bi adamla bu kadar yaşayıp iç yüzünü göremedin mi peki sonuçta aranızda birçok şey yaşanmıştır bi anda mı oldu adamdaki bu değişmeler?!
Sana.
Adam senin yıllarını heba etti diye telefonu vermemek ne kadar mantıklı? sanki başka yolla o kızlarla konuşamayacak mıydı?
Beni istemeyeni ben hiç istemem diyebilirsin. Onun telefonu da o da yok olsun hayatından.
Biraz kendini önemse ve değer ver.Bu hale düşürme kendini.[/QU
Ya ben kendımı ıfade edemedım sanırım.Ben defalarca ıade eddım telefonu almadı.Sonra ayrıldık anneme kadar aramıs.Çıldırdım bende..Hele benı tehdıt etmesı mahfettı.Zaten yolladımda. Ama kırdım
Daha önce cok kez formda konular actım ama bunu hıc beklemıyordum.Adam bana aldıgı telefon ıcın hergun benı arıyor en sonunda annemıde aradı kızın telefonumu yollasın dıye.Yerın dıbıne gırdım.Gondermemın sebebıde hemen baska kızlarla konusmaya baslaması ve 3 yılımı heba etmesıydı.Ve ben o adamla 1sene aynı evde kaldım ama bırsey olmadı kızlar sadece bıraz temaslar olmustu.Benı resmen tehdıt ettı.Babanı arayı benımle kaldıgını soylerım dıe.Kızlar sok oldum napıcam telefonu parcalayıp yolladım:::::((((
ifade edemediniz sanırım zira
yukarda kızrmızıyla boyadığım yerden dolayı sanki adam sürekli telefonu istiyorda,
sende başka kızlarla konuştuğu ve 3 yılını heba ettiği için göndermedin gibi anlaşılıyor.
iyi kurtulmuşsunuz adamdan
Daha önce cok kez formda konular actım ama bunu hıc beklemıyordum.Adam bana aldıgı telefon ıcın hergun benı arıyor en sonunda annemıde aradı kızın telefonumu yollasın dıye.Yerın dıbıne gırdım.Gondermemın sebebıde hemen baska kızlarla konusmaya baslaması ve 3 yılımı heba etmesıydı.Ve ben o adamla 1sene aynı evde kaldım ama bırsey olmadı kızlar sadece bıraz temaslar olmustu.Benı resmen tehdıt ettı.Babanı arayı benımle kaldıgını soylerım dıe.Kızlar sok oldum napıcam telefonu parcalayıp yolladım:::::((((
Ben olsam o istemeden verirdim. Hatta bastan kabul etmezdim.
burada konusulan ben olsam yapmazdım çok yanlış yapmışsın laflarına çok aldırış etmemelisin sonuçta bişeyler olmuş artık.. ama çok canını sıkmanı gerektirecek bi durum yok.. adam seni tehdit ediyor ve bu karşılıksız bi tehdit bu aşamada seni sindirirse ileride senden bu yolla daha fazla beklentisi oluşacaktır. buyüzden sende ona tehdit etmenin bi suç olduğunu gerekirse yasal yollara başvuracağını kimseden korkun olmadığı mesajını vermelisin tabi sen bunu yaparken karşındaki kişi seni çok iyi tanıyorsa gerçekten inandırıcı olman gerekecektir.
Seninki yine telefon istemiş, benimki 100 lirasının peşine düştü. Ben de hemen yatırdım parasını, rulo yapıp dilediğince kullanabilir
Seninki yine telefon istemiş, benimki 100 lirasının peşine düştü. Ben de hemen yatırdım parasını, rulo yapıp dilediğince kullanabilir
keşke kırmasaydın bu kadar peşine düştüğüne göre yine seni rahat bırakmayabilir
:)))) Allahım yarabbım guldurdun beni..Ya ben asla tek kurus ne bırsey ıstemedım bıle nasıl bı mıde anlamadım
Hahaa benimkide bana yaptığı masrafların listesini çıkarıp 1000 lira istemişti. Ha bide aldığı hediye listesini gönderip kargolamamı istedi. Çok şükür gerçek yüzünü gördüm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?