sizin şu yaptığınız ciddi ciddi hakarete girer biliyorsunuz değil mi?aynen öyle. burada konu sahibine karşı çıkanlar, o bağıran kadını savunanlar, kendileri de bağırarak konuşuyor bence.
ve bir an durup "ohaa ben de bağırarark konuşuyorum. bundan sonra yapmayayım. biraz insanlık öğreneyim" demiyorlar da hala bağıranı savunuyorlar. ders çıkarma yetileri sıfır.
sizin şu yaptığınız ciddi ciddi hakarete girer biliyorsunuz değil mi?
aynen öyle. burada konu sahibine karşı çıkanlar, o bağıran kadını savunanlar, kendileri de bağırarak konuşuyor bence.
ve bir an durup "ohaa ben de bağırarark konuşuyorum. bundan sonra yapmayayım. biraz insanlık öğreneyim" demiyorlar da hala bağıranı savunuyorlar. ders çıkarma yetileri sıfır.
kuru iftira karakterimde yokturAbartiyorsunuz degil mi ?
kuru iftira karakterimde yoktur
neyse edepli edebinden susar cahil ben susturdum sanır sözümüzle bu sayfaya veda edeyim ben,zira orta yol bulmamıza imkan yok arada empati kurma meziyeti farkı mevcut ..hayırlı günler
kuru iftira karakterimde yoktur
neyse edepli edebinden susar cahil ben susturdum sanır sözümüzle bu sayfaya veda edeyim ben,zira orta yol bulmamıza imkan yok arada empati kurma meziyeti farkı mevcut ..hayırlı günler
Siz başka yerlere çekiyorsunuz görende devlet meselesi sanacak . Bu benim düşüncem sizdende saygılı olmayı beklerim olayı farklı yerlere çekmeyin lütfen
Dolmuşcuya söyleyin kadını uyarsın. Sonuçta toplu taşıma araçlarında yüksek sesle konuşmak zaten yasak.Keçiören... Ben hiç şaşırmam kadın artık meşhur oldu ya bigün birinin elinde kalacak
inan bende artık son çareyi kulaklıkla müzik dinlemekte buldum bu kadar terbiyesizlik ve saygısızlık olamaz
Onlar öyle yapsınlar ozaman ben susamıyorum bı saygısızlık karşısında
Seni ilgilendirmesin zaten baksana çokimseyi ilgilendirmez valla naptığı...
hımm vur ağzına kürekle
Sizi konuşması kolay sırf yorum yapmak için yorum yapmayın lütalin bi mp3 calar,takin kulaginiza dinlemeyin kadinin ne konustugunu..bu kadar mi zor ya.
boş vakitlerini değerlendiriyorlar canım sanırım abartmakta üstlerine yokkknin herseyi bilen hanimlari yine iki mecazi sozu abartmis...
konu sahibesi katil de olur darpci gaspci da hihi haklisiniz tamam
Uyarıyor tatlım ama bDolmuşcuya söyleyin kadını uyarsın. Sonuçta toplu taşıma araçlarında yüksek sesle konuşmak zaten yasak.
aynen arkadaşım nezaket kurallarını insanlar unutalı çok olmuş hala bi savunma modundalar kendilerinde o kadından farkları yok sanırımsizin şu yaptığınız ciddi ciddi hakarete girer biliyorsunuz değil mi?
Şu kadının telefonu keşke bizde de olsa sephoraaAman tanrım didim. Ne büyük dert...
Süpersiniz aynı şeyi bende düşünür oldum yazık gerçekten artık insanlar iyice umursamaz olmuş sonumuz hayrolsunanlamıyorum,bazı mesajlar şaşırttı beni.
ne zamandır saygısızlık,başkasına sürekli rahatsızlık vermek görgü kurallarını hiçe saymak ,kendini düşünmek,oradaki kişilerin yorgunluğunu hiçe saymak,,başını ağrıtmayıı onaylamak savunulur oldu.
aynen. bunu hepimizin bilmesi lazımDolmuşcuya söyleyin kadını uyarsın. Sonuçta toplu taşıma araçlarında yüksek sesle konuşmak zaten yasak.
Şu kadının telefonu keşke bizde de olsa sephoraao zaman kesin katliam çıkardı
Bu zihniyet oldukça zor valla arkadaşımaynen. bunu hepimizin bilmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?