- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
biz yegenimi oraya götürmüştük memnunda kaldık. bence guzel iş cıkartıyorlar. kesinlikle git. ihmal etme.Devlette psikolog ariyorum bakalim.Evet bize zarar veriyorum farkindayim
Devlette psikolog ariyorum bakalim.Evet bize zarar veriyorum farkindayim
uzun vadede hayatını planlamaya odaklı yaondan öyle 40 yazdım belli olmaz 25 olur 30 da..
yahu bu evlenme işini kızlarımız ne kadar kafalarına takıyor. ben buna anlam veremiyorum...
eşimi tanımasaydım vallahi de billahide evlenmeyi asla düşünmüyordum.
elinde.Ama elimde degil :-(
Yaa biri kafamda bu sorulari soruyo surekli banaelinde.
Yaa :-( off sacmaliyorum biliuorum.Yarin aricam orayi belki beni dinlerlerUzun vadede planlar evet ama bir kac yıla evlilik:) 40 çok asla olmaz:) konu sahibi darlanir valla:))
Valla ben 39 oldum hala bekarım. Sormayın yeni nesil o konuya çok takım. 21 yaşında evli hatta hamile bir sürü kız var ki bence çocuk hala.
O merkezi ariycam yarin.Benim gibilerde geliyor mu diye.Evet onunda payi var bence.Bizi falan boşverin. Açıkçası önceki konularınızdan sevgilinizin evliliğe bir sıcak bir soğuk tavrından sizin bu güvensizlik durumunuzda onun da payı olduğunu düşünüyorum. Siz kendiniz için, kendi mutluluğunuz ve iç huzurunuz için gidin terapiye. Devlette bulamazsanız bile bunun için lütfen bir bütçe ayırın.
Toplum ruh sagligina mi goturdunuzbiz yegenimi oraya götürmüştük memnunda kaldık. bence guzel iş cıkartıyorlar. kesinlikle git. ihmal etme.
Evet de ne zmaan evlenicezo kafandaki seni bir cıkar aklından. bunşlar hep dizi seyrettigin için oluyor kesin :)
sorma! hayata fazla soru sorulmaz. hayat yaşanır. oksijen gibi içine çeke çeke sadece tüm güzellikleri ile hayat yaşanır.
sevgiliin elini tut bundan mutlu ol. öpüş bıundan mutlu ol. basit. az ve öz.
ya bitişik komşuım 17 yaşında evlenip hamile kalmış. 2. cocugunu 2 sene önce dogurdu. 30 yaşında şu an. be ben oha moddayım. o kadar erken evlennemin geregi nedir ? sadece hormonlar. hadi evlendin hamile kalmak nedir? gene hormonlar.Uzun vadede planlar evet ama bir kac yıla evlilik:) 40 çok asla olmaz:) konu sahibi darlanir valla:))
Valla ben 39 oldum hala bekarım. Sormayın yeni nesil o konuya çok takım. 21 yaşında evli hatta hamile bir sürü kız var ki bence çocuk hala.
Yaa :-( off sacmaliyorum biliuorum.Yarin aricam orayi belki beni dinlerler
önce eğitim. sonra iş. sonra birikim. sonra evlilik. bu net. sogan ekmek yiyelim,i evlenip okurum, sende hem oku hem calışırsın kredi cekeriz ile evlilik olmaz.Evet de ne zmaan evlenicez))
evet istanbulda oturuyorlar onlar. belediyenin yeri. cok da memnun kaldık. cocukda mutlu oldu.ohh be rahatladım diye cıktı seanslardan.Toplum ruh sagligina mi goturdunuz
ya bitişik komşuım 17 yaşında evlenip hamile kalmış. 2. cocugunu 2 sene önce dogurdu. 30 yaşında şu an. be ben oha moddayım. o kadar erken evlennemin geregi nedir ? sadece hormonlar. hadi evlendin hamile kalmak nedir? gene hormonlar.
okumak varken neden evlilik ? cevap gene hormonlar.
eğitim sıfır ama eteginde5 cocuk bir sürü kadın var.
sende evlenmebekarlık sultanlık boşver...
bence cocugun payı yok. kendini kandırma. cocuk gayet saglıklı hareket ediyor. işi sen büyütüyorsun.O merkezi ariycam yarin.Benim gibilerde geliyor mu diye.Evet onunda payi var bence.
eşim beni fena kandırdı. 27 yaşındaydım ama dolu dolu bir 27 . gezme tozma flortler istemeler söz atma iş güç egitim vs... aklına gelecek herşey oldu. eşim beni 1 gunde kandırdı. sadece beni degil tüm ailemi, mahelleyi kandırdı.Aynen öyle. O hep kısmeti çıkmışken verelim ler ve ay erken anne olmak istiyorum tipleri işte. Yok beni birinin baya uğraşıp ikna etmesi gerekir artık.
Keşke P Portakalli ordek yaşında olsam. Çok daha erken para biriktirmeye bakar daha fazla yer gezerdim. Simdiki aklim olsada hep bunu düşünürüm. Gencecik daha flört et sevgilin olsun tabi ama amacin kör bir şekilde evlilik olmasın. Belki adamı 1 sene sonra hiç istemiceksin.
eşim beni fena kandırdı. 27 yaşındaydım ama dolu dolu bir 27 . gezme tozma flortler istemeler söz atma vs... aklına gelecek herşey oldu. eşim beni 1 gunde kandırdı. sadece beni degil tüm ailemi, mahelleyi kandırdı.herkes onu benden daha cok sever
Aslinda bende ne istedigimi bilmiyorumya bitişik komşuım 17 yaşında evlenip hamile kalmış. 2. cocugunu 2 sene önce dogurdu. 30 yaşında şu an. be ben oha moddayım. o kadar erken evlennemin geregi nedir ? sadece hormonlar. hadi evlendin hamile kalmak nedir? gene hormonlar.
okumak varken neden evlilik ? cevap gene hormonlar.
eğitim sıfır ama eteginde5 cocuk bir sürü kadın var.
sende evlenmebekarlık sultanlık boşver...
Tipik evde kalma sendromu baska bisey degil.Evet de ne zmaan evlenicez))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?