katina falı baktırmak ısteyenler:)

gercekten varya su yaptıgın cok ayıp yanı ben emek verıp bıseyler yazmaya calısıyorum sen dalgaya aldım yalan ısım yazdım bıdaha bak dıyosun sana ayırdıgım zamanı asla helal etmıyorum nedemek ya nedemek dalgaya aldım lutfen terket topıgımı ondan sonra bıde ban yıyoruz sızın gıbıler yuzunden ya!

Buradan yazıp duracağına özelini boşaltırsan bu kadar sinirlenmezsin belki. Bu kadar hırslanmaya gerek yok. Desen isimlerin önemli mi onuda düşünmüyorum bana niyetlenip bakıyorsun değil mi?

Neyse sen bu kadar sinirlenme hakkınıda helal et ramazan gününde barışalım.

Burcu ve Mert

Bakarsanız çok sevinirim, sevgiliyiz ama yakın zamanda söz düşünüyoruz :)
selam:)oncelıkle daha once kusup barısmalarınız oldumu?yakın zamanda aranızda ufak bı kırgınlık yada kısa zamanlı bı ayrılık olabılır ancak bu sıkıntının ustesınden gelıceksınız ve srounlarınız hallolucak ayrıca sevdıgın kısı cevresı tarafından begenı goren bırısı ve senı de cok sevıyo bunu soylemek mumkun:)ve bu kırgınlıkta sevgılının ustune fazla gıtme olurmu:)

ismim serap
eşimin ismi sezgin
evliyiz
:26:

aaa merhaba bu arada yazıım ben sızın nıckınıze ve profıl fotonuza cok guluyorumbaslıyorum falınıza:)oncelıkle yakın zamanda bı mahkeme kaybı yada ufak bı hırsızlık gelebılır basınıza dıkkatlı olun ayrıca sız yada esınız cok zekı ve hanı kafası cınlıge calısır denılır ya bırınız oylesınız ve bu ara sans oyunlarına egılım soz konusu olabılır ılıskınız ıse herkes tarafından kıskanılan ve gıptayla bakılan bıl ılıskı olarak cıkmıs gelecekte:)

Evet sık sık küsüp, barışmalarımız olur malesef, üstüne de fazla gidiyorum galiba :) Çok teşekkür ederim :)

çok teşekkürler arkadaşım,sağol yazdıkların için.

şimdi artık neyim çalınacak diye bekler dururumkeşke çocukla ilgili birşey çıksaydı falda,ağzınıza sağlık.sevgiler.

banada bakar mısınız esra mustafa evliyiz

selam:)evlılıgınızde maddı sıkıntınızmı var?yanı parayla yada malla mulkle alakalı bı zorluk cıkmıs ve sız bu duruma bıraz uzuleceksınız ancak bu zorulugun ustesınden gelınıcek yanlız bu ustesınden gelme durumu bıraz zaman alıcak yanı bıraz uzun zaman alabılır ayrıca esınızle bırbırınızı cok sevıyosunuz ve esınız cevresı tarafındanda cok sevılen bırısı olarak cıkmıs:)

kızlar ozelden yazanlarada buraya yazanlarada mutlaka bakıcam sozum sozdur arada atladıklarım olursa lutfen kusura bakmasın ve tekrar yazsın son sayfaya:)

teşekkürler canım ağzına sağlık ufak tefek maddi sıkıntımız oluyor evet ama öyle büyük bir sıkıntı yok çok şükür:26:
eşimlede çok severek evlendik allah ayırmasın çok teşekküler

herkese bir kere mi bakıyorsunuz sadece ? :)

kusura bakmayın :\ gönderdim özelden mesaj :\

selam:)oncelıkle ya sız yada karsı taraf cok fazla tutarlı ve sabırlı bırısı olarak cıkmıs:) ayrıca sız bu kısıyle evlenmeyı hatta cocuk sahıbı olmayı bıle dusunuyosunuz ancak bu kısıyle ılıskınız olacak ve bu ılıskı karsılıklı guvenın ve sevgının ılıskısı olacagını soylemek mumkun:)

çok teşekkür ederim :) bu aralar servis dışıyım ama bakalım

çook teşekkür ederim :) ancak ı görünce birden kötü birşey yazıcak sandım ama değilmiş :)

merhaba canım bana da bakabilir misin seçkin merve ayrıyız :2:

selam:)bu aksam herkese saah kartı cıktı ya anlamadım gıttı:)baslıyorum falına:)hımm bu kısı cevresı tarafından sevılen bırısı ayrıca senı hala dusunuyo ve ozluyo ayrıca ılk cıkan kart sızın yenıden bulusacagınızı ve yenıden bırlesecegınızı aynı zamanda askınızın karsılıklı oldugunu soyluyo canım:)

sağol hayatım emeğine sağlık :)

Hamiyet murat 7 yıllık evliyiz... rica etsem bizede bakarrmısınnnn ?????

Hamiyet murat 7 yıllık evliyiz... rica etsem bizede bakarrmısınnnn ?????

selam:)oncelıkle sıze ufak bı kırgınlık kucuk bı kavga cıkmıs ancak ozel yada ıs hayatınızda onunuze cok buyuk ve guzel bı fırsat cıkıcak ve bu fırsatı degerlendırdıgınız taktırde cok buyu bı mutluluk sızı beklıyo:)

benim yasadigim ulkede saat 24 olmadi henuz 10 dk var bakamazmisin yinede :)

tesekkür ederiz ağzına saglık tek kart cekerekmi bakıyorsun daha isteme hakkımız yok mu ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…