sakıncalı diye adama bi liste versem kafayı yer bakıcı bulalım der herhalde... :))

o kadar da değil bence...yani çok bariz şeylere tamam da bu kadar ayrıntı bayar beni obsesif olur çıkarım ayol....

havucu ne yapmayı düşüncez o zaman??yavrucak metale değiyor diye havuç suyu içmiycek mi?hadi onu geçtim blendır olayının napcaz??yok ya ben bu kadar takamam.azıcık da alışsın yarın ööbür gün cipsleri kolaları çikolataları hüpletirken ne etcez bakalım :)))

:64::64:bende zararlı diye duydum.doktorumuza sordum.birşey olmaz kullan çelik olanlardan dedi.bizde kullanıyoruz valla

Ben arzum un katı meyve sıkacağından aldım hani şu bütün atılanlardan ve çok memnunum..

Arçelik kullanıyorum. Geçen yıl kampanyada 100TL ye lmıştım ama Philips daha iyi diyolar..

bizim dr cam rende dedi herşey eski usul. Metaller bazı vitaminleri öldürüyomuş.ama havucu netcez ya?

sakıncası şundan olabilir: Metal parçalara değiyor ya ondan bence. Cam rendenin mantığı da o.

sevgili anneler, cam rende kullananlar bilirler; avantajı sadece "cam" olması değil ki. tabiki cam sağlıktır ama metal iyi değil diye cam rendeyi tercih etmiyoruz. Cam rendeden çıkan püreyle klasik metal rendeden çıkan bir mi? :)) cam rendenin özelliği, çiğnenmek zorunda kalmayacak şekilde püre yapması, o kadar. bulanın ömrüne bereket :))

bizim dr cam rende dedi herşey eski usul. Metaller bazı vitaminleri öldürüyomuş.ama havucu netcez ya?

havuç da cam rende de süper oluyor.püresi o kadar pürüzsüz ki deneseniz şaşarsınız. ben ihtimal vermeden bi denedim, harika oluyor. hatta rendeden sonra tülbentten geçirdim, acayip suyu çıktı.

ben de katı meyve sıkacağı almak istiyorum bu başlık iyi olmuş artesk85:1: 4.5aylık bebek meyve püresi yiyebilir mi pinkaya87 ? ben 3 gündür kayısı suyu veriyorum biraz kabız olmuştu kaşık mamasından.posasını da verebilirmiyim acaba meyvelerin,yoksa önce sularından sonra pürelerden mi devam etsem? kontrolümüz pazartesiye kaldı doktora soracak o kadar çok şey var ki :)

bence daha küçük olduğu için suyundan bir iki kaşık vermelisin meyvelerin oda armut elma olabilir çok zorlama derim

arkadaslar ben daha kizim dogmadan aldigim bir kati meyve sikacagini kullaniyordum,guya memnundum da.Bir gun ablam benim sikacagi kullanmak zorunda kalinca,sasti kaldi,bu ne dedi,bir kilo meyveden bir bardak su cikti,boyle olmamasi lazim dedi.Baktik hakkaten posasi oyle sulu kaliyor ki,elimle sikinca bile daha su cikti.Ama ben baska sikacak kullanmadigim icin karsilastirma yapamamis ve kendiminkini iyi sanmistim.Simdi yenisini almak istiyorum,ablam arzum kullaniyor,ben de ya arzum ya philips yada braun almayi dusunuyorum.Bu arada eski sikacak bilindik olmayan yurt disindan alinmis bir marka-rohnson.

ben moulinex katı meyve sıkacağı kullanıyorum çok memnunum meyveleri bölmeden bütün halde atabiliyorum suyu da çok çıkıyor tavsiye ederim...

Back
X