katina falı baktırmak ısteyenler:)

ben bu ilişkinin sonunu görüorm ama etkilememek adına söyleyemiciim

not:illa geyikboynuzu olcan

Geyikboynuzu diyip öküz boynuzu demediğin iltifat ettiğin için teşekkür ederim şekerim

Sende söyle isimlerinizi sana da baksın

geldım kızlar baslıyorum bırazdan saat 24.00 a kadar yazan herkeşlere bakıcam hadı bakalım ıyı eglenceler

özelden yazıcam size fakat posta kutunuz dolu :)

Canım şimdi bakBu mesajdan sonra attım

selam sız pek duygularını ıfade edemeyn bırısı olarak cıkmışsınız falda ancak her nekadar boyle bı ozellıgınız olsada hayatınızda gercek bı ask olmasınıda cok ıstıyosunuz kı bu sabrınız ve ıstegınız odullendırılecek ve yakın zamanda sıze yenı ve guclu bır ask var:)

A.s efenim
Çok doğru söyledn bak evet öyleyim huyum kurusun:2::2:
Teşekkür ederim
Bu arada bu fala bir kez mi bakıyosun

Bende gönüllerin onur üyesiyim olmaz mı ki :26:

bekledıgınız bır iş yada bı habermı var?bu haber bıraz gecıkebılır ancak bu haber mutlaka gelıcek ve sızın lehınıze olacak olan bır durum olacak beklenen bı mahkemenın kazanılması veya beklenen bı olayın gerceklesmesı gıbı sadece bıraz gecıkecek.ask hayatınızda ıse esınızle aranızda tutkulu bır ask ve duzgun gıden bı cınsel hayatınız var yoksa bıle ılerıde bu sekılde devam edıcek:)

Özelden yazdım bakarsan sevinirim

selam :)erkek arkadasın bıraz bencıl ve sınırlı bırısıymıs sızın ayrılıgınızda bununda cok buyuk etkısı olmus ve bu ılıskıde sızın emegınız ve gozyasınız daha fazla ancak emeklerınız bosa gıtmıycek sabırlı olursanız yenıden barısmanız olucak ancak sunu soylemelıyım hemen olabılcek bısey dııl bu yanı bu barısmanın bıraz daha zamanı var:)

bana da bakarsan çok sevinirim :) elif birol sevgiliyiz.

Burcu ve Jan Evliyiz..
Benmi ailesimi onemli onun icin ?
Genel yorumunuzuda bekliyorum. Simdiden tesekkurler :))

acık soylemek gerekırse actıgım kartlarda aılesıyle alakalı hıcbır kart cıkmadı bunlar sankı bıraz kuruntunuz gıbı geldı bana.esınız bıraz sınırlı ve gergın bırısı ve sız bu sebepten dolayı bıraz ezıyet cekıyosunuz ancak sıze sevgısının olmadıgını soylememde mumkun dııl sıze olan askı cıkmıs falda ve gelecektede suan durumunuz kotu olsa bı ılıskınızde bı ıyılesme soz konusu ve bır ev degısıklıgı soz konusu olabılır sızın ıcın:)

bende istiyoooruummmmmmmmm

hımmm ıkı kere kart actım ancak ıkısındede kotu verdı malesefılıskınızde fırtınalı bı doneme gırıyosunuz bol bol uzuntu ve gozyası cıkmıs kartlarda uzun surelı bır sıkıntı yasayabılırsınız ancak sonuc kartınızda cok olumlu bı kart gelmıs sabırlı olursanız herseyın yoluna gırecegını eskı mutlu gunlerınıze donecegınız soyluyo kartlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…