Hah
ahahhah siz önce yazılan yorumları iyi okuyun sonra bana nasihat verin. Kadını uyarmayan kalmadı dolmuş şoförü bile defalarca uyardı diyoruz siz kalkmış uyarmadan nasıl böyle söylüyorsunuz diyorsunuz. Önce okuyun sonra konuşun lütfen.
Ben muzdarip olduğum bir konuyu dile getirdim herkesin görüşü farklı saygı da duyarım sorun değil ama böylesine toplum için kötü olan bir konuyu bu denli farklı yerlere çekmek ve normal birşeymiş gibi karşılamak bana çok da mantıklı gelmiyor. Amin allah başka dert vermesin canım.valla böyle konular bana dert olamaz çünkü ben hastalığıda gördüm ,ölümüde, yani derdin büyüğünü de o yüzden sesli konuşan bir kadını derrt edipte konu açmam buralara insanlar ne konular açıyor millet güler ya. diyicek bşey yok allah daha büyük dert vermesin bacı
Ben saygı çerçevesi içinde kadını uyardığımı dile getirdim ama konu sürekli farklı yerlere çekildi. Öfkemi anlatmak için kelime bulamadığım bir anda bunu yazmış olmam bunu yapacağım anlamına da gelmiyor . Sadece uyarmaktan yorulduğumuz için bu yazıyı paylaşmak istedim.Buradaki konuların çoğu , konu sahibinin üslubuna göre yanıtlanıyor. Siz " katil olacağım, döveceğim " demeseydiniz belki bizde " görgü kurallarına göre yapmaması gerekiyor.. V.s diye size hak verirdik.
Anlamayanlar kendini belli ediyor zaten . Topluma duyarsız ne çok insan varmış hepsini görmüş oldum . İyi günlervalla sizin enteresan mecazlarinizdan sira gelmemis demekki ! siz hala yanlisinizin farkinda degilsiniz ....zaten anlayana sivrisinek saz ,anlamayana davul zurna az,bu sebepten ii gunler diliyorum.
pardon, dikkat etmemişim de niye kızdınız kiTelefonla konusuyor demis miyim ?
Canım herkes bunda ne var diye çok üstüme gelince gerçekten çok üzüldüm bu denli toplumu rahatszpardon, dikkat etmemişim de niye kızdınız ki
nasihatlarınız çok güzel amin canım amin.topluma duyarlı olmak ,işine gelmeyeni dövmesi,arkasından hakaretler sıralaması anlamına geliyorsa duyarsız olmayı tercih ederim.@nuryolu
ben senin için demedim arkadaşım..bir arkadaş metroda bir kadın konuşuyor demiş de, ben de konu telefon olduğu için bir an telefonda konuşuyor anladım. o da ters bir tepki göstermiş ona söyledim...Canım herkes bunda ne var diye çok üstüme gelince gerçekten çok üzüldüm bu denli toplumu rahatsz
nasihatlarınız çok güzel amin canım amin.
pardon, dikkat etmemişim de niye kızdınız ki
HahahaKizmadim ay normal yazdim oyle
.. konunun gerilimine kapilmisiz hepimiz
tamam canım k.bakmaben senin için demedim arkadaşım..bir arkadaş metroda bir kadın konuşuyor demiş de, ben de konu telefon olduğu için bir an telefonda konuşuyor anladım. o da ters bir tepki göstermiş ona söyledim...
konu telefonla ilgili olunca kadın metroda tel.le konuşuyor gibi algıladım. ben de ankaradayım da Allah Allah nasıl oluyor dedim :)Kizmadim ay normal yazdim oyle
.. konunun gerilimine kapilmisiz hepimiz
konu telefonla ilgili olunca kadın metroda tel.le konuşuyor gibi algıladım. ben de ankaradayım da Allah Allah nasıl oluyor dedim :)
Ankara'da beni en çok üzen sorun : )) çekmiyoorrrrkonu telefonla ilgili olunca kadın metroda tel.le konuşuyor gibi algıladım. ben de ankaradayım da Allah Allah nasıl oluyor dedim :)
Bir başkasının telefonla konuşması sizi neden bu kadar ilğilendiriyor anlamadımBirde o kadının acısında düşünüp her gün sizle karşılaştıgına sinir oluyorsa ne olacak peki? Dünyada milyonlarca dert varken bir kadının kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayıp kendi aleminde yaşamasını sorun etmek kadar saçma bir durum görmedim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?