- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 34
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Acil durumlarBankaya gidip, bir ödeme planı oluşturmalarını isteyin. Borcu asla borçla kapatmayın. Kredi kartı borcunu, kredi alarak ödeyen zeki bir arkadaşım var. Şimdi bu borcu nasıl ödeyeceğim diye düşünüyor. Yani değişen bir şey yok; yine borç yine borç. Bir de nasıl bu kadar borç yaptım diye düşünmekte fayda var. Acil durumlar mı söz konusuydu, yoksa ayağını yorganına göre uzatmama durumumu... Buna göre harcamalardan kısabilir, birkaç ay dişinizi sıkabilirsiniz belki.
saçma saçma harcama yapma. gezme gitme alma evde otur. borçlarını kapat.Kızlar kafayı yemek üzereyim. Katlanan kredi kartı borcum var ağustos gibi borç hafifliyor ama. 2 aydır sıkıştığım için asgarisini yaptırabiliyorum. Düşünün durumumu. Ne önerirsiniz? Geçinmek ne zor ya birde düğün şubat da allahtan yoksa bu borçlarla Hiçbişey yapamazdım kızlar kafaya çok takıyorum hastalığa kalcam bu gidişle
hiç harcama yapmadan asgariyi yatırarak bıter bence krediye bulaşmayın 5 bin benimde 1500 yatırdım 2 aydır taksitlerimde vardı onlar yansıyor bıyandan 4.000 kaldı borç bu ay taksıtlerde bıttı 3 aya kapatmayı planlıyorum bende. ama ac da kalsam kartı kullanmıyorumToplam 4 bin
Peki aylık maaşınız ne kadarhiç harcama yapmadan asgariyi yatırarak bıter bence krediye bulaşmayın 5 bin benimde 1500 yatırdım 2 aydır taksitlerimde vardı onlar yansıyor bıyandan 4.000 kaldı borç bu ay taksıtlerde bıttı 3 aya kapatmayı planlıyorum bende. ama ac da kalsam kartı kullanmıyorum
1723 alıyorum ben ama bekarım. eve yardımda etmiyorum komple kendıme aldığım. bende cok bunalıyorum tabı mesela aylardır kendıme bısey almıyorum manıkure gıtmıyorum oğlen yemeğimi evden getiriyorum ama bıtsınde borç onemlı değil.Peki aylık maaşınız ne kadarev kirası diğer borçlar baya sıkılıyorum neden bilmiyorum. Kendime özel harcama bile yapamıyorum artık
Aynen bende kendime bişey alamıyorum doğru düzgün bir alış verişe çıkamadım. Çok zor. Borçlarımız aynıymış. Bende senin gibi aylık 1000 ödeyerek bitirebilirim aslında1723 alıyorum ben ama bekarım. eve yardımda etmiyorum komple kendıme aldığım. bende cok bunalıyorum tabı mesela aylardır kendıme bısey almıyorum manıkure gıtmıyorum oğlen yemeğimi evden getiriyorum ama bıtsınde borç onemlı değil.
Bu arada benm toplam 20 bim üstü borcum bar kredilerle birlikte aylık odemesini erkek arkadasım yapıor, bende ona borclanıyorum kk bitene kadar , gecen bende konu acmıstım felaket bunaldın bakmayın.Peki aylık maaşınız ne kadarev kirası diğer borçlar baya sıkılıyorum neden bilmiyorum. Kendime özel harcama bile yapamıyorum artık
Aaa öyle mi bilmiyordum. Kredi mi çekmiştinBu arada benm toplam 20 bim üstü borcum bar kredilerle birlikte aylık odemesini erkek arkadasım yapıor, bende ona borclanıyorum kk bitene kadar , gecen bende konu acmıstım felaket bunaldın bakmayın.
Aaa öyle mi bilmiyordum. Kredi mi çekmiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?