:) bak sennnBen sorularina yardimci olamam ama bana katina bakarsan, bilmis misin, nerelerde yanilmissin o konuda yardimci olurum
:) anlıyorum tabikiiMaksat bir faydam dokunsun
katina mı bakıyorsn??:) anlıyorum tabikii
öğrenmeye çalışıyorum...katina mı bakıyorsn??
Bana da olsun madem baldan bende başladımMaksat bir faydam dokunsun
:)Bana da olsun madem baldan bende başladım
Bana da olsun madem baldan bende başladım
sayende bişey öğrendim dün :)Bana da olsun madem baldan bende başladım
dün katinayı açarken,ışıkları kapadım,iki tane mum yaktım,bütün elektronik aletlerden uzak,sessiz ve serin bi ortam da yoğunlaşıp kartları seçtim :) daha güzel oldu sanki..
hayır etkilemedi beni..tam tersi sürekli bakasım geliyorBence de daha iyi olmus olabilir, odaklanmani kolaylastirir. Iyisin iyi :) bende bir sey merak ediyorum katina agir bir faldir diyorlar bazilari cok problem yasiyormus etkiledi mi seni baktiktan sonra mesela?
Dönücem canım sabahtan beri Milenyumum Türkiye'sinde elektrik kesintisi var telefonumda şarjım azsayende bişey öğrendim dün :)
bende diyorum kızı rahatsız ediyorum galiba :) bişeyde diyemiyorum..Dönücem canım sabahtan beri Milenyumum Türkiye'sinde elektrik kesintisi var telefonumda şarjım az kaldık böyle şimdi bakıyorum
Özelden sorunu yaz kuzuEe hadi o zaman ac bakalim Ederun hanim bana ordan 3 5 kart, ne olacak bu ask hayatim
Yok canım valla gelmezse falan diye telefonu kullanmadım pek Allahtan 7 ye doğru gelecek dediler.bende diyorum kızı rahatsız ediyorum galiba :) bişeyde diyemiyorum..
tmm cnm :)Yok canım valla gelmezse falan diye telefonu kullanmadım pek Allahtan 7 ye doğru gelecek dediler.
bna bakar mısn?öğrenmeye çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?