Katil olacağım.

kknin herseyi bilen hanimlari yine iki mecazi sozu abartmis...

konu sahibesi katil de olur darpci gaspci da hihi haklisiniz tamam

sizin şu yaptığınız ciddi ciddi hakarete girer biliyorsunuz değil mi?

Polemige girme lou, bu kadar aptalca bi meseleden banlanmani istemem.

Abartiyorsunuz degil mi ?
kuru iftira karakterimde yoktur
neyse edepli edebinden susar cahil ben susturdum sanır sözümüzle bu sayfaya veda edeyim ben,zira orta yol bulmamıza imkan yok arada empati kurma meziyeti farkı mevcut ..hayırlı günler

kimse hicbi sozu sahsi algilamasin hanimlar ne gerek var boyle sacma bi meseleden banlancaniz sonra... herkes bildigini yazsin gecsin yani bosverin kime neyi ispatlicaz.

neyse edepli edebinden susar cahil ben susturdum sanır sözümüzle bu sayfaya veda edeyim ben,zira orta yol bulmamıza imkan yok arada empati kurma meziyeti farkı mevcut ..hayırlı günler

yani bostan yere polemim falan gerek yok karsilikli gonul kirmaya bosverin sacma bi konu zaten...
Edit
size de iyi gunler bu arada

aayyy suskunluğunuz asaletinizden mi yoksa
asdfghjklş
olayın özüne itiraz edemeyip, anca kelime cımbızlayıp polemik yaratırsınız böyle...

Siz başka yerlere çekiyorsunuz görende devlet meselesi sanacak . Bu benim düşüncem sizdende saygılı olmayı beklerim olayı farklı yerlere çekmeyin lütfen

Ama devlet meselesi sanıp konuyu açan sizsiniz. Oyle bir başlık atmışsınız ki içeriği çok berbat bekliyordum.
Takıntı haline getirmişsiniz.
Farklı yönde hakaret etmeden fikir belirtmek saygısızlık mı ?

Keçiören... Ben hiç şaşırmam kadın artık meşhur oldu ya bigün birinin elinde kalacak

inan bende artık son çareyi kulaklıkla müzik dinlemekte buldum bu kadar terbiyesizlik ve saygısızlık olamaz
Dolmuşcuya söyleyin kadını uyarsın. Sonuçta toplu taşıma araçlarında yüksek sesle konuşmak zaten yasak.

alin bi mp3 calar,takin kulaginiza dinlemeyin kadinin ne konustugunu..bu kadar mi zor ya.
Sizi konuşması kolay sırf yorum yapmak için yorum yapmayın lüt
kknin herseyi bilen hanimlari yine iki mecazi sozu abartmis...

konu sahibesi katil de olur darpci gaspci da hihi haklisiniz tamam
boş vakitlerini değerlendiriyorlar canım sanırım abartmakta üstlerine yok

Dolmuşcuya söyleyin kadını uyarsın. Sonuçta toplu taşıma araçlarında yüksek sesle konuşmak zaten yasak.
Uyarıyor tatlım ama b
sizin şu yaptığınız ciddi ciddi hakarete girer biliyorsunuz değil mi?
aynen arkadaşım nezaket kurallarını insanlar unutalı çok olmuş hala bi savunma modundalar kendilerinde o kadından farkları yok sanırım

anlamıyorum,bazı mesajlar şaşırttı beni.
ne zamandır saygısızlık,başkasına sürekli rahatsızlık vermek görgü kurallarını hiçe saymak ,kendini düşünmek,oradaki kişilerin yorgunluğunu hiçe saymak,,başını ağrıtmayıı onaylamak savunulur oldu.

Süpersiniz aynı şeyi bende düşünür oldum yazık gerçekten artık insanlar iyice umursamaz olmuş sonumuz hayrolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…