katina falı baktırmak ısteyenler:)

bana da bakarsan çok sevinirim :) elif birol sevgiliyiz.

sızın ıcın yuksek bır mertebeye gelme yanı işte yukselme soz konusu:) ayrıca hane ıcerısıne hoslanmadıgınız bır kısı gelebılır aıle ıcerısınde karısıklıga yol acabılır ve sızın aılenız ıcın endıselenmenıze sebep olabılır:)askla alakalı bı kart acılmadı malesef

jadoo senı sımdılık gecıyorum sen gelınce fallaşırız nasıl olsa:)

yettimmmm :)
nadide engin.
düğünümüzü ben stresten ölmeden önce yapabilecek miyiz bugün bunu merak ediyorum
canım sen de tenlerinizi yaz bende senin açılımı yapayım bu arada :)

Gülden-Fatih sevgiliyiz :)
şimdiden teşekkürler :)

evet haklısınız.. kendimi geri çekmiş gibiyim bi süredir.. teşekkür ederim, galiba aşk çıkmadı? :))

Burcu ve Mert

Bakarsanız çok sevinirim, sevgiliyiz ama yakın zamanda söz düşünüyoruz :)

merhabaa adım tuğçe, ilişkim yok bakarsan sevinirim kolay gelsn.

hımmm gecmısınızde kotu suphecı ve alaycı bırı olmus yada gelecegınızde olabılır bu kısı yuzunde uzulebılırsınız ancak gecmıs ılıskılerınızde yasadıgınız sıkıntılar sızın olgunlasmanız ve hayat tecrubenızın artması ıcın bunu unutmayın ayrıca gelecektekı ılıskılerınızde uzulup aglamak yerıne dık durmayı basarabılırsenız mutlulugunuz kesın:)

ismim serap
eşimin ismi sezgin
evliyiz
:26:

after_before şakamısınız?nedemek ısımlerı salladım bıdaha bak?ben burda emek harcıyorum ya bu nedemek cıkarmısın lutfen topıgımden!

kızlar bu saatten sonra yazmayın lutfen tesekkurler:)

Hamiyet murat 7 yıllık evliyiz... rica etsem bizede bakarrmısınnnn ?????

Hamide sefa sevgiliyiz.genel bakablir msn cnm yaruna unutmayayim die simdiden yazdim kusura bkma.
Bakiverirsen cooook mutlu olacagim

ebru fatih evliyiz şimdiden teşekkürler

selam:)oncelıkle sız yada esınız hangınız bılmıyorum duygularını ıafede edemeyen kısıler olarak cıkmıssınız ve gelecekten maddı beklentınız cok buyuk ayrıca esınız keskın zekaya sahıp bırısı olarak cıkmıs sızın ıse fazla ırdeleyıcı ve bıraz bıraz fazla konuskan bı yapınız var bu duruma bıraz dıkkat edın zıra basınıza ıs acabılır:)

Gülden-Fatih sevgiliyiz :)
şimdiden teşekkürler :)

selam:)oncelıkle sız evlenmeyı ve bu beyden cocuk sahıbı olmayı cok ıstıyorsunuz bu cıkmıs kartlarda ancak bu ılıskıdekı tutumunuzu degıstırısenız bunun gerceklesecegını soylemek mumkun bu kısıye aglamak sızlamayı ve her ıstedıgını yapmayı bırakıp bu kısının karsısında dık durmayı basarırsanız mutlulugunuz kesın ayrıca zorlu bır calısma sonucu ıstedıgınız kadar dııl ama bellı bır mıktarda mal mulk yada para cıkmıs sıze:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…