Kavanoz maması yedirsem mi???

gaetana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
4
0
36
İstanbul
Selam kızlar,

Ben ilk defa anne oldum. Hep okuyorum ama ilk defa konu açıyorum. İnşallah cevaplar gelir :17:

Benim kızım 4 ay 6 günlük.. allaha şükür çok neşeli miniğim, beni hiç üzmüyor :emir_bebek:
Doktorumuz ek mamalara geçin dedi. Ben de evde bazı püreler yapıyorum, cam rendeyle elmayı rendeleyip veriyorum ama pek sevmiyor... Ağzından çıkarıyor, tükürüyor. Doktor kavanoz maması da verebilirsin dedi, aldım bi tane.. Bebeğim bayıldı ama ben emin olamıyorum ne kadar iyi bir şey olduğundan.

Bu konuda bir şey bilen var mı?? Güvenebilir miyiz? Kafam çok karışık... Herkez başka bir şey diyor... :25:
Yarım lütfennn :23::1:

benim kızımda 16 aylık bende 5 ay falandı heralde vermeye basladıgımda bazen ben yaptım bazende üseniyordum alıyordum kavonoz maması veriyordum.

benim kızımda 16 aylık bende 5 ay falandı heralde vermeye basladıgımda bazen ben yaptım bazende üseniyordum alıyordum kavonoz maması veriyordum.

Teşekkür ederim canım. :1:

Ben hala evde olduğum için kendim yapıyorum püre ama işte tadını sevmemesi büyük dert.....
Pazardan aldığımız meyve sebze de hormonlu, kavanoz maması daha iyi diyor bazıları. Ama doktorlar da hazır yedirmeyin çocuklara diyor.
İçim rahat etmiyor işte. Belki bu konuda daha çok bir şey bilen vardır diye düşündüm.

Ben o dönemde başladığımda kendim yaptım dışarıda onları yedirdim ama bizim doktorumuz onların Daha sağlıklı olduğunu pazardan aldıklarımızın ne kadar ilaçlı ve hormonlu olduğunu bilmediğimizi onların organik belgeli olduğunu söyledi... Tabii insanın içine sinmiyor yinede. Kendimiz hazırlayıp veriyoruz :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben o dönemde başladığımda kendim yaptım dışarıda onları yedirdim ama bizim doktorumuz onların Daha sağlıklı olduğunu pazardan aldıklarımızın ne kadar ilaçlı ve hormonlu olduğunu bilmediğimizi onların organik belgeli olduğunu söyledi... Tabii insanın içine sinmiyor yinede. Kendimiz hazırlayıp veriyoruz :)

Ya benim de içime sinmiyor işte =((((
Sonuçta, organik filan ama nasıl o kadar uzun süre bozulmuyor, aklım almıyor. Bebeğim değil kendim yesem tamam da onlar bizim her şeyimiz, insan emin olmak istiyor.. Ahh ne yapcaz böyle düşün düşün :43:

Ya benim de içime sinmiyor işte =((((
Sonuçta, organik filan ama nasıl o kadar uzun süre bozulmuyor, aklım almıyor. Bebeğim değil kendim yesem tamam da onlar bizim her şeyimiz, insan emin olmak istiyor.. Ahh ne yapcaz böyle düşün düşün :43:

Hiç sormayın hiç...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya benim de içime sinmiyor işte =((((
sonuçta, organik filan ama nasıl o kadar uzun süre bozulmuyor, aklım almıyor. Bebeğim değil kendim yesem tamam da onlar bizim her şeyimiz, insan emin olmak istiyor.. Ahh ne yapcaz böyle düşün düşün :43:
mrb benim oğlum 7.5 aylık ben gayet güvenle yediriyorum mulipanın ürünlerini. Size sö
yle söyleyim hepiniz aslında bilirsiniz konserve yöntemi ile yapılıyor bizim evlerde yaptığımız türden. Valla eşim 1 ay önce elma almış kafam kadar onu evde yapınca ev yapımı organik oluyor digeri yapay oluyor. Bence saçma..

ben o dönemde başladığımda kendim yaptım dışarıda onları yedirdim ama bizim doktorumuz onların daha sağlıklı olduğunu pazardan aldıklarımızın ne kadar ilaçlı ve hormonlu olduğunu bilmediğimizi onların organik belgeli olduğunu söyledi... Tabii insanın içine sinmiyor yinede. Kendimiz hazırlayıp veriyoruz :)

ipad 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet aynen katılıyorum.......

mrb benim oğlum 7.5 aylık ben gayet güvenle yediriyorum mulipanın ürünlerini. Size sö
yle söyleyim hepiniz aslında bilirsiniz konserve yöntemi ile yapılıyor bizim evlerde yaptığımız türden. Valla eşim 1 ay önce elma almış kafam kadar onu evde yapınca ev yapımı organik oluyor digeri yapay oluyor. Bence saçma..

Organik pazardan hep almak imkansız tabi..
Milupa'nın organiklerini ben de gördüm. Ama katkısız yazanlarla organik yazanlar arasında çok fark olmaz diye Milupa'dan hiç almadım henüz.

organik pazardan hep almak imkansız tabi..
Milupa'nın organiklerini ben de gördüm. Ama katkısız yazanlarla organik yazanlar arasında çok fark olmaz diye milupa'dan hiç almadım henüz.

şimdi ben şöyle düşünüyorum herkes 3 kuruş daha fazla kazanmak için organik üretmeyecektir... Onun için kendi bahçemdeki meyveler çıkana kadar mulipaya devam

Hahahahaha ilahi nası güldüm :))))))))) kafam kadar demişsinizya gerçekten öyle doğru resmen... Hahahahaha tövbe yarabbim hala gülüyorum siz çok yaşayın :)))))))))))

Back
X