Kavga ettik

Ben bugun fal isinide birakmaya karar verdim.Yarin o merkezi ariycam.Haftaya da gidicem.Haklisin.Sacmalaiyorum ama kafamda biri bana soru soruyo surekli

Tipik evde kalma sendromu baska bisey degil.
Sevgiline guvenmiyorsun birgun biter diye dusunup korkuyorsun.
Ki sevgilin evlilige mesafeli duruyor.
Ozguvenini iyice yitirmissin sen.
Yazik cidden.
Herkese ilave yazayim tedavi olman sart.
Evet o mesafeli olunca benim korkularim iyice artiyo

Ömür boyu çok çok mutlu olun. Ne güzel böyle güzel evlilikler var.
tam 10. yılımız bu sene. ilk 5 yılımı zcok zor gecit ama (kv -ogul sorunu ) hepsini şükür atlattık. son 5 yılımız cok cok cok ama cok iyi geciyor. her zaman dunyanın en tatlı anlayışlı en öküz kocası olmuştur. sadece anasının sözüne baktıgında dunyanıon en uyuz kocası olmuştur. şimdi extra şahane bir koca pamuk pamuk
gercekten allah herkse böyle eş aile nasip etsin. ama her kadında benim kadar yuvasına eşine sahgip cıkmıyor. seninki benim ki diyip genelde boşama ile son buluyıor.

Ben bugun fal isinide birakmaya karar verdim.Yarin o merkezi ariycam.Haftaya da gidicem.Haklisin.Sacmalaiyorum ama kafamda biri bana soru soruyo surekli

herkesin iç sesi vardır merak etme, o iç sese deki
hadi nan ordan,,, hayat güzel herşeye rağmen 30 da olurum 50 de
sevgilinide bu kadar daraltma, unutma erkekler huzur veren kadınları sever..

nasil sevgili buluyorsunuz bu kafayla cok mu guzelsiniz

herkesin iç sesi vardır merak etme, o iç sese deki
hadi nan ordan,,, hayat güzel herşeye rağmen 30 da olurum 50 de
sevgilinide bu kadar daraltma, unutma erkekler huzur veren kadınları sever..
Evet ama kafamda sunu duunyorum.Yaa 35 olirsak hala evlenmemis olirsak nolcak

Evet.Ama simdi ikna olsam da tekrar basliyo bu korkular

Masallah. K..nizi kaşıyın:)))
Sabir gerek zaten karşındakinin iyi niyetin den sevgisinden eminsen insan dayanır sabreder.

Evet o mesafeli olunca benim korkularim iyice artiyo
Niye?
Hayatini bir adama endekslemek niye?
Sen ogretmendin degil mi?
Tek derdin atanmak olmaliydi.
Peki sen napiyorsun sana gelecek vadetmeyen bir adam icin gelecegini yakiyorsun.
Ileride cook pisman olacaksin.
Biraz tavrim sert ama ne yazik ki durumunu iyi gormuyorum.

Ailemden belki sevgi icin ona bu kadar baglaniyorum

Evet ama kafamda sunu duunyorum.Yaa 35 olirsak hala evlenmemis olirsak nolcak

ben alırım o zamana kadar evde kalırsan ne diyim

kız yarına çıkmaya senedimiz yok.. sana bişi sölimmi evlilik senin öle hayal ettiğin gibi bişi değil.

tabiki mutlu evlilikler var ama minacık, hatta mininnacıklar..sayıları çok az.

Evet.Ama simdi ikna olsam da tekrar basliyo bu korkular
35 de evlenip 38 yaşında cocuk doguran, 42 yaşında gecen sene evlenen. gezemedi ülke kalmayan işinde cok başarılı bir ark. var. ve su anda cpok mutlu. eger daha gecn evlenseydi bu akdar olgun bı kadar eşine yuvasına sahip cıkamazmış öyle diyor.
sonra dubai de yaşayan ama amerikada kocasını bulan. 43 yaşlarında bir çiftimiz var ve son dk golu atarak gecen sene hamile kaldı arkadşım.
yani anlayacagın hiçbir şeyin garantisi ve zamanı yok ve yok. mutluluk ne zaman gelir bebek ne zaman olur bunları düşünmeye luzum yok. akışına bırak hepsi olur.

Ailemden belki sevgi icin ona bu kadar baglaniyorum
Buyuk hata.
Baglanma bu kadar.
Ayaklarinin uzerinde durabilen bagimsiz bir birey olmaya gayret et.
Yoksa buyuk yikimlar yasarsin.
Evliligin agir bir sorumluluk oldugunu v
Unutuyor ve evlenince hep mutlu mesut yasayacaginizi mi dusunuyorsun?
Bilemiyorum bu uyarilari pek dikkate aliyor gibi degilsin ancak dedigim gibi durumunu iyi gormedigim icin uyarmak istedim bir kez daha.

Bana şu zaman evlenicez demiyo ama o da zmaan diyo.
e dogru diyo. dese ki 3 yıl içinde evlencez. 3. yılın sonunda olkmazsa sen gene bunalımda olacaksın. 2 yıl daha uzaatlım dese bu sefer gene neden uzattı diyecksin. sonu yok ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…