Katil olcammmm

Ovvvv, yine benim rahmetli iyiymiş bi dua okuyayım madem

Madem ailen erkek arkadaşımla beraber yasamanı onaylamayacak yapıda be diye bir yıl bi adamla aynı evde kalırsın ki. Azıcık kendinizi ulaşılmaz kılın. Siz gider bi sene aynı evde yasarsınız sonunda o pislik
adam once seni ailene söylememiş tehdit eder sonra eline erkek eli değmemiş bi kızla evlenmek ister. Ne olursa olsun boyle bi adamın bir çöpünü dahi evde tutmanız gereksiz. Hatta bence ol telefonu parcalayip göndermeniz de gereksiz. Ne oldu yani uc yilinızı geri mı getirdi. Yada uc yilinız bi telefon kadar ucuz mu. Bundan sonra ki hayatınızda daha iyi secimler yapmanızı umarım.

yorumumu sızın yorumunuzu gormeden yapmıstım, benzerını yasamanıza sasırmadım:)) çok var bunlardan:))

Katılıyorum size. Aynı tehditleri bende aldım ama ben ara söyle dedim. Çünkü babamla ilişkim çok iyiydi o zamanlar. Ama ısırıcak köpek dişini göstermezmiş. Arayıpta bişe diyemedi babama. Emin olun sizinkide diyemiyecek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de kader arkadaşlarımı görünce içime su serpiliyor

Çok şükür ki erken kurtulduk:) ben şimdi foğru insanı bulduğuma inanıyorum :)

1 yıl aynı evde yaşayıp cinsel birliktelik yaşamamak tam anlamıyla olmasa da çok fazla şey yaşanmıştır o da buna sığınarak tehdit ediyor işte bence babanıza söyleyemez kendi de yanar herkes buna cesaret edemez elinde kanıtı yoksa hiç bir şey yapamaz inkar ne güne duruyor telefonu göndermeliydiniz herkes hem fikirde nefret ya da inat yapmak anlamsız madem istedi gönderin onun karekterini görmüş oldunuz işte kırıp neden gönderiyorsunuz ki ne değişti iyice üzerinize çekeceksiniz şimdi olayları çirkinleştirmeye ne gerek var

En iyisini yapmışsın. Ya sonucta telefona mugtac degildir kimse, o yuzden geri istemez bu buyuk ihtimal seni sikintiya sokmak, bazi seylerin acisini boyle cikarmak yani. Maddiyattan alamadigindansa onun sana telefon akma sebebi , seni en hassas yerinden vurmaya calisiyordur. O telefon o adamin kisiliginden daha pahalidir buna suphem yok yani .. yazik olmus. Iste adamin ne oldugunu anlamadan herseyi toz pembe gormeye basliyoruz sonra boyle kotu olunca da hooop seni babana soylerim.. babasi baska bi adamla ayni evde kalmasina da kizabilir yani illaki cinsel birlesme sart degil ki, ustelik ne kadar guveniyorsa da adamcagizin aklina kusku duser. Bu yuzden arkadasimizin korkmasi cekinmesi cok dogal.. ama bunun onune gecmen lazim bir an once, ne diyorsa da yap bence ve bi sekilde de olaylarin boyle dallanip budaklanmasini engelle yoksa bu utanmaz adam daha cok can sikacaga benziyor...

pardon ama neden adamın telefonunu göndermiyorsunuz anlayamadım adam senin yıllarını yemiş heba etmiş bi telefonla ödeşiyormusunuz yani ne kadar ayıp yani söylecek söz yok o ne yaparsa yapsın ben herşeyi yollardım maddiyatla ödeşiyormuyuz

3 yılını heba etti diye telefonu vermemen anlamsız..
hiç iş buraya gelmeden verseydin keşke..
parçalamanda iyi olmamış...

Şaka yapıosun....ne kadardır beraberdınız?naptın pekı?

Şaka yapıosun....ne kadardır beraberdınız?naptın pekı?

5ay görüştük farklı şehirler olduğu için yanıma gelip gitmişti. Tek taraflı yaptığı bi masraf değildi. Ona rağmen ben gönderdim parayı. Sadece benim paramı yedi demesin diye. Ama çok beddua ettim rabbim ona yedirmesin o parayı diye.

Ben 4 4luk bı ınsanım demedım ben kımsenın telefonunuda muhtac deılım zaten..Ben defalarca ıade edmeme calıstım zaten.Ama ayrıldıktan sonra barısalım dıyıp baska bırıyle konustugunu duyunca öyle bı kınlendımkı kırdım.Yaptım.Çunku cok canım yandı.Benım canım yandıgı ıcın kımse anlamaz neyse..

Madem arkasinda duramiyacaktin ne diye adamla ayni evde kaldin..

Selam,

Bu zamana kadar bekletmen de parçalaman da hoş olmamış hatta ayıp olmuş. ha onun yaptığı da ayıp ama o onun sorunuydu sen hoşluğunu korusaydın keşke o kendi ayıbıyla kalsaydı ama neyse olan olmuş.
daha da muhatap olmayın artık derim.

anaaaa bu nedir ya? şaka gibi şok oldumm :44::44:

Elin adamindan niye telefon aldin peki sekerim? Ailen yeni bir telefon gorunce bu telefon nerden geldi demedi mi?

Tabi ki verdigi hediyeyi geri istemesi yakisiksiz ama senin sevgilin dahi olsa bir erkekten pahali bir hediye alman daha yakisiksiz, ustune ustluk, parcalamak vs.... bunlar hos davranislar degil, keske yapmasaydin.

Son düzenleme:
anaaaa bu nedir ya? şaka gibi şok oldumm :44::44:

Ben dedim 15dk sonra yollayacam diye bana 15dk sonra mesaj attı hani para hesapta yok diye. Yatıp kalkıp şükrediyorum. Rabbim ona yedirmesin o parayı ama yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…