Kavga ettik

Allah yardimcin olsun canim.Tabi ko birakma en kotu yuvadan evlat edinirsin nolmus.Allahtan ümit kesilmez belki olur cocugunuz.Biz bu iliskiye ciddi adiyla başladik.Bende eskiden bu kadar evlilik takintisi yoktu.Ama bu yil cok artti.Elimde degil.Sanki ondan baskasiyla olamam.Baskasiyla evlenirsem ihanet olur gibi geliyo.Bi de cok tuhaf suan ben ona soguk davraniyorum.İcimden soguk davranmak geliyo.Resmen hastayim galiba ben :-(

Evet o da diyo boyle yaparak beni kendinden sogutuyosun diyo :-( taksam bile ona sorular sormiycam acayip acayip :-(

Evlenirsek hep yanimda olir gibu geliyo.Asıl sorun yalnizlik korkum.Dusuncesi bile beni delirtiyo :-(

''al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerede kalırsan
kal dedi bana

ben de kaynanamla
kavga ettim
o yüzden dedi
kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle yapıyor dedi
ne yaparsan yap kızım sen de dedi
al kendini git dedi
benim çekicek halim yok dedi bana''

Evlenirsek hep yanimda olir gibu geliyo.Asıl sorun yalnizlik korkum.Dusuncesi bile beni delirtiyo :-(
Bnde korkardım yalnzlıktan ve en çokta onsuzluktan. Snra bişeyler oldu ve o artık kocam. :) fakat 4-5ay da bir görür oldm. Yani evlilik çözm değl :)

Yazık ya canım millet 40 yıllık kocasını bile tanıyamamışım deyipte boşandığı oluyor bunlara takılı kalırsan vay haline sende saplantı olmuş ilişki ve fal mevzu

Sirkelen kendine gel gidişat hiç iyi değil
Ve en kısa zamanda profesyonel destek kesinlikle şart

Umarım çabuk kurtulursun bu ruh halinden mutlu umutlu günler

Darlandım! Doktora kendini iyi ifade et ,tedavini uzun tutsun ...

İnsallah canim sagol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…