Kavga ettiinizde einiz eya krar m?

ben bu soruyu nişanlıma sordum.sinirlenince ne yaparsın dedim korkma sana asla zarar vermem en fazla etrafta bikaç şey kırılır dedi

yok bu huyu olsada ben onun kafasında bardak kırarım!

kızlar eşim bişey kırıp dökmez ama ben okadar kendimi anlatmaya çalışıp anlatamayınca çok sinirlenip deliriyorum benim adam insanı sinirden öldürebilirbende elime ne geçerse fırlatıp atıyorum dayanamıyorum o an gözüm hiç bişey görmüyor.sonra eşim kırdıklarımı döktüklerimi temizliyo ama bunu bana yaşatmaktanda geri kalmıyo ve bende yaptıklarımı eşyalara verdiğim zararı görünce çok üzülüyorum ama beni nasıl o hale getiriyo onuda bilmiyorum bundan nasıl kurtulucam benn

benım babam çok sinirliydi.. sinirlendımı alıne ne geçerse kırıp atardı.. degeri vs hiç farketmezdı onun için.. daha evimize yenı bilgisayar alınmıştı.. ben abimle kavga ettım, sen oturudun, ben oturudum diye.. tabı o zamanlar internet yok, sadece basit bır iki oyun oyanayabiliyoruz.. babam kavgamıza sinirlendi bilgisarı kucakladı camdan atmaya çalişti.. annem zor tuttu...
bırgun de ben daha 8 yaşındayım. elişi yapmaya merak saldım.. annemde bana artan iplerden kucuk bır elbezi başladı ör diye.. ben tabı harıl harıl örüyorum.. babam işten geldi bır baktı ben örgü örüyorum. hemen yanıma geldi elimden aldı şişleri büküp sobaya attı.. ve o gunden sonra çok zorladıklarında örgu yaptım.. ama asla isteyerek yapmadım..
ve bunlara benzer bır çok olay oldu... ve nedense bende ergenlıkte vs sinirlendıgımde evdekı eşyaları kırıyordum.. babam bana bu sefer israfçı vs diye sayıyordu.. halbukı beynımıze işlediğinni kabul etmedi bır turlu..
eşimle çıkarken, nişanlıyken bu huyum yıne vardı.. kırdıgım tel sayısını hatırlamıyorum.. en basıt öfkede teli ısırıyordum.. yada duvara atıyordum.. baktım kırılmıyor yenıden atıyordum.. iki tane ipek gömlegımı parçaladım..

eşim çok iyi davranarak benım bu öfkemı yenmemı sagladı.. tel kırdıktan sonra bana 1 ay tel almamı yasakladı.. iletşim koptu.. krızlere girsemde aldırmadı.. ve yavaş yavaş yendım eşya kırma huyumu..

ben bildim bileli babam hep öyle sinirini yatıştırırdı.. ve bıze kötu örnek oldu..

eşim ne kadar çok sinirlenırse sınırlensın asla bır şeye vurmaz.. öfkesınde bile çok sakindir...

Bende size komik bir kirma hikayemi anlatayim,
Tabi ozaman hic komik degildi ama simdi bu yaziyi buraya yazarken gülmekten catliyorum.

Bigün esimle ben cok sacma sapan birsey icin kavga ediyoruz. Ben ne desem zeytinyag gibi üste ckiyor ve yüzünüde öyle bir sekile sokuyorki, görünce sinirden kan beynime sicriyor. Baktimki lafla olmicak kosa kosa gittim Laptopa sarildim yere atacakmis gibi hamle yaptim. Sonra kiyamadm, acikcasi cok pahali geldi, tekrardan koltuga indirdim ve daha ucuz birseyi yere firlatmaya karar verdim. Zaten o anda gözüme hemen sabit ev telefonumuz carpti. Kosar adimlarla telefona yöneldim ama ayagim laptopun sarj kablosuna takildi ve ben yüz üstü yere cakildim (daha dogrusu resmen uctum). Acidi tabiki ama birazda tiyatro yaptim, özellikle inleye inleye agladim kafami tutarak. Sonra esim beni yerden kaldirmaya geldi ama sanki beni yere o itmis gibi bid tavr yaptim. Git, hep senin yüzünden düstüm iste dedim. Pisss basti kahkahayi, allahin sopasi yok, allahin sopasi yok dedi. Ama en azindan baristik böylelikle. Olan bana olmustu yani

Merhaba Arkadaşlar yeni katıldım bende aranıza.
evlilik baya zormuş kaç senedir bunu anladım ben.
kavgalar çok can sıkıcı bir hale geldiğinde çekilmez olur.
benim eşimde çok agresif kavga anında eline geçen ne varsa atar döker

Ben henüz 8 aylık evliyim. Kavga ettiğimizde çok sinirlenir hemen bağırmaya başlar bende adam gibi konuşmaz ise benimle girerim odaya çıkmam ordan. Eline geçeni vurup kırma olayı yoktur olmasında zaten o yaparsa ben daha fazla yaparım çünkü benim o huyum var daha o yüzümü göstermedim Bizde genellikle kapıları vurmak, dolap kapaklarını çarpmak gibi bir şiddet eğilimi var

henüz evli değilim ama babam yapar bu kırıp dökme işini
ama ben büyüdükten sonra o salonda kırıp dökerdi ben kendi odamda
baktı evde eşya kalmayacak azalttı bu huyunu
deli deliyi görünce sopasını saklarmış:)

benım eşimdede var elındekını atma huyu çok cep telfonu gıttı valla ha bırda mtfaktakı herşeyı yere atar yıyecek falan sırf kalksın temızlık yapsın diye

bızde genelde ben yaparım o ısı 2 kere kapı camını kırdım .....

falan ama dogru bıse deıl sınır gecınce ınsan utanıo

ben bir kavga sırasında arabasının camını çatlatmıştşm 3 ay kadar önce. sonra o çatlak büyüdüüü tüm camı kapladı. utanıyorum. bir daha asla yapmam

eşim değilde ben yaparım kırıpdökme işini.o an sinirimi kontrol edemiyorum.odanın kapı camlarını indirdim ellerm kesildi.öfkeyle kalkan zararla oturuyor olan yine bana oldu tabiki ama sinirim geçti

aman kumandayı görmesin hemen çarpar o sinirle halbuki en ihtiyaç duyduğu eşya evde... sonra gider paşa paşa alır gelir yenisini..

bende de birinde camı kırmıştım çünkü kafam dönüyor sinirlenince ama tabiki bizimkide benden geri kalmaz oda hepten delüüüüüüü cünküm telefon kırdı kaçkez elini duvara vurur siniri gecene kadar

eşim değil ama ben kırarım ... telefonla konuşuyorsam telefonu duvara çokkk gümletmişimdir. eğer elimde kumanda bardak vs varsa onlarıda ... eğer hiçbir şey yapamadımsa sinirim gecmeyince giderim mutfağa alırım bardağı lavobada kırarım rahatlayamıyorum yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…