Katil olacağım.

valla sizin enteresan mecazlarinizdan sira gelmemis demekki ! siz hala yanlisinizin farkinda degilsiniz ....zaten anlayana sivrisinek saz ,anlamayana davul zurna az,bu sebepten ii gunler diliyorum.

Buradaki konuların çoğu , konu sahibinin üslubuna göre yanıtlanıyor. Siz " katil olacağım, döveceğim " demeseydiniz belki bizde " görgü kurallarına göre yapmaması gerekiyor.. V.s diye size hak verirdik.

Ben muzdarip olduğum bir konuyu dile getirdim herkesin görüşü farklı saygı da duyarım sorun değil ama böylesine toplum için kötü olan bir konuyu bu denli farklı yerlere çekmek ve normal birşeymiş gibi karşılamak bana çok da mantıklı gelmiyor. Amin allah başka dert vermesin canım.

Buradaki konuların çoğu , konu sahibinin üslubuna göre yanıtlanıyor. Siz " katil olacağım, döveceğim " demeseydiniz belki bizde " görgü kurallarına göre yapmaması gerekiyor.. V.s diye size hak verirdik.
Ben saygı çerçevesi içinde kadını uyardığımı dile getirdim ama konu sürekli farklı yerlere çekildi. Öfkemi anlatmak için kelime bulamadığım bir anda bunu yazmış olmam bunu yapacağım anlamına da gelmiyor . Sadece uyarmaktan yorulduğumuz için bu yazıyı paylaşmak istedim.

valla sizin enteresan mecazlarinizdan sira gelmemis demekki ! siz hala yanlisinizin farkinda degilsiniz ....zaten anlayana sivrisinek saz ,anlamayana davul zurna az,bu sebepten ii gunler diliyorum.
Anlamayanlar kendini belli ediyor zaten . Topluma duyarsız ne çok insan varmış hepsini görmüş oldum . İyi günler

topluma duyarlı olmak ,işine gelmeyeni dövmesi,arkasından hakaretler sıralaması anlamına geliyorsa duyarsız olmayı tercih ederim.@nuryolu

pardon, dikkat etmemişim de niye kızdınız ki
Canım herkes bunda ne var diye çok üstüme gelince gerçekten çok üzüldüm bu denli toplumu rahatsz
topluma duyarlı olmak ,işine gelmeyeni dövmesi,arkasından hakaretler sıralaması anlamına geliyorsa duyarsız olmayı tercih ederim.@nuryolu
nasihatlarınız çok güzel amin canım amin.

Canım herkes bunda ne var diye çok üstüme gelince gerçekten çok üzüldüm bu denli toplumu rahatsz

nasihatlarınız çok güzel amin canım amin.
ben senin için demedim arkadaşım..bir arkadaş metroda bir kadın konuşuyor demiş de, ben de konu telefon olduğu için bir an telefonda konuşuyor anladım. o da ters bir tepki göstermiş ona söyledim...

Bir başkasının telefonla konuşması sizi neden bu kadar ilğilendiriyor anlamadımBirde o kadının acısında düşünüp her gün sizle karşılaştıgına sinir oluyorsa ne olacak peki?Dünyada milyonlarca dert varken bir kadının kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayıp kendi aleminde yaşamasını sorun etmek kadar saçma bir durum görmedim doğrusu

Polemiğe, laf sokmaya gerek var mı?
Herkes fikrini yazmış, üsluplar bozulmadığı sürece fikir beyan eden herkese saygı duymak gerekir değil mi?

Konu sahibesi,
madem bunca ikaza, uyarmalara aldırış etmeyen biri var karşınızda, ya kulaklıklı yolculuğunuza devam edeceksiniz çünkü maalesef toplu taşıma araçlarında bir kişinin tepkisi, ikazı yeterli olmuyor ya da diğer rahatsız olan yolcularla birlikte hareket edip beraber ikaz edeceksiniz kadını, hala aldırış etmiyorsa anlayacağı dilden konuşun, bindiğinde çıkarın kalemi kağıdı yazılı yapacağım herkes telefonunu versin, sınavda telefon yasak der telefonu alır, inene kadar vermezsiniz

aynen ya

ben o telefonun alıp camdan fırlatmak istiyorum öyle insanlarla karşılaşınca hele akşamsa ve yorgunsam car car ifrit oluyoru ki bu kişi genelde bayan oluyordur birgün birine fena dalacam hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…