- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
Maşallah süpersiniz . Aslında çok takıntılı değilimdir ama yaşlı amcalar teyzeler minik bebekler bile rahatsız oluyor. Geçen dolmışçu paranı geri vereyimde in dedi o kadar yani.
Elbette kadına birşey yapacak halim yok ama akşama kadar yorulan o kadar çok insan varken saygısızlık yapması sabrımı zorluyor . HayırlısıTak kulağına kulaklığı güzelce müziğini dinle.
Dertsiz başınıza dert ariyorsunuz resmen.
Kadının toplu taşıma aracında herkesi bu sekilde rahatsız etmeye hakkı yok belki ama sizin de o kadını dövmeye hakkınız yok.
Bu tip şeylerden millet katil olsa Türkiye'nin adı değişirdi emin olun.
Canım dedim demez miyim herkez diyor öyle diyince kapatıyor ama sonra başka birini arıyor sırf vakit geçirmek için insanların başlarını agrıtıyor allah akıl versin ne diyeyimBu kadini kimse uyarmiyomu artik yeter diye rahatsiz oluyoruz diye
Toplu taşıma aracı tam ders notu konusulacak yer haklısınız evde konusulmaz değilmi bu?
Şoförler değişiyor canım bi bu kadın degişmedi gitti.Her gün aynı şoförse o uyarsin bence sizi tinlamiyor sanirim
Kesinlikle konustuğu konu değil sorun.Yüksek sesle konusması çok ayıp. Diyorum ya uyuyan çocuğu uyandırdı anneside birşey demek istemedi yaşlılar aynı şekilde huzursuz .Toplu taşıma aracında konuşulacak konu sınırlamasına ne girer ne girmez tam bilemedim ama aklıma sadece müstehcen şeyler geldi onun harici yüksek sesle olmadığı müddetçe her şey konuşulabilir diye düşünüyorum; ama anladığım kadarıyla yüksek sesli konuşuyor olması rahatsızlık vermiş, konuştuğu konular değil.
O zaman bir kaç kişi uyarı yapmalısınız üslubunca
Öle kolay değil efenim bazıları çok sinir bozucu oluyor size denk gelmedimi hiç feribotta falanBenim oğlum Hasan da matematikten 40 alsa ben de kırk dakka konuşurum
Siz de kadını dinlemeyin efenim takın kulaklığı müzik dinleyin, etrafı seyredin, bişeyler okuyun, yanınızdakiyle muhabbet edin
Bende uzun sene sekreterlik yaptım 3tane telefona bakıyordum dolmusta metroda otobüste vs. Her yerde sürekli çalıyordu ve bende açmak zorundaydım ama herşeyin bir usülü var sessiz ve kibar bir şekilde konusup kapatıyordum uzun sürdüğünde de k.bakmayın rahatsız ettim diye yanımdakilere söylüyordum . Olması gereken bu bencevalla bende olduda normal bir saatte işimi bitirmeyi başarmış çıkmışsam dolmuşa binerim ve hep bir sebepten telefonla konuşurum. ya eşimi ararım alınacak şeyleri konuşuruz. kim oğlanı alacak ne yiycez nerde yiycez ne lazım o yemek için. nerdesin ben nerdeyim vs gibi. sonra annemi ararım oğlum napıyor kim gelecek onu alacak hangi saatte hazır olsun diye. sonra bir arkadaş arar yada ben bir arkadaşı ararım çünkü eve geçip koşturmacaya girmeden sosyalleşebileceğim tek vakittir. yada ofisten ararlar yada bir müşteri arar. yani o telefon susmazki. bence çok normal. ev telefonu kullanmayıp tüm hayatımızı cep telefonlarından yönettiğimiz bir dönemdeyiz. kadının ses yüksekliği, tonu yada konuştuğu konularmı rahatsız etti bilemiyorum ama mecburen çok fazla telefonla konuşuyoruz. hatta ben beyin kanseri olmaktan korkuyorum o yüzden kulaklık kullanıyorum. böyle bir fobim bile var, o derece. bu yüzden bence kadını takıntı haline getirmeyin illaki onunda benim anlattıklarım gibi bir sebebi vardır. müzik dinleyin oyun oynayın takmamaya çalışın bence.
Öle kolay değil efenim bazıları çok sinir bozucu oluyor size denk gelmedimi hiç feribotta falan
Arkadaşım ne yapsak bilemedim semt değiştireceğim en son başka çaresi yok bende kırmak üzmek istemiyorum uyarılarıda dinlemiyor . Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorumBen yaptığım yolculuklar boyu kulaklığı kulağımdan hiç çıkarmam neredeyse
Bişey dinlemesem bile takılı durur genelde ya da bişey okurken kafam dağılır duymam etrafı ama konu sahibinin yaşadığı olay sinir yıpratıcı bir hal almış o yüzden duymazdan da gelemiyorlar anladığım kadarıyla
Üslubunca uyarı önerimi değiştiriyorum biraz sert bi uyarı yapılmalı o zaman, madem tüm minibüse mal olan bir olay bunun hal çaresi ricayla değil biraz daha sert bir uyarı ile olabilir belki
Kavga gürültüyü de kast etmiyorum tabiki
Heee şöyle biraz mantıklı düşünün kız resmen çıldırmış,artık katil olmayı göze almış baksanızaBen yaptığım yolculuklar boyu kulaklığı kulağımdan hiç çıkarmam neredeyse
Bişey dinlemesem bile takılı durur genelde ya da bişey okurken kafam dağılır duymam etrafı ama konu sahibinin yaşadığı olay sinir yıpratıcı bir hal almış o yüzden duymazdan da gelemiyorlar anladığım kadarıyla
Üslubunca uyarı önerimi değiştiriyorum biraz sert bi uyarı yapılmalı o zaman, madem tüm minibüse mal olan bir olay bunun hal çaresi ricayla değil biraz daha sert bir uyarı ile olabilir belki
Kavga gürültüyü de kast etmiyorum tabiki
Sizin sanırım uykunuz kaçmış hangi konuya yorum yapsam diye bakıyorsunuz . Tekerleme ile mi seçtiniz benim konumu? Duma duma dum kırmızı mum !! Evet benim derdim bu. büyük dertlerim yok çok şükür . Dövme konusuna gelirsek o belli olmaz canım kendine güvenmeden adım atmam kapito.Bu ne şimdi, bu mu dert ettiğiniz şey? Uyarın döveceğinize bunun daha MEDENİ yolları varken dayak nedir? O sizi döverse ne olacak?
Aynen canım kimse feryadımı anlamıyorHeee şöyle biraz mantıklı düşünün kız resmen çıldırmış,artık katil olmayı göze almış baksanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?