katina falı baktırmak ısteyenler:)

sedef & onur
8 yıldır sevgiliyiz
genel olarak yorumunu merak ediyorum. şimdiden teşekkürler

Hamide sefa sevgiliyiz.genel bakablir msn cnm yaruna unutmayayim die simdiden yazdim kusura bkma.
Bakiverirsen cooook mutlu olacagim

selam:)aksamın en guzel falına bakıyorum galıba kartlar cok guzel geldı sızın aranızda kavga kırgınlık ayrılık hıcbısey yok sadece ve sadece ask var bunu soylemek mumkun ve ılıskınıde gelecektede hersey yolunda gıdıcek:)

ah kuzum nasıl bakıyon, bana da baksan keşke :)

Yaaa ccook tesekkur edeerm inanilmaz mutlu oldm. Ins dedign gibi olur

sedefonur askzor jado yegaa melis_560 parelle kızlar bu kısılere yarın bakıcam gercekten butun enerjım emıldı ve bakamıyorum artık bu kısılerden sonrasınada bakmıycam lutfen ozelden burdan yazmayın bu arkadaslardanda nolur anlayıs ıstıyorum herkese ıyı geceler:)

aaa canım bende istemiştim benim adım nerde

ne demek canım tabii ki dinlen sen, tatlı rüyalar

ilişkim yok canım bakarsan sevinirm

tolin açtığın konuyu şimdi gördüm keşke 24 saat diye sınırlandırmasaymışsın :) sana özelden msaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun dolu

söyledigin gercekten cikti :))) fakat cocuktan hoslanmadim :)))

hala bakıyormusun acaba ?

bir şansımı deneyeyim ;

serap * halil - evliyiz

16 05 1989 adım leyla yenı bırıyle konusmaya basladım onun adıda mecit bakarsan memnun olurum kımı ıstersem olmuyor hep gıdıp olmuyck kısılerdn hoslanıyorum yada hakkımda hayırsız olan kısılerle cıkıyorum ve uzulen bn oluyorum belkı fal bır yol gosterır sonradan uzulmemek ıcın bakarsan cok tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…