Kavga ettik

Bunu deniycem.Ara ara burayi okuycam.Bende insallah bi gun mutlu olurum

e dogru diyo. dese ki 3 yıl içinde evlencez. 3. yılın sonunda olkmazsa sen gene bunalımda olacaksın. 2 yıl daha uzaatlım dese bu sefer gene neden uzattı diyecksin. sonu yok ki....
Bana en son kizdi.10yil evlenmeyelim olgunlaş dedi.Benim sorunum onla degil galiba evlenmeye takmisim

Evlilik kolay gibi geliyo şuan.Ama evlenincde bosanma korkum ortaya cikacak eminim buna :-(

sen hayatının merkezine almıssın sanırım su var kaderinde ne olacagını bilemezsin evlilikte garanti değil yada cocuk yapmak mesela adamı sana ölene kadar baglamıyor yani birde baskası cıkmazsa demıssın bagımlı bir kişilksin sanırım hayatında biri olmazsa mutsuz mu oluyorsun? ilginç.

Çok seviyorum böyle insanları.Yorum yapamadan duramadım.39 yaşında bekar ve kendiyle gayet mutlu,gururlu gördüğüm kadarıylada takıntısız bir kadın görmek ne kadar güzel.Herşeyi kafasına çok takan, kendini yıpratanve 23 yaşında biri olarak yazıyorum bunları. Umarım bende sizin gibi olabilirim.Sevgiler :)

Yalnizliktan korkuyorum. Yani evlenirsek hep yanyana olcaz hic yalniz kalmicam o zmaan

Bana en son kizdi.10yil evlenmeyelim olgunlaş dedi.Benim sorunum onla degil galiba evlenmeye takmisim
eh tabi karşına o degilde başka biri cıksaydı aynı srouları ona da soracaktın.
bu cocıuktan ayrılsan başka biri ile flort etsen gene aynı
merak etme her türlü evlenirsin.
rahmetli büyük halam derdi 93 yaşındaydı öldüğünde 2 kere evlenmişti. ve herkesin bir alıcısı vardır.
yani herkes bir gun mutlaka onu isteyen birini bulur.
mesela daha yakın örnek vereyim. erkek kardeşimin hanımı. ilk kez kardeşimle ele ele tutuşmuş cok seviyorum ölüyorum dedi.. beni aldamassan intihar ederimle başladı ve damında hgarip garip bir sürü şeyler söyledi.. sonra birşekilde evlendiler. şimdi mutsuzlar. ilk ile evlenmek her zaman dogru degildir. böyle hayal kurmak da hiç iyi degildir.
belki senin evlenecegin 3. -6. flort edecegin kişi bilmessin.
bu yuzden sana yazdım su akar yolunu bulur. birşeyleri didikleme.
ben ilk biriyle sözlendim. ayrıldım. sonra 10 dan fazla flortum oldu,i sonra bir o kadar da isteyenim oldu, bir görüş belki hoşlanırsınlar oldu. oldu da oldu... ama sonunda eşimle evlendim. ve bizim eşimle yani cocıugumuz olmuyoır. eşimin cok büyük bir problemi var. ben su an 37 yaşındayım eşimde 47. cocuk olma şansımız da %10 tüp bebek için bu. normal gebelik %0.
ben bu adamı cok seviyorum. asla da cocugu olmuyor diye onu bırakmam.

Yalnizliktan korkuyorum. Yani evlenirsek hep yanyana olcaz hic yalniz kalmicam o zmaan
puuhhahahaha kocaman kocaman birt yalan.... evlencez hiç ayrılmayacagız
diziler sizi böyle yapıyor diziler...
gene kendimden örnek vereyim benim eşim uzak yol kaptanı canım. eger gemi ile denize acılırsa 3 -4 ay yok.
su anda da denizde haftada 1 eve geliyor

canım acıl duzel en sevdiğinden insan ımtıhana cekılırmıs diger bir deyıs ıle korktugun sey basına gelır hayatta herseye hep sıfırdan baslama olasılıgını dusunerek yasa hiçbirseyın hayatımıızn bile garantisi yok yarına cocuga baskı yapma zaten sogutmaya baslamıssındır kendınden evlenmeye kalmadan ayrılabılır soylıyım.

Teşekkür ederim:) böyle düşünmen ne güzel: ) bence sen de yapabilirsin.
o zaman sana dinlersen tavsiyelerde bulunayım.
Önce kendine yetmelisin bunun icin okumalisin sevdigin isi yapip parani kazanmalisin ki kimseye eyvallahin olmasin.
Hayallerin olmalı hep ve hep yeni birşeyler görme ve öğrenme arzun olmalı. Hayal kurmak çok güzeldir seni ileriye götürür.

Kendini sevmelisin öyle narsistce değil ama ruhunun güzelliklerini bilip onları sevmelisin.
Kendinle vakit gecirebilmelisin bir gun yanimizda birileri olacakmi bilmiyoruz.
Tek başına yuruyebilmeli, gezebilmeli, seyehat edebilmeli, sinemaya gidebilmelisin. Daha bir sürü sey:)

Daha çok gençsin güzel yaşların olsun.

Çok teşekkür ederim yeni mezun oldum üni'den işsizim ve iş aramaktayım açıkcası seçime kadarda bulamayacağımı söylüyor herkes, bu yüzden herşeye takılacak çok zamanım oluyor :) Kendimi çok sevmiyorum hatta çok üzüyorum ama tecrübesizlikten sanırım.Bir de erkek arkadaşım var kendime ettiğim gibi o odunada biraz zindan ediyorum hayatı :)
Ama sizin gibi olmayı gerçekten çok isterim.Bekar yada evli.Bağımlı yaşamadan,kendini seven ve her zaman tek bile olsa hayata bu şekilde bakan.
Tavsiyeye de her daim açığım;hep beklerim.Sizinde güzel ömrünüz yeni güzelliklerle devam etsin inşallah..

Bulursun inşallah en kısa zamanda. Ben de hemen bulamamıştım ne işler yaptım o zamanlar:)
Kitap oku yürüyüşe çik müzik dinle ama sevgiline takma:)
Her zaman sen de istediğin zaman bana yaz özelden burdan.
Dileklerede aminnnnn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…