- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
İste toplum ruh sagligi merkezine gidicem haftayaNereden yardım alabiliyorsanız oradan alın ama en kısa sürede alın.
o da bana çatma beni skyon diyo.Tam duzeliyom gene oluyoKalıplaşmış ne istediğini bilmeyen ergen sendromu.. Kesinlikle psikiyatri şart... Niye kendine de erkek arkadsinada zindan ediyorsun hayati bi sal gitsin niye düşünüyorsun bu kadar ani yasa...
Ders calisamiyorum kiBencede yardım almalısın. Hem karşındakini en önemlisi kendini çok yorarsın.
İste toplum ruh sagligi merkezine gidicem haftaya
Ders calisamiyorum ki
Kafamda hep gelecegi kuruyorum ve sevgilime sariyorumYavrum ne diyorsun sen. Giriş gelişme ve sonuç bölümünü atlamışsın. Hiçbir şey anlamadım.
Falciya gittim bugun gene.Ama kafi gelmediÇünkü kafanı başka şeylere yoruyorsunda ondan. Git doktora vakit geçirmeden. Yaşam kaliteni düşürme kafandaki sorularla.
Sevgilimin üzerine gittim gene.Dedim sinirlerim bozuk.Agliyorum dedim.niye dedi.Ben herseyi kafamda kuruyorum.30yasimizi bile dedim.Nasil yani dedi.Anlattim.Sacmaliyon dedi.Sonra ben dedim dogru yarina cikcagimizin garantisi yok dedim.Buyur burdan yak dedi.Beni germe dedi.Kizdirdim gene.Yaa geciyo gibi gene ayni.falciya falan gidiyorum cok fazla.Olumlu bisey derlerse moralim duzeliyo.Fala sardim simdide.Yaa devlete bagli psikologa gidicektim.Randevu alinmiyomuş.Haftaya bir gun gidicem
Beni germe bana sarma diyo banaSevgilin hala senden ayrilmiyosa adam gibi adammis . Ben olsam coktan ayrilmistim . Insanin kafasinda sac birakmazsin vallahi .
Eski konularını okursan başlıktan bile anlarsın ne olduğunuYavrum ne diyorsun sen. Giriş gelişme ve sonuç bölümünü atlamışsın. Hiçbir şey anlamadım.
Yok suan alamam ki.Yoksa direk özele gidicemÖzelde terapi almaya maddi imkanlarınız el verir mi?
Yaa gecmiyo amaEski konularını okursan başlıktan bile anlarsın ne olduğunu
P Portakalli ordek Allah yardımcın olsun , tabi sevgilininde. Sorununu Bile bile yaptığın için daha çok onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?