- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
Arkadaşım ne yapsak bilemedim semt değiştireceğim en son başka çaresi yok bende kırmak üzmek istemiyorum uyarılarıda dinlemiyor . Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum
Mantıklı tamam çok teşekkür ederim beni anlayan birileri varmış demekkiSiz önümüzdeki günlerde daha sert bi uyarı yapın ama bir kaç kişi ile birlikte.
Tüm minibüsün tepkisini çekince ısrarla konuşmalarını devam ettiremez herhalde
keciorende hangi hat ay, merak ettim, ben de mi binsem saati filan versen deKe
Kesinlikle konustuğu konu değil sorun.Yüksek sesle konusması çok ayıp. Diyorum ya uyuyan çocuğu uyandırdı anneside birşey demek istemedi yaşlılar aynı şekilde huzursuz .
Uyar sen de canım. Onu dinlemek zorunda değilsin ki...Hergün tanımadığım bir kadınla dolmuşta karşılaşmaktan ve her seferinde sırf zaman gecirmek için inene kadar telefonla konuşmasından dolayı hayattan soğudum . Katil olmamak elde değil . Bu işin sonu kötü
sizi çooook iyi anlıyorum , insanda git gide takıntı oluyor bu. bende dönem dönem yaşadım buna benzer durumlar, artık diyordum bilerekmi yapıyorlarArkadaşlar gerçekten bıktım ya kadını en son döveceğim o olacak aynı dolmuşa hergün denk gelmek kadar köyü birsey yok
uyaracaksınız. lütfen biraz alçak sesle konuşurmusunuz. her şeyinizi öğrendik zaten diyeceksinizKadın resmen toplu bir ortamda rahatsız edecek kadar yüksek sesle konuşuyor .işten çıkıyorsun yorgunsun üstüne bide onu dinle. Siz tabi bu durumu yaşamadığınız için bilemezsiniz
Arkadaşlar gerçekten bıktım ya kadını en son döveceğim o olacak aynı dolmuşa hergün denk gelmek kadar köyü birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?