Kavga ettiinizde einiz eya krar m?

size en ilginç kırma hikayesi :
eşimle karşılıklı oturmuşuz ama hararetli bir şekilde tartışıyoruz sesler orta tonda normalinde hiçbirşey fırlatmak gibi bir huyum yoktur ama hayatımda ilk defa yanımda evlilik resmimiz duruyordu onu aldığımla eşime fırlattım çok morlim bozuktu düşük yapıyordum ve konu annesinin saçmalamalarıydı sinirimden ve üzüntümden bi an gözüm düğün resmine takıldı dediğim gibi aldığımla fırlattığım bir oldu şükür eşime çarpmadı kırılmadıda ama dağıldı çerçeve bir yana resim bir yana ve eşimin önüne birşey düşmüş ben hala tartışıyorum ve o elinde evirip çeviriyor birden a dedi bu ne ya elindeki muskaydı kızlar.. birden tartışmayı kesip onu açmaya koyulduk içinden benim adıma yazılmış muska çıktı...(ondan sonra eşim tele sarıldı ailesiyle tartıştı ve benim teli aldı kırdı bir daha seni asla aramayacaklar onuda daha yeni almştık ikimizinkide yenı telefondu ertesi gün yeniden aynı telefonu aldı..:))

ü

OOOOOOhhhh olmus kaynanana senınde kırman ıyı olmuss yandan yandan kurtuldun hadı ıyısın kaynanadan:)

hayır :)
kesinlikle hayır. zaten bir tek ben kavga ederim. o da kendimle yine. kendi kendime küserim. genelde yemek hazırlarken olur. sonrada yemekten sonra türk kahvesi vazgeçilmezim. küs olsamda mutlaka iki tane yaparım. çünkü. eşim küsmez. e bende daha fazla küs kalmam. barışırım. çoğu zaman neden kızdığımı bile anlamıyor. :)

benimki kavga edersek ki çok nadrdir ve kimse anlamaz kavga edip küstüğümüz
sadece benim kalbimi kırar daha ne kırsın
yanlız hatasını anlayıp özür dilerken pek şirin oluyo

niye küsüyon kendi kendine bacım. yok bunun yemek hazırlamakla alakası ne. sana yardım etmiyor diye mi?

1 ütü 1 telefon yakl.10 bardak veee salondaki seramik süs eşyaları, hepsi gitti, ben açıkçası çok kızıyorum eşyaya dokunmasın, kızsın bağırsın ama kırmasın yazık değilmi. Bundan sonra daha dikkatli olacağım kelimelerim onu çıldırtıyor tabi...

O yapmaz.
Bende en son tartısmamız dısında yapmamıstım.
O gun hem ustundekı tısortunu yırttım,
hemde gunes gozlugunu kırdım.

okadar büyük tartışmalarımız olmadı şükür. ama öle bir tartışmamız olursa da dışarı çıkar öle demişti bir zamanlar çok sinirlenirsem dışarı çıkarım hava alırım demişti bilmiyorum doğrumu bilmekte istemiyorum Allah yaşatmasın :)

esım yapmaz ama sıze 2 gün öncekı olayı anlatayım..

esımle yartıstık telefonda sebep yıne kayınvalıde...

bende bır güzel daha yenı aldıgı ve sadece 1 gün kullandıgı rayban günes gözlugunu kırdım hemde paramparca sonra yenı aldıgı gömlegı yırttım kıtabını da parcaladım ve gardırabun ona ayrılan tarafına bır güzel fırlattım...

:))barıstıktan sonra barı kıtaba dokunmasaydın dedii...

ama ohhh ne rahatlık anlatamam..

Benim sevgili kocam hem beni kırar hemde eşyaları, son tartışmamızda Lap Top'un ekranı paramparça, TV Kumandaları darmadağın oldu parçalarını bulmakta zorlandım düşünün yani aynı zamanda eli de şişti
bide benim kalbimi parçaladı haberi yok -- tüm bunların sebebi de Ailesi, onların çeyreği kadar değerim yok galiba gözünde oysa ben onun herşeyi, yaşama sebebi olma isterdim tıpkı onun bende olduğu gibi

Eşim elini bile parçaladı bu yüzden, bana eli kalkmıyor çok şükür ama eline geçirdiği hiçbirşeye acımaz. Bence sinirlerini kontrol edemiyorlar bizede birşey söyleyemeyince eşyalardan çıkarıyorlar hırslarını

Kırmaz,kendını de ıfade etmek ıcın konusma tenezzulunde bulunmaz.Böyle olunca benı daha da kudurtur ama ıykı esya fılan kırmıyor

ay ben korkarım öyle vuran döken adamdan
ama sevdiğim bikere telle konuşurken kavga ettik teli fırlattı yere kırılmıştı ...bide yanımdayken arabadaydık kavga ettik ani bi sessizlik oldu bu koltuğa aniden yumruk attı ödüm patladı var ya nasıl irkildim yerimden sıçradım rezil oldum valla

Eşim kırmaz ama ben çok nadir kırarım. kapıları çarparım.
kırmak güzel oluyo ya. sinirim gidiyor.
bir gün dolabın üzerinde duran parfüm şişelerini aşağı indirmiştim.kötükedihüso
zevkliydi. (pisikopat simileyi.)

Son düzenleme:
kesinlik kırıyorrrr !!!! onun sayesınde zuccaciyeciler zengin oldu yani...
ama bende o kırıgı zaman yerden almıyorum o alana kadar bu belki 2gun belki 8saat sursede asla kırılan parcaları kaldırmıuorum nası attıysa kendı alsın deliii...

ancak soyle kırıyor o an sınırlendıyse elındede cam porselen herhangı bi kırılcak esya varsa ozaman elınden hızlıca yere atıyor..
bigun dedim ben senın annen değilim sen her sınırlenip kırp doktugunde bi koseye sınıp toplayamam ben...
ben senın karınım ona göre davran,, oba göre dusun esya kırmdadan önce ben onu almam yerden dedımn ohh iyi olduuu :)

böyle insanları anlamıyorum yaa cidden ..
bak yine hayırlı bi iş yapmıssın kırmakla cerceyi k.valideni Allah ıslah etsin.

kırdı.evlenmeden önce böyle bi huyu olduğunu bilmiyodum.kahvaltı masasındayken sırf bilgisayarı kapat artık dedim diye ne bulduysa yere attı.mutfakta yerler cam parçalarıyla doluydu.bende çığrımdan çıktım bağıra bağıra ağlıyodum.hiç bu kadar büyük birbirimize girmemiştik.benide hırpaladı.sonra ben sana kıyarmıyım hiç,kendimi öldürürüm sana dokunmam,beni sakın bırakıp gitme dedi.gidecek haldede değildim zaten.gözlerim şişmiş,yüzüme gözüme kan oturmuş.ahh çocuk ahh:2: takımımın tek tabağı yok şimdi,
büyük su bardaklarımın tekide..eksilen çay bardaklarımdan buldum neyseki.eve misafir gelse rezil olcaz,her şey eksik kırık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…