- Konu Sahibi dertlisezen
-
aynı dertten bende muzdaribim maalesef.. 2007 de mezun oldum 2010 ocakta başladı ödemem yeni çalışmaya başladım tabii nerde öle hemen iş bulmak bir de bütün yük üzerimde olunca kara kara düşünüyorum ne olucak die zengin bi koca bulup ona mı ödetsem acepkafamçokkarıştısonuçta ödenicekte nasıl ama kızlar faizden korkuyorum 2010 da bitiyor ve ben hala ödeyemedim faizler nasıl bilginiz varmı ?
ben de aldım kredi, benimde ödeme hamileliğime denk geldi, 2 yıl falan ödemedim. o zamanlar 2500 tl ödemem gerekirken 3500 tl ödedim. bundan kaçış yok ödenecek ama durumunuz kötüyse sonra öde faiziyle, hatta takipte olursan faizler siliniyor ana parayı ödüyorsun, sürekli bakman gerek.
2010 ocakta basladı ve daha ıc odemedınmı canım ? herhangı bır uyarı gelmedımı ?Internetten bakmadınmı faız fılan gelmısmı dıye ? Ay ben daha sımdıden ıcım ıcımı yıyo duramıyorum yerımde eyvahedigeldismile
2 yılda 1000 tl mı faız oldu. Cevırmenlık yaparım evden dıyorum,tabı eskısı gıbı bulursam,ordan bıle aldıgımı verırım dıyorum ama canım bebek olunca nasıl masraf oluyo bılmıyorum.
evet 2 yılda 1000 lira faiz gelebilir.
ben günlük bakıyorum her gün 1.5 lira faiz koyuyorlar.
faiz miktarı artarsa 2 yıllık 1500 lira bile olabilir.
2 yılda 1000 tl mı faız oldu. Cevırmenlık yaparım evden dıyorum,tabı eskısı gıbı bulursam,ordan bıle aldıgımı verırım dıyorum ama canım bebek olunca nasıl masraf oluyo bılmıyorum.
Arkadaslar merhaba...
Allah herkese ödeme kolaylıgı versın...
Benım odeme baslangıc tarıhım 2009 yılının 10. ayında basladı fakat ben henuz odemeye baslamadım...
Eve gelen kagıtta borcum 3,5 mılyar cıvarı ıdı fakat az once kyk nın sıtesınden baktım 2,900 yazıyor...
Ben bırsey anlamadım...
canım seninki sadece öğrenim mi yoksa katkı da var mı?
baktığın katkı kredisidir belki.
yok inci ya ıkısıne de baktım ama cıdden anlamadım
nettekı sorguda 300 kusur lıra katkı 2,900 de ogrenım yazıyor
ama eve gelen kagıtta toplamda 3,5 mılyar yazıyor
bıde hergun zam gelıyormus ya ben ona nerden bakabılırım
cunku 1 yıldır odemeye baslamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?