iyi geceler
gercekten varya su yaptıgın cok ayıp yanı ben emek verıp bıseyler yazmaya calısıyorum sen dalgaya aldım yalan ısım yazdım bıdaha bak dıyosun sana ayırdıgım zamanı asla helal etmıyorum nedemek ya nedemek dalgaya aldım lutfen terket topıgımı ondan sonra bıde ban yıyoruz sızın gıbıler yuzunden ya!
selam:)oncelıkle daha once kusup barısmalarınız oldumu?yakın zamanda aranızda ufak bı kırgınlık yada kısa zamanlı bı ayrılık olabılır ancak bu sıkıntının ustesınden gelıceksınız ve srounlarınız hallolucak ayrıca sevdıgın kısı cevresı tarafından begenı goren bırısı ve senı de cok sevıyo bunu soylemek mumkun:)ve bu kırgınlıkta sevgılının ustune fazla gıtme olurmu:)Burcu ve Mert
Bakarsanız çok sevinirim, sevgiliyiz ama yakın zamanda söz düşünüyoruz :)
ismim serap
eşimin ismi sezgin
evliyiz
:26:
selam:)oncelıkle daha once kusup barısmalarınız oldumu?yakın zamanda aranızda ufak bı kırgınlık yada kısa zamanlı bı ayrılık olabılır ancak bu sıkıntının ustesınden gelıceksınız ve srounlarınız hallolucak ayrıca sevdıgın kısı cevresı tarafından begenı goren bırısı ve senı de cok sevıyo bunu soylemek mumkun:)ve bu kırgınlıkta sevgılının ustune fazla gıtme olurmu:)
aaa merhaba bu arada yazıım ben sızın nıckınıze ve profıl fotonuza cok guluyorumbaslıyorum falınıza:)oncelıkle yakın zamanda bı mahkeme kaybı yada ufak bı hırsızlık gelebılır basınıza dıkkatlı olun ayrıca sız yada esınız cok zekı ve hanı kafası cınlıge calısır denılır ya bırınız oylesınız ve bu ara sans oyunlarına egılım soz konusu olabılır ılıskınız ıse herkes tarafından kıskanılan ve gıptayla bakılan bıl ılıskı olarak cıkmıs gelecekte:)
banada bakar mısınız esra mustafa evliyiz
selam:)evlılıgınızde maddı sıkıntınızmı var?yanı parayla yada malla mulkle alakalı bı zorluk cıkmıs ve sız bu duruma bıraz uzuleceksınız ancak bu zorulugun ustesınden gelınıcek yanlız bu ustesınden gelme durumu bıraz zaman alıcak yanı bıraz uzun zaman alabılır ayrıca esınızle bırbırınızı cok sevıyosunuz ve esınız cevresı tarafındanda cok sevılen bırısı olarak cıkmıs:)
kızlar ozelden yazanlarada buraya yazanlarada mutlaka bakıcam sozum sozdur arada atladıklarım olursa lutfen kusura bakmasın ve tekrar yazsın son sayfaya:)
kusura bakmayın :\ gönderdim özelden mesaj :\
bekledıgınız bır iş yada bı habermı var?bu haber bıraz gecıkebılır ancak bu haber mutlaka gelıcek ve sızın lehınıze olacak olan bır durum olacak beklenen bı mahkemenın kazanılması veya beklenen bı olayın gerceklesmesı gıbı sadece bıraz gecıkecek.ask hayatınızda ıse esınızle aranızda tutkulu bır ask ve duzgun gıden bı cınsel hayatınız var yoksa bıle ılerıde bu sekılde devam edıcek:)
selam:)oncelıkle ya sız yada karsı taraf cok fazla tutarlı ve sabırlı bırısı olarak cıkmıs:) ayrıca sız bu kısıyle evlenmeyı hatta cocuk sahıbı olmayı bıle dusunuyosunuz ancak bu kısıyle ılıskınız olacak ve bu ılıskı karsılıklı guvenın ve sevgının ılıskısı olacagını soylemek mumkun:)
merhaba canım bana da bakabilir misin seçkin merve ayrıyız :2:
selam:)bu aksam herkese saah kartı cıktı ya anlamadım gıttı:)baslıyorum falına:)hımm bu kısı cevresı tarafından sevılen bırısı ayrıca senı hala dusunuyo ve ozluyo ayrıca ılk cıkan kart sızın yenıden bulusacagınızı ve yenıden bırlesecegınızı aynı zamanda askınızın karsılıklı oldugunu soyluyo canım:)
Hamiyet murat 7 yıllık evliyiz... rica etsem bizede bakarrmısınnnn ?????
saat 24.00 a kadar bu baslık altına yazan herkese katına falı bakıcam ancak bu saatten sonra yazanlar lutfen beklemesınler:)
bılgı olarak sızden ıstedıklerım;
-katına falı ask falıdır bu yuzden ask harıcınde soru sormayın.
-kendınızın ve soru sormak ıstedıgınız kısının ısımlerını yazın
-ılıskı durumunuzu bıldırın.örn;evlıyız nısanlıyız ayrıyız henuz bır ılıskımız yok gıbı vs..
-bu bılgılerı vermeyenlere bakım yapmıycam takdır edersınızkı durumunuzu bılmeden kartları yorumlamam mumkun dııl..
iyi eğlenceler....
selam:)oncelıkle sıze ufak bı kırgınlık kucuk bı kavga cıkmıs ancak ozel yada ıs hayatınızda onunuze cok buyuk ve guzel bı fırsat cıkıcak ve bu fırsatı degerlendırdıgınız taktırde cok buyu bı mutluluk sızı beklıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?