Alnıma yazılmış kader gibi bu kadın her yerde karşımdaHoaayydaaaa
45 dk sürüyor yolculuk ama inanın toplam 45 saniye susmuyor . Resmen sabrımı sınıyorKaç dakika bu yolculuk?
Bir önceki dolmuş kaç dakika önce?
Kadın resmen toplu bir ortamda rahatsız edecek kadar yüksek sesle konuşuyor .işten çıkıyorsun yorgunsun üstüne bide onu dinle. Siz tabi bu durumu yaşamadığınız için bilemezsinizsize bu hakkı kim veriyor peki??
yaşamadığımı nerden biliyorsunuz????kadını nazik bir şekilde uyardınız mı????Bazı insanlar konuşma sırasında ses tonunu farketmeyebiliyor.Bunun çözümü dövmek değildir çirkinleşmeye gerek yokKadın resmen toplu bir ortamda rahatsız edecek kadar yüksek sesle konuşuyor .işten çıkıyorsun yorgunsun üstüne bide onu dinle. Siz tabi bu durumu yaşamadığınız için bilemezsiniz
Tabi dediğiniz gibide olabilir ama aynı konuyu hergün konuşmak bana biraz garip geliyor ayrıca daha sessiz olunabilir . Topluma saygı kalmamıs kimsede.sunney ben farkli bir ildeyim uzagiz yani... Ama bana garip gelmiyor her dolmusta otobüste muhakkak vardır öyle birileri... Belki telefonla konuşmak için müsait olduğu tek zaman o zamandır...
Kadını belki 50kere uyardım artık akraba gibiyiz kadını görünce kulaklık takıyorum . Hadi ben neyse bugün o kadar çok bağırdıki uyuyan bebeği uyandırdı yazık degilmi bebegin anneside çaresiz hiç birsey demediyaşamadığımı nerden biliyorsunuz????kadını nazik bir şekilde uyardınız mı????Bazı insanlar konuşma sırasında ses tonunu farketmeyebiliyor.Bunun çözümü dövmek değildir çirkinleşmeye gerek yok
45 dk sürüyor yolculuk ama inanın toplam 45 saniye susmuyor . Resmen sabrımı sınıyor
Benimle konusmasına inanın razıyım en azından hakim olduğum bi konu olur. Gerçi hergün aynı konuyu konustuğu için pek fransız degilim . Oğlu hasanı komşu kızı haticeyi asla unutmam meselaDua edin o zaman telefonla konuşuyormuş. Ya bırakıp 45 dakika sizinle konuşsaydı ?
Allah başka dert vermesin size büyük dert lazım sanırımAman tanrım didim. Ne büyük dert...
3gündür oğlu Hasanı dinliyoruz . Matematikten 40 fen bilgisinden 50almış eee aklı komşu kızı haticede . İşi gücü bıraktık cümleten kadını dinliyoruz . Saçmalıgın daniskası
Dünyaya yeni gelmedim ama bu kadar saygısız bir insanla ilk defa karşılaşıyorum kendinizi benim yerime bir koyun isterseniz emin olun sabredemezsiniz
Öyle bişey yaparmı acabaBelkide biriyle konusuyor gibi yapiyordur..
Maşallah süpersiniz . Aslında çok takıntılı değilimdir ama yaşlı amcalar teyzeler minik bebekler bile rahatsız oluyor. Geçen dolmışçu paranı geri vereyimde in dedi o kadar yani.İnsanlardan çok çekeceğiniz var o zaman malesef, senelerdir ankara otbüs ve dolmuşlarında bitirdiğim kitabın haddi hesabı yoktur, gürültüden etkilenmemeyi bir şekilde öğrenmeniz lazım.
Toplu taşıma aracı tam ders notu konusulacak yer haklısınız evde konusulmaz değilmi bu?Benim oğlum Hasan da matematikten 40 alsa ben de kırk dakka konuşurum
Siz de kadını dinlemeyin efenim takın kulaklığı müzik dinleyin, etrafı seyredin, bişeyler okuyun, yanınızdakiyle muhabbet edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?