Ya dolabimi gecen sene yapmistm ve tasininca yeni yatak odasi takimj aldim o yzden cekemicem ama cok buyuk fark yartmisti cunku rengi acik maviydi.. o zamanda odami kahve ve altin sarisi renklerinde dekor edince kitap defter kaplama kagitlarni kulladm ve kapak tutma yerlerinide kahverengi tul kumas alip kurdele yapmistm :)) ole bisiler iste ama dierlerini gosteriym hemen.. aynami cektigm resimde aynamin kenarlarinda boncuklar yapistirdim hazir zaten arkadalari yapiskanliydi bole zarif ve şık bi hava katti.. ordan perde gorunuo mesela.. tulu kendim bagladim arkadnda hafif kaldirip tutturdum ki ustten dökümlü bi hava versin die :d dier resimdede altin rengi priz kenarlari ama ben odamdakini ojelerimle boyle yaptim odama uygun olsun die
Benim soyle sorunum var ben anlamiorum neye ne malzeme gerekio netten arastirsamda yabanci ulkedeyim markalar farkli yabnci dilde yazio az cok anliorumda bu malzemeleri tercume edemedigm icin adamlarada soleyemiorm gidip alamiorm sknti oluo bu yzden cok sey yapamiorm.. ama bu kavanoz icn kafaya taktim bakcam hepsine gidp alcam valla :)))
___dega___