Saygısızlık olan fikir belirtilmesi degil canım saygısızlık olan defalarca uyarılmasına ragmen kadının laf anlamamasıAma devlet meselesi sanıp konuyu açan sizsiniz. Oyle bir başlık atmışsınız ki içeriği çok berbat bekliyordum.
Takıntı haline getirmişsiniz.
Farklı yönde hakaret etmeden fikir belirtmek saygısızlık mı ?
iyi de bu arkadaş ve ben çok abartmışsın bununla katil olunur mu yazdık diye bize nasıl bir msj yazdın tekrar okur musun?Saygısızlık olan fikir belirtilmesi degil canım saygısızlık olan defalarca uyarılmasına ragmen kadının laf anlamaması
Mecazi söylem diye birşey var sanırım bundan yoksun kalmıssınız . Bunun için tabiki katil olunmaz bu mübağalaydı öfkemi anlatmak için.ama anlamıyorsanız birşey diyemeyeceğimiyi de bu arkadaş ve ben çok abartmışsın bununla katil olunur mu yazdık diye bize nasıl bir msj yazdın tekrar okur musun?
konunla dalga geçmedik,aa bu mu dert demedik sadece sana üzüldük böyle abartma dedik,bizi saygısız yaptın.
Mecazi söylem diye birşey var sanırım bundan yoksun kalmıssınız . Bunun için tabiki katil olunmaz bu mübağalaydı öfkemi anlatmak için.ama anlamıyorsanız birşey diyemeyeceğim
Saygısızlık olan fikir belirtilmesi degil canım saygısızlık olan defalarca uyarılmasına ragmen kadının laf anlamaması
Hahahah bu çok iyiydi ama insan acıyor işte herkez evine yetişmeye çalışıyor. Belliki oda bir yerde çalısıp para kazanıyor ama bu kadarda olmaz allah dolmustakilere sabır versınYok hani bize demişsiniz ya niye fikrime saygı duymuyorsunuz diye ona nazaran yazdım.
Uyardıysanız inadına devam ediyordur.. Buna kızabilir insan işte..
Bir daha kadının bineceğini gördüğünüzde, dolmuş şoförüne" bu kadını dolmuşa almayın , onun parasını ben vereyim deyin " :). :) :)
Mecazi olduğunu anladıysanız üstelemenin anlamı yok iyi günler.mecazi olduğunu anladık ama anlatamadık ve sen hala ah ah saygı diyorsun dimi? iyi günler.
Yorumları okumadan yorum yaptım. Bu sebeple tekrara girmişim. Ve doğru demişler..E zaten oyle soyluyo cogu kisi. Muzigini dinle bosver demisler.
bence sen bir psikologa git tedavi ol sonra dert kelimesinin anlamını araştır bu dertmi ya yada en iyisi sen kadını değilde kendini öldür hepimiz rahatlıyalımHergün tanımadığım bir kadınla dolmuşta karşılaşmaktan ve her seferinde sırf zaman gecirmek için inene kadar telefonla konuşmasından dolayı hayattan soğudum . Katil olmamak elde değil . Bu işin sonu kötü
Ama devlet meselesi sanıp konuyu açan sizsiniz. Oyle bir başlık atmışsınız ki içeriği çok berbat bekliyordum.
Takıntı haline getirmişsiniz.
Farklı yönde hakaret etmeden fikir belirtmek saygısızlık mı ?
Bana tercüman olduğun için teşekkür ederim . Gerçekten yaşanılmayacak bir dünya oldu. Birde kalkıp istediğini yapar diyenler var. Örf adet ve geleneklerimize zaten saygınız yok en azından buna duyarlı olun.Valla hani dün yer vermemeyi görgü kurallarına aykırı olarak adlandırıyordunuz ya, hah işte toplu taşıma da nasıl davranılmasını bilmemek de görgü kurallarına aykırıdır :) telefonla yüksek sesle konuşulmaz, şakır-şukur bir şeyler yenmez-sakız çiğnenmez, dışarıya ses verecek yükseklikte sesle müzik dinlenmez.. ha bir de "saçlarım parlasın diye 6 haftadır yıkanmıyorum şekerim" diyenleri de özel arabalarına alalım.. ülkede "toplu taşıma kokusu" diye keskin bir koku var artık..
konu sahibi haklısın.. ama yapacak bir şey yok..
ahahhah siz önce yazılan yorumları iyi okuyun sonra bana nasihat verin. Kadını uyarmayan kalmadı dolmuş şoförü bile defalarca uyardı diyoruz siz kalkmış uyarmadan nasıl böyle söylüyorsunuz diyorsunuz. Önce okuyun sonra konuşun lütfen.hayir yani konu acti diye illa konu sahibini hakli bulmak zorundaymisiz gibi anlasiliyor ,aksi yorumlara tahammul edilmiyorsa buraya konu acilmamali o zamn. konu sahibi : bayandan rahatsiz olduysaniz uyarirsiniz ve bundan 1 adim oteye gidemezsiniz. ayrica herkesin yuksek ses anlayisi tahammul noktasi farklidir. evet rahatsiz olunur ,bayanin yaptigi seyi hakli bulmuyorum ama verdiginiz gereksiz tepki ve yanlis mecazlarla hakli iken haksiz duruma dusmenize neden oldu. siddetin nasil yanlis ve asagilayici bi hareket oldugunu konusuyoruz ama dolmusta tlfnla konusan kadini daha uyarmadan sacini yolmayi dovmeyi falan dusunuyoruz(sunuz) ! evvela sectiginiz kelimelerin yanli oldugunu kabul edin daha sonra elbette sizin de hakli oldugunuzu konusuruz.
Belli ki ben sana dert olmuşum. Allaha şükür ki derdim bu kadar daha büyüğünü allah göstermesin. Ama bunda ne var diyerrk ses kirliliği ile hayatımızı mahveden insanlara öncülük ediyorsunuz bravo.bence sen bir psikologa git tedavi ol sonra dert kelimesinin anlamını araştır bu dertmi ya yada en iyisi sen kadını değilde kendini öldür hepimiz rahatlıyalım
hahahahahhehehe
Allah yardımcın olsun
......Yorumları okumadan yorum yaptım. Bu sebeple tekrara girmişim. Ve doğru demişler..
Bunu insanlarımıza anlatmak gerçekten çok zor. Bide kalkmış ne var bunda diyorlar. Kendilerş yaşamadıkları için ahkam kesmek kolay. Çok teşekkürler ilginizegeçen gün rastladım öyle birine vallahi sinir oldum bende.. kadın resmen inenene kadar listesindeki herkesi arayıp dolmuşta olduğunu eve geçtiğini elbise aldığını sırasını atlamadan herkese anlattı.. 1 saniye bile telefonla konuşmadan duramayan birini yadırgadım açıkçası.. resmen ayaklı çağrı merkezi gibiydi.. valla ben hak veriyorum çok sinir bozucu.. kulaklık takıp müzik dinleyin iyi geliyor:)
valla böyle konular bana dert olamaz çünkü ben hastalığıda gördüm ,ölümüde, yani derdin büyüğünü de o yüzden sesli konuşan bir kadını derrt edipte konu açmam buralara insanlar ne konular açıyor millet güler ya. diyicek bşey yok allah daha büyük dert vermesin bacıBelli ki ben sana dert olmuşum. Allaha şükür ki derdim bu kadar daha büyüğünü allah göstermesin. Ama bunda ne var diyerrk ses kirliliği ile hayatımızı mahveden insanlara öncülük ediyorsunuz bravo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?