kavga etmek istiyorum..

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
evet kızlar yanlış okumadınız kavga etmek istiyorum. hemde sevgilimle. ilişkimizde hiç heyecan yok sürekli aramız normal. ne bileyim böyle kavga edip küssem biraz araya mesafe girse birbrmzi özliycez değer bilcez gibime geliyo. ama kavga ettiğim an hemen alttan alıyo :( böyle dert mi olur diceksınız ama kavga etmek istiyorumm

cnm dertsiz basina dert mi ariyosun cok sasirdim valla heyecan olmasi icin nie kavga etmeyi seciosunki baska seyler deneyin nebilim madem ozlemek istiyosun 1hafta gorusmeyin ama kavga etmek icin cabalama pisman olursun

evet kızlar yanlış okumadınız kavga etmek istiyorum. hemde sevgilimle. ilişkimizde hiç heyecan yok sürekli aramız normal. ne bileyim böyle kavga edip küssem biraz araya mesafe girse birbrmzi özliycez değer bilcez gibime geliyo. ama kavga ettiğim an hemen alttan alıyo :( böyle dert mi olur diceksınız ama kavga etmek istiyorumm

hemen evlenin.. sen bağır çağır, o da 1 kere alttan alır- 2 kere alttan alır sonra küsersiniz :) şaka tabi ama gerçekten evlenince action oluyor insanın hayatında, bu dinginliğin tadını çıkart :34:

Burda hep erkeklere verip veriştiriyoruz ama bazı kadınlara da yaranılmıyor cidden insanoğlu bir tuhaf elindekinin, iyiliğin, güzelliğin kıymetini ancak kaybedince yerine daha kötüsü gelince anlıyoruz galiba.

2.ci -selami- vakası ....

Son düzenleme:
bence de elen de gör action neymiş kaynana görümce kocan ev işleri hayat mücadelesi falan tam action yalnız bu actionlar seni soğutabilir canım şimdiden söylemesi :37:

Hahahahaha bende eskiden ayni senin gibiydim ah genclik ah hic kavga etmezdik kavga edicek yer arardim ama tinlamazdi hahahahaha simdi kedi köpek gibiyiz haftada 1kez mutlaka kavga ederiz

Sen böyle dertsiz başına dert ararsın, adamı canından bezdirisin
Oda seni ya aldatır yada bırakır al sana action.
Huzur niye fazla geliyor anlamıyorum ki:))

bi evlensek bende biliyorum action ı ama evliliğe en az 1 yılımız var .. ben dertsiz başıma dert almak istemiyorum benim derdim dümdüz bi ilişkiye sahip olmak.. ve ben çözüm olarak kavga edip bi süre küsmek, trip v.s ile ilşkiye renk katmak belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum

evlenincede hergün aynı kişi yanında olacak monotonlasacak bişey degişmeyecekki.ozaman özlemek içinde kavga edip bosanacakmısın?

Kavga mı etmek istiyorsun? O halde etmelisin. :41:

Canım ilişkini renklendirmek isterken sen rengarenk olmayasın kavga etmek iletişim biçimi değildir.

Al karşına konuş ılımlı biri ise ki tanıyorsundur artık evlilik kararınız ar bir sene sonra inşallah oda hak verecektir.

Farklı aktiviteler bul onları uygula sıradanlığın biraz üstüne çıkın beraberce.

Sen aslında kavga etmekten çok kavga sonrasındaki nazlanma+barışma arifesi+bu evredeki ilgiyi istiyorsun di mi?:9:
Aslına bakarsan çok şanslısın sonuçta kavgalar ekşın yarattığı gibi bi'taraftan da yoruyor ilişkiyi.

İlişkiye renk getirmek için başka çözümler bul bence.
Kavga dövüş mü ilişkini hareketlendirecek! Tuhaf!
Ayrıca sevgilini değiştiremezsin.
Alttan alan, sakin bir insansa ve bu seni sıkıyorsa, ondan ayrıl; daha cazgır, sana sorun yaratacak birini bul.
En güzeli o olur. :49:

kavga etmek istiyorsan tamam et ama çok saçma ilişkine heyecan katmak için buna ne gerek var ki gitmediğiniz yerlere gidin, alışkanlıkların dışına çıkın, yapmadığınız şeyler yapın değişik şeyler izleyin/okuyun/tadın..arkadaşlarınızla çıkın, kursa gidin, dans edin için dağıtın, gülün, kamp yapın..yapın da yapın yani niye kavga edeceksiniz ki..konuşun sevgilinizle yeni şeyler denemek istiyorum diye...baktınız hiç olmuyor ondan sonra edin kavganızı :)

Iliskinde renk istiyorsan lunaparka gidin bence . :)

ben de kavga etmek istiyorum
bi arasa
apzına yüzüne saydırıcam
ama aramıyor, mesaj atıyor habire
tadı çıkmıyor ki mesajla
sevgili dediğim kavga etmek içindir

Back
X