Kavga ettik

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Sevgilimin üzerine gittim gene.Dedim sinirlerim bozuk.Agliyorum dedim.niye dedi.Ben herseyi kafamda kuruyorum.30yasimizi bile dedim.Nasil yani dedi.Anlattim.Sacmaliyon dedi.Sonra ben dedim dogru yarina cikcagimizin garantisi yok dedim.Buyur burdan yak dedi.Beni germe dedi.Kizdirdim gene.Yaa geciyo gibi gene ayni.falciya falan gidiyorum cok fazla.Olumlu bisey derlerse moralim duzeliyo.Fala sardim simdide.Yaa devlete bagli psikologa gidicektim.Randevu alinmiyomuş.Haftaya bir gun gidicem

Kalıplaşmış ne istediğini bilmeyen ergen sendromu.. Kesinlikle psikiyatri şart... Niye kendine de erkek arkadsinada zindan ediyorsun hayati bi sal gitsin niye düşünüyorsun bu kadar ani yasa...

Kalıplaşmış ne istediğini bilmeyen ergen sendromu.. Kesinlikle psikiyatri şart... Niye kendine de erkek arkadsinada zindan ediyorsun hayati bi sal gitsin niye düşünüyorsun bu kadar ani yasa...
o da bana çatma beni skyon diyo.Tam duzeliyom gene oluyo

psikiyatristten önce psikologa gitmenizi öneririm , o gerekli görürse sizi psikiyatriye yönlendirir diye dusunuyorum. ilaç kullanmanız gerekiyor mu gerekmiyor mu onu belirlemek gerek.

Özelde terapi almaya maddi imkanlarınız el verir mi?

Yavrum ne diyorsun sen. Giriş gelişme ve sonuç bölümünü atlamışsın. Hiçbir şey anlamadım.
Eski konularını okursan başlıktan bile anlarsın ne olduğunu

P Portakalli ordek Allah yardımcın olsun , tabi sevgilininde. Sorununu Bile bile yaptığın için daha çok onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…