Kavga ettik

Devlette psikolog ariyorum bakalim.Evet bize zarar veriyorum farkindayim

Bizi falan boşverin. Açıkçası önceki konularınızdan sevgilinizin evliliğe bir sıcak bir soğuk tavrından sizin bu güvensizlik durumunuzda onun da payı olduğunu düşünüyorum. Siz kendiniz için, kendi mutluluğunuz ve iç huzurunuz için gidin terapiye. Devlette bulamazsanız bile bunun için lütfen bir bütçe ayırın.

Uzun vadede planlar evet ama bir kac yıla evlilik:) 40 çok asla olmaz:) konu sahibi darlanir valla:))

Valla ben 39 oldum hala bekarım. Sormayın yeni nesil o konuya çok takım. 21 yaşında evli hatta hamile bir sürü kız var ki bence çocuk hala.

Yaa :-( off sacmaliyorum biliuorum.Yarin aricam orayi belki beni dinlerler

O merkezi ariycam yarin.Benim gibilerde geliyor mu diye.Evet onunda payi var bence.

Evet de ne zmaan evlenicez ))

ya bitişik komşuım 17 yaşında evlenip hamile kalmış. 2. cocugunu 2 sene önce dogurdu. 30 yaşında şu an. be ben oha moddayım. o kadar erken evlennemin geregi nedir ? sadece hormonlar. hadi evlendin hamile kalmak nedir? gene hormonlar.
okumak varken neden evlilik ? cevap gene hormonlar.
eğitim sıfır ama eteginde5 cocuk bir sürü kadın var.
sende evlenme bekarlık sultanlık boşver...

Evet de ne zmaan evlenicez ))
önce eğitim. sonra iş. sonra birikim. sonra evlilik. bu net. sogan ekmek yiyelim,i evlenip okurum, sende hem oku hem calışırsın kredi cekeriz ile evlilik olmaz.
bildigin poga batmış halde birbirinzii yersiniz. boşanma ise %100.
flort edin. öpüşün ele ele tutuşuınm gezin tozun. gencisiniz ya. bunların tadını cıkartın.

Aynen öyle. O hep kısmeti çıkmışken verelim ler ve ay erken anne olmak istiyorum tipleri işte. Yok beni birinin baya uğraşıp ikna etmesi gerekir artık.
Keşke P Portakalli ordek yaşında olsam. Çok daha erken para biriktirmeye bakar daha fazla yer gezerdim. Simdiki aklim olsada hep bunu düşünürüm. Gencecik daha flört et sevgilin olsun tabi ama amacin kör bir şekilde evlilik olmasın. Belki adamı 1 sene sonra hiç istemiceksin.

eşim beni fena kandırdı. 27 yaşındaydım ama dolu dolu bir 27 . gezme tozma flortler istemeler söz atma iş güç egitim vs... aklına gelecek herşey oldu. eşim beni 1 gunde kandırdı. sadece beni degil tüm ailemi, mahelleyi kandırdı. herkes onu benden daha cok sever

Ömür boyu çok çok mutlu olun. Ne güzel böyle güzel evlilikler var.

böyle devam edersen, kavga edecek bir sevgilin olmayacak
bulunduğum şehirde, falda ün yapış biri olarak ( eskiden ) sana iyi şeyler söylüyorum iyi dinle beni

3 vakte kadar pööffffff, al şu yardımıda kurtul nolursun.
ben kendime kızardım ne kadar takıntılıyım diye, yaş konusuna
30 ya 30 bak ağıızzzz dolusu oootttuuuzzzzz derdim 31 cenabet bir yaştayım şuan,
eee sonuç 9 yıl sonrada rabbim nasib ederse 40 olucam...

Aslinda bende ne istedigimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…