- 26 Temmuz 2014
- 231
- 80
- 48
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
banada bakın lütfen bende bakarım sizerica ederim sadece isim net soru fiziksel özellikler yeterli fazla bilgiye gerek yok :) özelden at
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada bakın lütfen bende bakarım sizerica ederim sadece isim net soru fiziksel özellikler yeterli fazla bilgiye gerek yok :) özelden at
İyi akşamlar kızlar , fal işine biraz ara verdim vize finallerim aralık ayında yapılıcak , ales sınavı ile çakıştığı için
üniversite sınav tarihlerini öne çekmek durumunda kaldı. O yüzde sınavlarım bitene kadar fal bakmicam![]()
Başarılar canım
İnş. kuzu :) bilmiyorum çalışıyorum ama korkuyorum :) direksiyon sınavımda var aralık 11 de derslerim başlicak o sınavdan da korkuyorum![]()
Korkma bir şey olmuyor hepsi geçiliyor. İlk böyle zor gibi geliyor insanın gözü korkuyor ama sonra öyle aönemsizleşiyor ki.
Su gibi gecsin gitsin sinavlarin. Basarilar ve bol sanslar dilerim :)İyi akşamlar kızlar , fal işine biraz ara verdim vize finallerim aralık ayında yapılıcak , ales sınavı ile çakıştığı için
üniversite sınav tarihlerini öne çekmek durumunda kaldı. O yüzde sınavlarım bitene kadar fal bakmicam![]()
Merhaba :)sınavlarınız bittiyse bende fal baktırabilirmiyim .hiç iyi bir durumda değilim.iyi yada kötü bişey duymaya ihtiyacım var.Su gibi gecsin gitsin sinavlarin. Basarilar ve bol sanslar dilerim :)
kızlar bakım yapmıyorum enerjim yok ama kendimi iyi hissedince bakarım size :)
Nasılsın panpa nasıl oldun?