Kavga ettik

Yavrum ne diyorsun sen. Giriş gelişme ve sonuç bölümünü atlamışsın. Hiçbir şey anlamadım.
ben sana özetliyeyim. bir kaç saat öncede konu actı bu arkadaş. evlenemeyecek cocugu olmayacak, sevgilisi de gelece dair bununla konuşmıuyormuş, evde kalacam vb. düşünüp psikolojisi bozuyormuş. sevgilisi de bunları düşünme ne güzel bir ilişkimiz var tadını cıkartalım günlerimizin modunda. bu kızcagızda habire gelecek düşünüyor.
özet bu.

psikiyatristten önce psikologa gitmenizi öneririm , o gerekli görürse sizi psikiyatriye yönlendirir diye dusunuyorum. ilaç kullanmanız gerekiyor mu gerekmiyor mu onu belirlemek gerek.
Zaten psikolog benle konussa olur faydasi diye tahmin ediyorum

Şuan hersey guzel ama ilerde nolcak bunu merak ediyorum

cocuık sonuna kadar haklı. agzını azıcık tutmayı deneyip kendini başka şeylere versen cok iyi olacak.
ayrıca psikologa gitmeden de cocukla görüşme. önce kendini topla sonra sevgilin ile görüş.

Şuan hersey guzel ama ilerde nolcak bunu merak ediyorum
su anda güzel degil. sen bu ilişkiyşi ne olacak ne olacak diye diyue maf ediyorsun.
bırak su akar yolunu bulur. ilk buldugun ,ile evlenceksin diye bir kaitde yok. belki yarın sen ayrılacaksın bu coıcuktan başka birini daha cok seveceksin. neyi zorlşayıup itelersen elinde kalır bak diyeyim.
hayat bazen ama bezen planlı gider cogıu zamanda spontane.
40 yaşına kadar evlenip cocuk sahgibi olabilirsin.
önce ve önce egitim sonra iş. sonra evlilik.

Naptın!! 40 Ne valla düşer bayılır.

Naptın!! 40 Ne valla düşer bayılır.
uzun vadede hayatını planlamaya odaklı ya ondan öyle 40 yazdım belli olmaz 25 olur 30 da..
yahu bu evlenme işini kızlarımız ne kadar kafalarına takıyor. ben buna anlam veremiyorum...
eşimi tanımasaydım vallahi de billahide evlenmeyi asla düşünmüyordum.

Bende bu yil bu takinti basladi.Sevgilime anlatiyorum o da bana kiziyo.En son ona boyle seyler sormicam demiştim.Bugunumu yasayamiyorum doya doya.Kafamda biri hep bana bu sorulari soruyo.bende sevgilime soruyorum.Hep bu sorularin cevabini ariyorum

cocuık sonuna kadar haklı. agzını azıcık tutmayı deneyip kendini başka şeylere versen cok iyi olacak.
ayrıca psikologa gitmeden de cocukla görüşme. önce kendini topla sonra sevgilin ile görüş.
Devlette psikolog ariyorum bakalim.Evet bize zarar veriyorum farkindayim

Bende bu yil bu takinti basladi.Sevgilime anlatiyorum o da bana kiziyo.En son ona boyle seyler sormicam demiştim.Bugunumu yasayamiyorum doya doya.Kafamda biri hep bana bu sorulari soruyo.bende sevgilime soruyorum.Hep bu sorularin cevabini ariyorum
o kafandaki seni bir cıkar aklından. bunşlar hep dizi seyrettigin için oluyor kesin :)
sorma! hayata fazla soru sorulmaz. hayat yaşanır. oksijen gibi içine çeke çeke sadece tüm güzellikleri ile hayat yaşanır.
sevgiliin elini tut bundan mutlu ol. öpüş bıundan mutlu ol. basit. az ve öz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…