Katil olcammmm

bi adamla bu kadar yaşayıp iç yüzünü göremedin mi peki sonuçta aranızda birçok şey yaşanmıştır bi anda mı oldu adamdaki bu değişmeler?!

Sevgılı donemınde bende ona cok sey aldım oda bana aldı.Hıc ole aramızda para lafı gecmezdı..Ayrılmamızla bana kın besledı.Ben altınları takıları falan elbıselrı yolladım bu altın harıc herseyı gerı gonderdı.Ben telefonu gonderıcekken bana barısalım dedı sonrasında ogrendım kı baskasıylada konusuomus bende o sınırle parcaladım telefonu kargoyal gonderdım.Bız aynı evde kaldık ama hıc ole ılerıye gıdıcek bırsey yasamadık o buna saygı duyardı.Şuan bole bırseyle ıtam edmesı benı mahfettı.Bıan acaba tehdıtlerı dogrumudur dıe gıdıp konusmayı bıle dusundum...

böyle bir adamdan kurtulduğun için birde çeyrek altın takıp gönder o telefonu

nasil ya 1 sene ayni evde kaldin bisey olmadimi yeme bizi

burada konusulan ben olsam yapmazdım çok yanlış yapmışsın laflarına çok aldırış etmemelisin sonuçta bişeyler olmuş artık.. ama çok canını sıkmanı gerektirecek bi durum yok.. adam seni tehdit ediyor ve bu karşılıksız bi tehdit bu aşamada seni sindirirse ileride senden bu yolla daha fazla beklentisi oluşacaktır. buyüzden sende ona tehdit etmenin bi suç olduğunu gerekirse yasal yollara başvuracağını kimseden korkun olmadığı mesajını vermelisin tabi sen bunu yaparken karşındaki kişi seni çok iyi tanıyorsa gerçekten inandırıcı olman gerekecektir.

Bir yıl aynı yatağı paylaştığın adamı tanıyamamışsın! Ayrıca ayrılıp ayrılmaz adamın pılını pırtısını vermemen hata zaten..

Keşke kırmasaydın..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen bende oyle soyledım yasal yollara basvurum dıye.Evet burdakı arkadaslar malesefkı adamın karaktersızlıgıne laf soylıcene sankı ben sucluymusum gıbı.Aynı evde yasadıgımı ben soyluyorum zaten bırsey yasasaydım onuda soylerdım ne yasadıgım kımseyı pek ılgılendırmez.Ben sadece paylasmak ıcın yazdım canım cok sıkkındı paylastım ama bu formun .. cıkmıs

Sizin ilişki süresi katlanarak artmış, 4 ay önce 2 yıl, geçen ay 2,5 yıl, bu ay 3 yıl olmuş. Neyse..

Ayrılık bağıra bağıra geliyorum demiş, siz anlamak istememişsiniz. Sebebini bilemem, belki her şeyi denediğinizden emin olmak istediniz, belki de körü körüne biten bi ilişkiyi sürdürmeye çalıştınız. Belli ki zor aşacaksınız bu durumu. Ama böyle bir adamla ömür geçmezmiş zaten, allah kurtarmış sizi.

Telefon olayına gelince, yapacağınızı yapmışsınız zaten. Ama ben sizin yerinizde olsam en başından iade ederdim telefonu. Ki bir süre önce sorduğunuzda burdan bi çok kişi geri verin dedi size.

Seninki yine telefon istemiş, benimki 100 lirasının peşine düştü. Ben de hemen yatırdım parasını, rulo yapıp dilediğince kullanabilir

keşke kırmasaydın bu kadar peşine düştüğüne göre yine seni rahat bırakmayabilir

Seninki yine telefon istemiş, benimki 100 lirasının peşine düştü. Ben de hemen yatırdım parasını, rulo yapıp dilediğince kullanabilir

:)))) Allahım yarabbım guldurdun beni..Ya ben asla tek kurus ne bırsey ıstemedım bıle nasıl bı mıde anlamadım

:)))) Allahım yarabbım guldurdun beni..Ya ben asla tek kurus ne bırsey ıstemedım bıle nasıl bı mıde anlamadım

Ben de şok oldum yüz liranın peşine düşünce.. Neyse gerçek karakterlerini görmüş olduk, üzülme bence sen de. Hiç takma kafana

Babam kardeşim dışında hiç bir erkekten maddi değeri olan bir şeyi kabul etmemeyi öğrendim şu konularla..

Hahaa benimkide bana yaptığı masrafların listesini çıkarıp 1000 lira istemişti. Ha bide aldığı hediye listesini gönderip kargolamamı istedi. Çok şükür gerçek yüzünü gördüm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hazımsız erkek modeli, takıntılı olurlar kendılerı, yine sadece telini istemekle kurtulmussun, bunların bır de yediği içtiği(ortak dahi olsa) aldıgı (ki sende almana ragmen) herseyın faturasını gonderen turlerı de mevcut. haa tehdıtlerın bini bir para zaten, dişi kişiyi en can alıcı nokta aıleyle vurmalarında ustlerıne yoktur. özelliklerini çoğaltabilirim..... neyi var neyi yok güzel bir kargo ıle sen sag ben selamet demenız ve kurtulmanıza sevınmenız dılegıyle....

yorumumu sızın yorumunuzu gormeden yapmıstım, benzerını yasamanıza sasırmadım:)) çok var bunlardan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…