- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Napim kime anlatim baskaKalem kalem her yasadigini yaziyosun. Vallaha helal sana. Yarin sabah ne olcak acaba? Meraktayim.
ben sana özetliyeyim. bir kaç saat öncede konu actı bu arkadaş. evlenemeyecek cocugu olmayacak, sevgilisi de gelece dair bununla konuşmıuyormuş, evde kalacam vb. düşünüp psikolojisi bozuyormuş. sevgilisi de bunları düşünme ne güzel bir ilişkimiz var tadını cıkartalım günlerimizin modunda. bu kızcagızda habire gelecek düşünüyor.Yavrum ne diyorsun sen. Giriş gelişme ve sonuç bölümünü atlamışsın. Hiçbir şey anlamadım.
Zaten psikolog benle konussa olur faydasi diye tahmin ediyorumpsikiyatristten önce psikologa gitmenizi öneririm , o gerekli görürse sizi psikiyatriye yönlendirir diye dusunuyorum. ilaç kullanmanız gerekiyor mu gerekmiyor mu onu belirlemek gerek.
Şuan hersey guzel ama ilerde nolcak bunu merak ediyorumben sana özetliyeyim. bir kaç saat öncede konu actı bu arkadaş. evlenemeyecek cocugu olmayacak, sevgilisi de gelece dair bununla konuşmıuyormuş, evde kalacam vb. düşünüp psikolojisi bozuyormuş. sevgilisi de bunları düşünme ne güzel bir ilişkimiz var tadını cıkartalım günlerimizin modunda. bu kızcagızda habire gelecek düşünüyor.
özet bu.
Bacağında hiç problem olmayan bi yeri bile sürekli kaşırsan yara olur. Sen zaten yaralı olan yerden bahsediyorsun. Ya elini çek uzun zamanda geçsin ama iz kalsın yada doktora git kısa sürede kurtul.Yaa gecmiyo ama
cocuık sonuna kadar haklı. agzını azıcık tutmayı deneyip kendini başka şeylere versen cok iyi olacak.Sevgilimin üzerine gittim gene.Dedim sinirlerim bozuk.Agliyorum dedim.niye dedi.Ben herseyi kafamda kuruyorum.30yasimizi bile dedim.Nasil yani dedi.Anlattim.Sacmaliyon dedi.Sonra ben dedim dogru yarina cikcagimizin garantisi yok dedim.Buyur burdan yak dedi.Beni germe dedi.Kizdirdim gene.Yaa geciyo gibi gene ayni.falciya falan gidiyorum cok fazla.Olumlu bisey derlerse moralim duzeliyo.Fala sardim simdide.Yaa devlete bagli psikologa gidicektim.Randevu alinmiyomuş.Haftaya bir gun gidicem
Yok suan alamam ki.Yoksa direk özele gidicem
su anda güzel degil. sen bu ilişkiyşi ne olacak ne olacak diye diyue maf ediyorsun.Şuan hersey guzel ama ilerde nolcak bunu merak ediyorum
su anda güzel degil. sen bu ilişkiyşi ne olacak ne olacak diye diyue maf ediyorsun.
bırak su akar yolunu bulur. ilk buldugun ,ile evlenceksin diye bir kaitde yok. belki yarın sen ayrılacaksın bu coıcuktan başka birini daha cok seveceksin. neyi zorlşayıup itelersen elinde kalır bak diyeyim.
hayat bazen ama bezen planlı gider cogıu zamanda spontane.
40 yaşına kadar evlenip cocuk sahgibi olabilirsin.
önce ve önce egitim sonra iş. sonra evlilik.
uzun vadede hayatını planlamaya odaklı yaNaptın!! 40 Ne valla düşer bayılır.
Allah aşkına sevgilin için ailen için kk kadınları için yap bunu. Git o doktora.[/QUOTE :-(
Falciya gittim bugun gene.Ama kafi gelmedi
Bende bu yil bu takinti basladi.Sevgilime anlatiyorum o da bana kiziyo.En son ona boyle seyler sormicam demiştim.Bugunumu yasayamiyorum doya doya.Kafamda biri hep bana bu sorulari soruyo.bende sevgilime soruyorum.Hep bu sorularin cevabini ariyorumsu anda güzel degil. sen bu ilişkiyşi ne olacak ne olacak diye diyue maf ediyorsun.
bırak su akar yolunu bulur. ilk buldugun ,ile evlenceksin diye bir kaitde yok. belki yarın sen ayrılacaksın bu coıcuktan başka birini daha cok seveceksin. neyi zorlşayıup itelersen elinde kalır bak diyeyim.
hayat bazen ama bezen planlı gider cogıu zamanda spontane.
40 yaşına kadar evlenip cocuk sahgibi olabilirsin.
önce ve önce egitim sonra iş. sonra evlilik.
Evet su zaman evlilik diyo mutlu oluyorumFalcı ne yapabilirki senin durumun psikolojik. Seni poh pohlar anlık mutluluk verir o kadar
Ama elimde degil :-(uzun vadede hayatını planlamaya odaklı yaondan öyle 40 yazdım belli olmaz 25 olur 30 da..
Evet devlette psikolog ariyorum. İlac yazmasin beni dinlesinBakın bir şekilde kesinlikle yardım alın. Olmadı ders verin bir şeyler yapın, psikologa gitmeniz, terapi görmeniz şart.
Devlette psikolog ariyorum bakalim.Evet bize zarar veriyorum farkindayimcocuık sonuna kadar haklı. agzını azıcık tutmayı deneyip kendini başka şeylere versen cok iyi olacak.
ayrıca psikologa gitmeden de cocukla görüşme. önce kendini topla sonra sevgilin ile görüş.
o kafandaki seni bir cıkar aklından. bunşlar hep dizi seyrettigin için oluyor kesin :)Bende bu yil bu takinti basladi.Sevgilime anlatiyorum o da bana kiziyo.En son ona boyle seyler sormicam demiştim.Bugunumu yasayamiyorum doya doya.Kafamda biri hep bana bu sorulari soruyo.bende sevgilime soruyorum.Hep bu sorularin cevabini ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?