Kavga ettiinizde einiz eya krar m?

Bizdede olmaz kırma dökme sempatiksalakcinni sadece susar eşim yoksa 4 sene güreş yapmış tlf yerine beni ikiye kırabilir :roflol: kaydirigubbakcemile3

evlılıgımızın ilk aylarında buna benzer bişi olmustu.. sekeri koyamadı sınırledındı ve sekerlıgı vıtrıne fırlattı bana soylenerek ben o anda çok sınırlendım ve aynen sunları soyledım:
ben senın anan baban değilim bana öyle artistik hareketlerde bulunamazsın..o sekerlıgı yerden kaldırıp etrafıda supureceksın dedım çok sert bi ses tonuyla.
cayımı alıp diğer odaya gectım ve kapıyıda sertce carptım..
5dkka sonra yanıma geldi özür dilemeye basladı..ben hala çok sınırlıydım vee napmaya caslısıyosun sen yaa diye bagırmaya basladım o anda sogudum ondan oda farkettı gozlerımden yalvardı yakardı bidaha boyle olmayacak dedi..Allaha sukur bu son olayı oldu.
sabah kalkdıgımda sekerlıgı kaldırmıs yerıde supurmustu..

işte bu cok salkca bu ne perhız bu ne lahana tursusu benım kocada oyle vurur duvara telefonu sonra yapıstırır vurur bılgısayara sonra tamır etmeye kalkar tabı beceremez hıc sevmıyorum boyle sıddet ıceren hareketlerı konusamayan ınsanlar boyle davranıyor benım kcoam bastayasakkelime

eşim sakindir.genelde ben fevri davranırım.daha doğrusu eskiden.benim atma kırma huyum vardı.sonra değer verdiğim eşyalar bir bir azalınca dur dedim kendime.şimdi kavgalarımız bile sessiz sakindir...

sinirlendigi zaman cep telefonu firlatir duvara üc tane telefon yok oldu bu vesileyle, tabak, bardak bu tür seyler kirar - benim kafama birseyler firlatmadigi sürece sorun yok benim icin :umursamaz:

esim sakin bir insan olmamasina ragmen oyle birsey kirip dokme aliskanlisi yok cok sukur...birde her sinirlendiginde birsey kirsa katlanilmaz olurdu heralde:)

yawaşşşş ne kırıyomuş öyle daha neler sinirine hakim olan biridir Allah tan.
evin cazgırı benımdır bende tutarım kendımı

benim babam yapardı.camdan aşağı eline geçeni atardı.ya da o an eline geçen elektronik eşyayı duvara çarpardı.kişiliksiz erkeğin yapacağı en güzel iş derim ben buna.

benim esimde bir ara cok telefon kirardi yanliz biz tartisinca degil o an kime sinirlense yapardi bunu durmadan telefon almak zorunda kaliyorduk en son eline antika bir tel verdim bundan sonra yeni tel almak yok madem öyle yazik dünya para verip aliyoz 3 ay dayanmiyo
o eski telde ikide bir kapanirdi telde iki laf edemezdi bu böyle baya sürdü gitti en son vazgecti tel kirmaktan bizde yenisini aldik 6 ay oldu sapasaglam masallah

Esim kirmaz ama ben genelde hizimi, öfkemi kesemiyorum...genelde icimden birseyler kirmak geliyor..!

benimde sevgilim mesajla kavga ettiğimizde telefonu kırmıştı.şimdi yeni bi telefon aldı da kıyamıyo telinekaydirigubbakcemile

her basit kavgada bişe kırmaz ama çok büyük bi kavgaysa yapar walla o an eline ne geçerse artık....bi kaç kez bende yaptım ama artık sinirimi kontrol ediorum

benim sevgilimin evindeki tüm kapılar dolaplar fln kırıktı hep kavgalarmz yüzünden. :S
fazla sinir iyi deilmiş dmkki,çünkü ayrıldık

İlk sıralar maalesef telefon vs kırıp döken eşim değil bendim..:1closedeyes:
çünkü bir türlü öfkemi kontrol edemiyordum,daha sonra bende diğer sayafalarda yazan arkadaş gibi birgün puffa tekme attım ayağım koptu zannettim ve aylarca onun acısını çektim:) hala yeri bellidir morluğu hiç geçmedi öylece duruyor ve eşim onu her gördüğünde bana psikopat karım diyorbilmiyorumkismile

tabiiki bunlar çok çok yanlış davranışlar,
ama geçti artık öfkemi kontrol ediyorum.!
derin bir nefes alıyorum 10*na kadar sayıyorum ve nefesimi bırakıyorum :)

tam geçmesede öfkem,rahatlıyorum öyle çirkin davranışlar sergilemiyorum artık :))))

eşim çok sakindir, hiç kavga etmemiş gibi olur her defasında..

ama ben çok dengesizim o konuda. elime ne geçerse fırlatırım..

eşimi tanıdığımdan beri her kavgamızda bir cep telefonu kırmıştır.fırlatır hemen duvara.benimki hemen parlayıp çabuk sönenlerden. bir ara duvara yumruk atıyordu vazgeçirdim çok şükür.
ya düşündüm de ben de az değilim aslında.çamaşır sepeti, çöp kovası, klavye kırdım. belki birşeyler daha kırmışımdır.hatırlayamadım şimdi guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…