- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bunu deniycem.Ara ara burayi okuycam.Bende insallah bi gun mutlu olurum35 de evlenip 38 yaşında cocuk doguran, 42 yaşında gecen sene evlenen. gezemedi ülke kalmayan işinde cok başarılı bir ark. var. ve su anda cpok mutlu. eger daha gecn evlenseydi bu akdar olgun bı kadar eşine yuvasına sahip cıkamazmış öyle diyor.
sonra dubai de yaşayan ama amerikada kocasını bulan. 43 yaşlarında bir çiftimiz var ve son dk golu atarak gecen sene hamile kaldı arkadşım.
yani anlayacagın hiçbir şeyin garantisi ve zamanı yok ve yok. mutluluk ne zaman gelir bebek ne zaman olur bunları düşünmeye luzum yok. akışına bırak hepsi olur.
Nolcak boyle falan diyo.Yaa ayrilirsak karsima baskasi cikmazsa.Ya atanirsam araya mesafe girer ayrilirsak bi ton seyalakasız ama birşey soracagım. senin bu iç sesin sana başka neler diyor ?
alakasız ama birşey soracagım. senin bu iç sesin sana başka neler diyor ?
Bana en son kizdi.10yil evlenmeyelim olgunlaş dedi.Benim sorunum onla degil galiba evlenmeye takmisime dogru diyo. dese ki 3 yıl içinde evlencez. 3. yılın sonunda olkmazsa sen gene bunalımda olacaksın. 2 yıl daha uzaatlım dese bu sefer gene neden uzattı diyecksin. sonu yok ki....
sadece bu cocuıkla ilgili mi dedikleri ? başka birşey ile ilgili fikir yok mu ?Nolcak boyle falan diyo.Yaa ayrilirsak karsima baskasi cikmazsa.Ya atanirsam araya mesafe girer ayrilirsak bi ton sey
Evlilik kolay gibi geliyo şuan.Ama evlenincde bosanma korkum ortaya cikacak eminim buna :-(Buyuk hata.
Baglanma bu kadar.
Ayaklarinin uzerinde durabilen bagimsiz bir birey olmaya gayret et.
Yoksa buyuk yikimlar yasarsin.
Evliligin agir bir sorumluluk oldugunu v
Unutuyor ve evlenince hep mutlu mesut yasayacaginizi mi dusunuyorsun?
Bilemiyorum bu uyarilari pek dikkate aliyor gibi degilsin ancak dedigim gibi durumunu iyi gormedigim icin uyarmak istedim bir kez daha.
Yani genel olarak onunla ilgili takintilarim varsadece bu cocuıkla ilgili mi dedikleri ? başka birşey ile ilgili fikir yok mu ?
Uzun vadede planlar evet ama bir kac yıla evlilik:) 40 çok asla olmaz:) konu sahibi darlanir valla:))
Valla ben 39 oldum hala bekarım. Sormayın yeni nesil o konuya çok takım. 21 yaşında evli hatta hamile bir sürü kız var ki bence çocuk hala.
Yalnizliktan korkuyorum. Yani evlenirsek hep yanyana olcaz hic yalniz kalmicam o zmaansen hayatının merkezine almıssın sanırım su var kaderinde ne olacagını bilemezsin evlilikte garanti değil yada cocuk yapmak mesela adamı sana ölene kadar baglamıyor yani birde baskası cıkmazsa demıssın bagımlı bir kişilksin sanırım hayatında biri olmazsa mutsuz mu oluyorsun? ilginç.
eh tabi karşına o degilde başka biri cıksaydı aynı srouları ona da soracaktın.Bana en son kizdi.10yil evlenmeyelim olgunlaş dedi.Benim sorunum onla degil galiba evlenmeye takmisim
puuhhahahaha kocaman kocaman birt yalan.... evlencez hiç ayrılmayacagızYalnizliktan korkuyorum. Yani evlenirsek hep yanyana olcaz hic yalniz kalmicam o zmaan
ii başka birşeyde fikir beyan etmiyorlarsa başarılı. şizofren gibi değilsinYani genel olarak onunla ilgili takintilarim var
Yalnizliktan korkuyorum. Yani evlenirsek hep yanyana olcaz hic yalniz kalmicam o zmaan
Çok seviyorum böyle insanları.Yorum yapamadan duramadım.39 yaşında bekar ve kendiyle gayet mutlu,gururlu gördüğüm kadarıylada takıntısız bir kadın görmek ne kadar güzel.Herşeyi kafasına çok takan, kendini yıpratanve 23 yaşında biri olarak yazıyorum bunları. Umarım bende sizin gibi olabilirim.Sevgiler :)
Teşekkür ederim:) böyle düşünmen ne güzel: ) bence sen de yapabilirsin.
o zaman sana dinlersen tavsiyelerde bulunayım.
Önce kendine yetmelisin bunun icin okumalisin sevdigin isi yapip parani kazanmalisin ki kimseye eyvallahin olmasin.
Hayallerin olmalı hep ve hep yeni birşeyler görme ve öğrenme arzun olmalı. Hayal kurmak çok güzeldir seni ileriye götürür.
Kendini sevmelisin öyle narsistce değil ama ruhunun güzelliklerini bilip onları sevmelisin.
Kendinle vakit gecirebilmelisin bir gun yanimizda birileri olacakmi bilmiyoruz.
Tek başına yuruyebilmeli, gezebilmeli, seyehat edebilmeli, sinemaya gidebilmelisin. Daha bir sürü sey:)
Daha çok gençsin güzel yaşların olsun.
ii başka birşeyde fikir beyan etmiyorlarsa başarılı. şizofren gibi değilsin
Çok teşekkür ederim yeni mezun oldum üni'den işsizim ve iş aramaktayım açıkcası seçime kadarda bulamayacağımı söylüyor herkes, bu yüzden herşeye takılacak çok zamanım oluyor :) Kendimi çok sevmiyorum hatta çok üzüyorum ama tecrübesizlikten sanırım.Bir de erkek arkadaşım var kendime ettiğim gibi o odunada biraz zindan ediyorum hayatı :)
Ama sizin gibi olmayı gerçekten çok isterim.Bekar yada evli.Bağımlı yaşamadan,kendini seven ve her zaman tek bile olsa hayata bu şekilde bakan.
Tavsiyeye de her daim açığım;hep beklerim.Sizinde güzel ömrünüz yeni güzelliklerle devam etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?