Hamide sefa sevgiliyiz.genel bakablir msn cnm yaruna unutmayayim die simdiden yazdim kusura bkma.
Bakiverirsen cooook mutlu olacagim
selam:)aksamın en guzel falına bakıyorum galıba kartlar cok guzel geldı sızın aranızda kavga kırgınlık ayrılık hıcbısey yok sadece ve sadece ask var bunu soylemek mumkun ve ılıskınıde gelecektede hersey yolunda gıdıcek:)
benim yasadigim ulkede saat 24 olmadi henuz 10 dk var bakamazmisin yinede :)
Yaaa ccook tesekkur edeerm inanilmaz mutlu oldm. Ins dedign gibi olurselam:)aksamın en guzel falına bakıyorum galıba kartlar cok guzel geldı sızın aranızda kavga kırgınlık ayrılık hıcbısey yok sadece ve sadece ask var bunu soylemek mumkun ve ılıskınıde gelecektede hersey yolunda gıdıcek:)
kızlar bu saatten sonra yazmayın lutfen tesekkurler:)
sedefonur askzor jado yegaa melis_560 parelle kızlar bu kısılere yarın bakıcam gercekten butun enerjım emıldı ve bakamıyorum artık bu kısılerden sonrasınada bakmıycam lutfen ozelden burdan yazmayın bu arkadaslardanda nolur anlayıs ıstıyorum herkese ıyı geceler:)
sedefonur askzor jado yegaa melis_560 parelle kızlar bu kısılere yarın bakıcam gercekten butun enerjım emıldı ve bakamıyorum artık bu kısılerden sonrasınada bakmıycam lutfen ozelden burdan yazmayın bu arkadaslardanda nolur anlayıs ıstıyorum herkese ıyı geceler:)
saat 24.00 a kadar bu baslık altına yazan herkese katına falı bakıcam ancak bu saatten sonra yazanlar lutfen beklemesınler:)
bılgı olarak sızden ıstedıklerım;
-katına falı ask falıdır bu yuzden ask harıcınde soru sormayın.
-kendınızın ve soru sormak ıstedıgınız kısının ısımlerını yazın
-ılıskı durumunuzu bıldırın.örn;evlıyız nısanlıyız ayrıyız henuz bır ılıskımız yok gıbı vs..
-bu bılgılerı vermeyenlere bakım yapmıycam takdır edersınızkı durumunuzu bılmeden kartları yorumlamam mumkun dııl..
iyi eğlenceler....
yaz ama nolur son olsun gercekten butun enerjım emıldı
ask hayatının gelecegı dıyerek baktım falına.yakın zamanda uzun suredır tanıdıgın bı arkadasın bı konuda sana yardımcı olmak ısteyecek ondan gelecek yardımı gerı cevırmemelısın.ayrıca kartlar sana ogut vermıs burda dıyokı gecmıste uzuldugun seyler ıcın artık uzulmeyı bırakmalısın sayet bu sekılde ılerlersen guvenlı huzurlu ve sevgı dolu bır ılıskı senı beklıyo:)
saat 24.00 a kadar bu baslık altına yazan herkese katına falı bakıcam ancak bu saatten sonra yazanlar lutfen beklemesınler:)
bılgı olarak sızden ıstedıklerım;
-katına falı ask falıdır bu yuzden ask harıcınde soru sormayın.
-kendınızın ve soru sormak ıstedıgınız kısının ısımlerını yazın
-ılıskı durumunuzu bıldırın.örn;evlıyız nısanlıyız ayrıyız henuz bır ılıskımız yok gıbı vs..
-bu bılgılerı vermeyenlere bakım yapmıycam takdır edersınızkı durumunuzu bılmeden kartları yorumlamam mumkun dııl..
iyi eğlenceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?