Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kavacık Fsm Tıp merkezinde Demet Par a doğum yapan varmı
kızlar34. hafta hamileyim Beykoz Çebi ye gidiyorum ama memnun değilim küvezi yoğun bakımı yok Kavacıkdaki FSM tıp merkezinin teşkilatı tam ama doktorunda emin değilim Demet Par iyimidir kızlar
kızlar34. hafta hamileyim Beykoz Çebi ye gidiyorum ama memnun değilim küvezi yoğun bakımı yok Kavacıkdaki FSM tıp merkezinin teşkilatı tam ama doktorunda emin değilim Demet Par iyimidir kızlar
gebelik yada dogum vb ıcın degıl de, ıdrar yolu enfeksiyonu ve polikistik over sendromu tedavimi yurutmekte idi. ben memnundum acıkcası... fsm bana uzak oldugu ıcın devam edemedım, fakat demet hanımı tavsıye ederım ben. her doktor gıbı sız sormazsanız fazla konusmaz, fakat bana herseyımı etraflıca anlatırdı. sabırlı ve ıyı nıyetlıdır. hospitalium'da epey de hastası vardı. Allah cocugunuzu hayırla kucagınıza almayı nasıp etsın.