- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ben bugun fal isinide birakmaya karar verdim.Yarin o merkezi ariycam.Haftaya da gidicem.Haklisin.Sacmalaiyorum ama kafamda biri bana soru soruyo surekliböyle devam edersen, kavga edecek bir sevgilin olmayacak
bulunduğum şehirde, falda ün yapış biri olarak ( eskiden ) sana iyi şeyler söylüyorum iyi dinle beni
3 vakte kadar pööffffff, al şu yardımıda kurtul nolursun.
ben kendime kızardım ne kadar takıntılıyım diye, yaş konusuna
30 ya 30 bak ağıızzzz dolusu oootttuuuzzzzz derdim 31 cenabet bir yaştayım şuan,
eee sonuç 9 yıl sonrada rabbim nasib ederse 40 olucam...
Evet o mesafeli olunca benim korkularim iyice artiyoTipik evde kalma sendromu baska bisey degil.
Sevgiline guvenmiyorsun birgun biter diye dusunup korkuyorsun.
Ki sevgilin evlilige mesafeli duruyor.
Ozguvenini iyice yitirmissin sen.
Yazik cidden.
Herkese ilave yazayim tedavi olman sart.
tam 10. yılımız bu sene. ilk 5 yılımı zcok zor gecit ama (kv -ogul sorunu ) hepsini şükür atlattık. son 5 yılımız cok cok cok ama cok iyi geciyor. her zaman dunyanın en tatlı anlayışlı en öküz kocası olmuştur. sadece anasının sözüne baktıgında dunyanıon en uyuz kocası olmuştur. şimdi extra şahane bir koca pamuk pamukÖmür boyu çok çok mutlu olun. Ne güzel böyle güzel evlilikler var.
Ben bugun fal isinide birakmaya karar verdim.Yarin o merkezi ariycam.Haftaya da gidicem.Haklisin.Sacmalaiyorum ama kafamda biri bana soru soruyo surekli
Evet kaygilarim var diycem önceNeden dinlemesinler ki. Çok vesveseli takintiliyim diceksin.
Telefonda sevgilim beni birakirmi çok korkuyorum bi süre sonra evlenmezsem ne yaparim dersen olmaz. Ayrintiyi doktora anlatırsın zaten.
nasil sevgili buluyorsunuz bu kafayla cok mu guzelsinizSevgilimin üzerine gittim gene.Dedim sinirlerim bozuk.Agliyorum dedim.niye dedi.Ben herseyi kafamda kuruyorum.30yasimizi bile dedim.Nasil yani dedi.Anlattim.Sacmaliyon dedi.Sonra ben dedim dogru yarina cikcagimizin garantisi yok dedim.Buyur burdan yak dedi.Beni germe dedi.Kizdirdim gene.Yaa geciyo gibi gene ayni.falciya falan gidiyorum cok fazla.Olumlu bisey derlerse moralim duzeliyo.Fala sardim simdide.Yaa devlete bagli psikologa gidicektim.Randevu alinmiyomuş.Haftaya bir gun gidicem
Evet ama kafamda sunu duunyorum.Yaa 35 olirsak hala evlenmemis olirsak nolcakherkesin iç sesi vardır merak etme, o iç sese deki
hadi nan ordan,,, hayat güzel herşeye rağmen 30 da olurum 50 de
sevgilinide bu kadar daraltma, unutma erkekler huzur veren kadınları sever..
Evet.Ama simdi ikna olsam da tekrar basliyo bu korkularönce eğitim. sonra iş. sonra birikim. sonra evlilik. bu net. sogan ekmek yiyelim,i evlenip okurum, sende hem oku hem calışırsın kredi cekeriz ile evlilik olmaz.
bildigin poga batmış halde birbirinzii yersiniz. boşanma ise %100.
flort edin. öpüşün ele ele tutuşuınm gezin tozun. gencisiniz ya. bunların tadını cıkartın.
tam 10. yılımız bu sene. ilk 5 yılımı zcok zor gecit ama (kv -ogul sorunu ) hepsini şükür atlattık. son 5 yılımız cok cok cok ama cok iyi geciyor. her zaman dunyanın en tatlı anlayışlı en öküz kocası olmuştur. sadece anasının sözüne baktıgında dunyanıon en uyuz kocası olmuştur. şimdi extra şahane bir koca pamuk pamuk
gercekten allah herkse böyle eş aile nasip etsin. ama her kadında benim kadar yuvasına eşine sahgip cıkmıyor. seninki benim ki diyip genelde boşama ile son buluyıor.
Niye?Evet o mesafeli olunca benim korkularim iyice artiyo
Bana şu zaman evlenicez demiyo ama o da zmaan diyo.bence cocugun payı yok. kendini kandırma. cocuk gayet saglıklı hareket ediyor. işi sen büyütüyorsun.
Evet ama kafamda sunu duunyorum.Yaa 35 olirsak hala evlenmemis olirsak nolcak
Ailemden belki sevgi icin ona bu kadar baglaniyorumNiye?
Hayatini bir adama endekslemek niye?
Sen ogretmendin degil mi?
Tek derdin atanmak olmaliydi.
Peki sen napiyorsun sana gelecek vadetmeyen bir adam icin gelecegini yakiyorsun.
Ileride cook pisman olacaksin.
Biraz tavrim sert ama ne yazik ki durumunu iyi gormuyorum.
Evet ama kafamda sunu duunyorum.Yaa 35 olirsak hala evlenmemis olirsak nolcak
35 de evlenip 38 yaşında cocuk doguran, 42 yaşında gecen sene evlenen. gezemedi ülke kalmayan işinde cok başarılı bir ark. var. ve su anda cpok mutlu. eger daha gecn evlenseydi bu akdar olgun bı kadar eşine yuvasına sahip cıkamazmış öyle diyor.Evet.Ama simdi ikna olsam da tekrar basliyo bu korkular
Buyuk hata.Ailemden belki sevgi icin ona bu kadar baglaniyorum
e dogru diyo. dese ki 3 yıl içinde evlencez. 3. yılın sonunda olkmazsa sen gene bunalımda olacaksın. 2 yıl daha uzaatlım dese bu sefer gene neden uzattı diyecksin. sonu yok ki....Bana şu zaman evlenicez demiyo ama o da zmaan diyo.
alakasız ama birşey soracagım. senin bu iç sesin sana başka neler diyor ?Ailemden belki sevgi icin ona bu kadar baglaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?