Katina Deste Falı Bakıyorum

nickisonrasoylesem

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
2.990
5.620
358
Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi fal baktırmayı çok severdim Bir çok falcının pembe pespembe fallarından ve para kaptırmaktan sıkılıp ; katina destesini aldım , neden katina bende bilmiyorum ama aşırı derecede alma isteği sempati oluşturdu tek bir sitede satışı yapılıyordu , tesadüfen buldum bu desteyi

Günde 3-4 açılım yapabilirim çünkü katina enerjimi çabuk tüketiyor...
Fal gönderecek arkadaşlar ; ismini yaşını ve fiziksel özelliklerini yazmaları yeterli ( kişi kartı seçiyorum) baktıracakları partnerlerinin de isim, yaş ve fiziksel özelliklerini vermeniz gerekiyor lütfen doğru bilgi verin.

Net sorular sorun ki net cevap versin deste. Örneğin ; aşk hayatım demeyin , onun yerine bana karşı düşünceleri, ayrılık sebebimiz vb. sorunuz.

Fallarınızı bekliyorum

Not : Sadece aşk falı bakılmıyor , hayatla ilgili genel sorularınıza da yanıt veriyor.

Bende yolladim :)

Ben de ozel mesaj attim...
Ben de ozel mesaj atmıştım

Merhaba ben teşekkür ederim beğendiğiniz için , bazı arkadaşlara fal açmadım bilerek beklemeye aldım, bana özelden mesaj atan bazı arkadaşlarımla enerjim tutmuyor o yüzden beklemeye almayı doğru buluyorum... falına bakmadıklarıma sonradan bakıcam. Daha sağlıklı yorum yapmak adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…