kirip gönder telefonu mal adam ya
سبحان
Allah akıl fikir versin
Ne diye böyle adamlara yem veriyorsun, alsın başına çalsın, bana kalırsa baştan vermeliydin sende kalan, sana hediye ettiği her şeyi.
Sana.Banamı onamı versın?
3 sene birde tehditlerinden dolayı mı 3 sene pekiii birliktesin sen bu adamla_??
Daha önce cok kez formda konular actım ama bunu hıc beklemıyordum.Adam bana aldıgı telefon ıcın hergun benı arıyor en sonunda annemıde aradı kızın telefonumu yollasın dıye.Yerın dıbıne gırdım.Gondermemın sebebıde hemen baska kızlarla konusmaya baslaması ve 3 yılımı heba etmesıydı.Ve ben o adamla 1sene aynı evde kaldım ama bırsey olmadı kızlar sadece bıraz temaslar olmustu.Benı resmen tehdıt ettı.Babanı arayı benımle kaldıgını soylerım dıe.Kızlar sok oldum napıcam telefonu parcalayıp yolladım:::::((((
Sana.
Adam senin yıllarını heba etti diye telefonu vermemek ne kadar mantıklı? sanki başka yolla o kızlarla konuşamayacak mıydı?
Beni istemeyeni ben hiç istemem diyebilirsin. Onun telefonu da o da yok olsun hayatından.
Biraz kendini önemse ve değer ver.Bu hale düşürme kendini.[/QU
Ya ben kendımı ıfade edemedım sanırım.Ben defalarca ıade eddım telefonu almadı.Sonra ayrıldık anneme kadar aramıs.Çıldırdım bende..Hele benı tehdıt etmesı mahfettı.Zaten yolladımda. Ama kırdım
Hayır ılk kez dun soyledı bana bunu..İlk kez duydum ve sok gecırdım
Pekii birlikte yaşadımdaki kastınız nedir?
Aileniz rahat biri ozaman sizin onunla yaşamanıza izin vermiş..
Bırak söylesin ne olcakkk..[/QUOT
Bız aynı sehırdeydık.Aılem bılmıyordu kı ..Ayrıca o nedemek aılenız cok rahat??Ben kotu bırsey yapmadımı yazının basında solemıstım!!!
Ayrıldığınız gibi sen iade etmeliydin telefonu, hatta başka hediyeleri varsa onları da. Bir erkeğin, bu şekilde basitleşmesi de ayrı bir konu tabi. İşte bir laf vardır ya, beraberken değil, ayrılırken belli olur kişilikler diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?