katlaniyorum ama!

hasbel79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
255
19
118
slm.nereden baslanir bilmem ama özet 5 yillik evlliligimde elimdeki tek dalin oglum.esim hasta sanirim anlayamiyorum ben calisan biriyim erkek is arkadaslarim olamaz mi?bugun bir ögretmen arkadasla geliyorum eve dogru kahretsin esim gordu sucmus gibi aa defim hemen esimle ogretmen ark tabistirdim esimin yuzu dustu sonra afam gitti hakaret ediyor sen orta malimisin herkesle samimi olma demiyormuyum sana manyak basladi sonraeve gelirken bu ne lan diye ustume saldirdi yirtmaya calisti.
manyakmisin dedim lan hicmi gormuyorsun icin sutyenin gozukuyor diye ustumu yirtmaya calisti ustume yurudu cocuk aglamasa vurcakti bana

ne erkek deliligimi birakti ne o......lugumu dayanamiyorum artik cocugum icin nereye kadar.bununki kiskanmak falan deil acikta giyinmiyorum yemin eferim pantolon ve blyz baz bluzlarin sifon icine siyah aatlet giyiyorum ona sen dansozmusun neler diyor ya her gun beni isten gelince testvetmesinden hakaret etmesinden biktim babami aradi kiziniz ist geldi acildi sacildi utanmam yokmus erkek delisiymisim ama bugun oyle bir lafvettiki orta malimiynisim beb.insan karisina nasil der ya kac kez bana vurdu her yerde bagirir rezil eder kabadir anlayissizdir artik biktim cozum bellubama yapamadim hep devir daim her gun ayni kavga yasanirmi ya bikmiyor beni oyle itham ediyorki ne erkek deliligim kaliyor ne o......mlugum lan manyak ben oyle biri olsam ben bekarken bir erkek arkadad bilmedim elime kocam degsin dedik dedikde ne oldu senin gibi odunla evlendim

su an konusmuyorum ama gecici cozum ne yapcam

bin kez dusundum ayrilmayi ama oglum elimi kolumu bagliyor zaten ayrilamamda annemler asla istemiyor tek basina ne yaparim ist gibi bir sehirde boylede olmuyor deli kesin var birsey ama.kabul etmiyor kac kez dayak yedim bogazima yapisti yani siniri geldimi berbat bir yaratij olur

çocuk varya eli kolu bağlıyor malesef....
böyle giderse senle boşanmayı düşünüyorum diye göz dağı verseniz belki biraz toparlar kendini
dicem ama işin içinde şiddette var
keşke ailenizi ikna edebilsenizde ayrılsanız mesleğinizde var ne güzel...
allahım güzel bi kapı açar inş size........

çok üzüldüm durumuna ailen bu yaşadıklarını biliyormu ki buna rağmen izin vermiyor..

hem çalışıyosun paranı kazanıyosun hemde bu psikopatı çekiyosun boşanmayada niyetin yok peki ne olacak böyle..

Allah esirgesin seni bir gün öldürmesinimi bekleyeceksin şimdi sen oğlum için katlanıyorum diyosun ama babası seni ölüdrdüğünde oğlun tek başına kalacak eşin seni oğlunu düşünüyomu ki..

şimdi tedavi görsün falan disek adam onada gitmeyecek ben hastamıyım deyip çıkacak...

bu şekilde ne zamana kadar katlanacaksın....

erkek arkadaşların olmasa ne olur? ne kaybedersin? köşe bucak erkeklerden kaç demiyorum adam madem kıskanıyo mesafeli davran sende herşeyi geç çocuğunun huzurundan önemlimi:ssz:

arkadasim ne diyebiliriz ki, resmen senin canina kast ediyor artik
ayril da diyemem ama, boyle bir adam nasil duzelir ki...

hasta bir adamla ne saglikli bir evlilik yasanir nede saglikli bir cocuk büyütülür
anlattiklariniz hic normal seyler degil
ehr evde olan seyler degil
mesleginiz var
hayatinizi normal yasamak istiyorsaniz
diger normal insanlar gibi
esinizden kurtulmaniz lazim

Sende ailenin oldugu yere tayin iste...İstanbul da tek başına ne yapıcan ne demek ?Yanına katıp seni ,yavrunu emanet ettikleri adamla çok mu güvendesin yani?

Ya ailene açık açık sıkıntılarını anlatmıyorsun,onlar da tutucu oldugu için eşini haklı buluyor ,yada ailenden sana fayda yok ...

Kızının dövüldügünü,aşağılandığınıi,tartaklandıgını bile bile bir aile nasıl rahat kalır ve katlan yalnız ne yapıcan der.Ancak çok eski kafalı olmaları lazım yada yeteri kadar durumun ciddiyetine vakıf degiller.

Ne yaparsan yap seni kıskanacaktır.Sorun sen-senin giyimin-arkadasların felan degil.eşinin ta kendisi.

tedavi olmalı,,allah kolaylık versin ne diyelim.en azından ekonomik özgürlüğü,sosyal güvencesi olan bir hanımsın.bu iyi bir başlangıç...

slm.nereden baslanir bilmem ama özet 5 yillik evlliligimde elimdeki tek dalin oglum.esim hasta sanirim anlayamiyorum ben calisan biriyim erkek is arkadaslarim olamaz mi?bugun bir ögretmen arkadasla geliyorum eve dogru kahretsin esim gordu sucmus gibi aa defim hemen esimle ogretmen ark tabistirdim esimin yuzu dustu sonra afam gitti hakaret ediyor sen orta malimisin herkesle samimi olma demiyormuyum sana manyak basladi sonraeve gelirken bu ne lan diye ustume saldirdi yirtmaya calisti.
manyakmisin dedim lan hicmi gormuyorsun icin sutyenin gozukuyor diye ustumu yirtmaya calisti ustume yurudu cocuk aglamasa vurcakti bana

ne erkek deliligimi birakti ne o......lugumu dayanamiyorum artik cocugum icin nereye kadar.bununki kiskanmak falan deil acikta giyinmiyorum yemin eferim pantolon ve blyz baz bluzlarin sifon icine siyah aatlet giyiyorum ona sen dansozmusun neler diyor ya her gun beni isten gelince testvetmesinden hakaret etmesinden biktim babami aradi kiziniz ist geldi acildi sacildi utanmam yokmus erkek delisiymisim ama bugun oyle bir lafvettiki orta malimiynisim beb.insan karisina nasil der ya kac kez bana vurdu her yerde bagirir rezil eder kabadir anlayissizdir artik biktim cozum bellubama yapamadim hep devir daim her gun ayni kavga yasanirmi ya bikmiyor beni oyle itham ediyorki ne erkek deliligim kaliyor ne o......mlugum lan manyak ben oyle biri olsam ben bekarken bir erkek arkadad bilmedim elime kocam degsin dedik dedikde ne oldu senin gibi odunla evlendim

su an konusmuyorum ama gecici cozum ne yapcam

bin kez dusundum ayrilmayi ama oglum elimi kolumu bagliyor zaten ayrilamamda annemler asla istemiyor tek basina ne yaparim ist gibi bir sehirde boylede olmuyor deli kesin var birsey ama.kabul etmiyor kac kez dayak yedim bogazima yapisti yani siniri geldimi berbat bir yaratij olur

canim ya cok üzüldüm durumuna calisan bayansin illaki erkek karsina cikacak nereye kadar kaca bilirsin :19:
bi cözüm lazim ama ne annengille güzelce oturup konussan bana böyle böyle yapiyor diye dövüyor desen bi gün sinirinden sana daha fazla zarar de verebilir allah korusun asiri kizkanclik yüzünden can bile aliyorlar pyskopata bagliyorlar allahim öyle insanlardan uzak tutsun bizi insallah o rateye kadar gelmez :19:
sana el kaldiran yakinda cocugunada el kaldirirsa napcan:25:
aciz insanlar zaten gücü yetmeyen kisilere saldirirlar ese cocuga :47:
böyle ömür gecmez tatlim ya terapiye gidecek yada gizlicene ayrilirsin millet neder diye bakma sana birsey olursa 2 gün sonra unutur millet olan sana ve ogluna olur :50:

bunlar çok üzücü.dayak,küfür,aşağılama..senin ayıbın değil bunlar.o yüzden sen utanma.eşin utansın.karısına o... gibi f...gibi doğrudan namusuna yönelik hakaretleri eden biri var karşında.kafası atınca iki tokat iki tekme atan.eminim ki maaşına da el koyuyordur.senin gidememe nedenini az çok anlıyorum.dayak ve hakaret gibi aşağılamaya maruz kalan kadında özgüven gidiyor ve bir noktadan sonra o şiddeti hak ettiğini düşünüyor.yani eşin senin bedenine zarar verdiği gibi sağlıklı düşünmeni de engelliyor.git kurtar kendini arkadaşım.biraz büyüyüp dillenince çocuğunu da dövecek sen de biliyorsun.şiddet gören de şiddet uygular.eğer çocuğunun da ilerde karısını dövmesini istemiyorsan onun psikolojisini bu denli önemsiyorsan hayatını yeni baştan kur.o adam düzelmez.boşanmakla tehdit etsen 2 ay iyi davranacak sonra sil baştan yine küfür,dayak.bu kadar ağır laflardan sonra arada saygı kalmaz.gencecik öğretmen kızsın.kendine bu kötülüğü yapma artık.

Çocuğunun annesine orta malı deyip hala evli kalıyorsan o senin şerefsizliğin ''deseydin.:47:

eşine çok sinir oldum ne biçim sözler onlar:47:bu adam normal değil :50:yerinde olsam boşanırdım canım kimseyi dinlemezdim paranı da kazanıyorsun zaten kimseye muhtaç değilsin.ya eşin tedavi olmalı yada ayrılmalısın ama eşin tedaviye yanaşacak biri değil bu duruma da katlanılmaz iyi düşün taşın canım Allah yardımcın olsun

bence ailene açık açık anlat herşeyi.o zaman hak vereceklerdir sana .illaki istanbulda yaşaman gerekmez başka bir yere tayin ister gidersin.zamanla yeni bir düzen kurarsın.oğlun için katlanman gerekmez,bu adam sana ilerde iftira bile atar o zaman oğlunuda elinden alır.enini sonunu herşeyi düşün.evlenmek kadar boşanmakta normal bunu unutma...

bence çalışan kadınlar eşlerinin bu huylarını öğrenmeye başladıkları anda ufak ufak kıyıya köşeye bir şeyler biriktirmeli, sen de kocana çaktırmadan birikim yapmaya başla ki ayrılırsanız bi güvencen olur. Hem ne güzel bir mesleğin var.

Çocuğum için katlanıyorum diyorsun da o çocuğa yazık değil mi böyle huzursuz bir ortamda büyüyor.
Ailenin isteyip istememesi önemli değil hakarete uğrayan dayak yiyen sensin.
Belli ki adam ruh hastası daha ciddi zararlar verebilir sana o zaman ne yapacak çocuğun.
Uzaklaşmalısın bir an önce.

çocuğun için kalıyosan kalma.
anasının sürekli dayak yiyip hakaret gördüğü bi evde büyüyen çocuk, mutsuz, özgüvensiz, korkak, öfkeli bi çocuk olucak. büyüdüğünde de babasına benzer bi ruh hastası, çünkü şiddeti içselleştirmiş olucak.
yazık değil mi çocuğuna.

Ekonomik özgürlüğünüz elinizdeyken ne ailenize ne başkasına muhtaç değilken neden bu adamı çekiyorsunuz. ?
Çalışan bir bayansınız tabiki erkek iş arkadaşlarınız olacak yolda görünce selam vereceğiniz. Aynı şekilde eşinizde işyerinden tanıştığı arkadaşlarını görünce selam verebilir iş çıkışı gidecekleri yere kadar yürüyebilir bunda uzatılacak büyütülecek bişey yok.
Çocuğunuz da anne babasının huzurunu ister diye düşünüyorum. Hangi çocuk annesi babası mutsuzken sırf kendisi için o işkence hayatı çekmesini ister ki?
Belki küçük olduğu için şimdi anlayamaz ama ilerde eminim böyle düşünecektir.
Kocanız çekilir bi adam değil bence, tabi siz daha iyi bilirsiniz ama iyi düşünün aileniz sizi kabul etmese bile ekonomik özgürlüğünüz var ve kendinizi düşünmek zorundasınız. Siz mutlu olun ki çocuğunuzu da mutlu edebilesiniz.

Eşin ne iş yapıyor ?
Sadece erkek ortamında çalışıyorsa hiç anlamaz.
Bence sorun kıskançlığından çok,dargörüşlü olması.

Back
X