Kavga ettikten sonra 2 3 gün mesaj atmamak mesajlaşmamak

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Kızlar biz kavga edince büyük olunca bu kavgalar genelde 2 en fazla 3 gün mesajlaşmıyoruz oda atmıyor bende 3 günün sonunda kim atarsa artık sizce bu doğrumu barıştığımızdada niye atmadın diyorum hep ben atıyorum sen niye atmıyosun diyor bide konuşsak kavga edecez aradan bi kaç gün geçince sakinleşiriz diyor sizce mesaj atmamak doğrumu gerçekten ben daha çok sinirleniyorum o zaman yine kavga ettik konuşmuyoruz 2 gündür ne o attı nede ben atıyrm sinirliyim zaten ona o atsın:47:

Durum normalde. Bizim en büyük kavgalarımızda bile sakinleşmemiz 1 günü bulmuyor.
2-3 gün biraz fazla gibi geldi bana ama oda sizin sakinleşem sürecenize bağlıdır bişey diyemem.

Durum normalde. Bizim en büyük kavgalarımızda bile sakinleşmemiz 1 günü bulmuyor.
2-3 gün biraz fazla gibi geldi bana ama oda sizin sakinleşem sürecenize bağlıdır bişey diyemem.

Ya tamam bi gün neyse de 2 3 gün gerçekten uzun ve ben böyle olunca daha çok sinirleniyorum mesaj atsada daha çok ters davranıyorum ister istemez

Ya tamam bi gün neyse de 2 3 gün gerçekten uzun ve ben böyle olunca daha çok sinirleniyorum mesaj atsada daha çok ters davranıyorum ister istemez

Sen neden bu kadar sinir yapıyorsun ki canım? Sakin olmayı, konuyu değiştirmeyi falan denesen biraz..

Sen neden bu kadar sinir yapıyorsun ki canım? Sakin olmayı, konuyu değiştirmeyi falan denesen biraz..

Ya tamam canım öyle yapcamda mesaj atmadı ki bende atmıyorum o atsın bide bu kadar uzun süre atmadığı için sinirleniyorum ister istemez de konu değişmiyor öyle olunca.bide bizim kavgalar incir kabuğunu doldurmayack şeyler ama işte uzayıp gidiyor böyle

Ya tamam canım öyle yapcamda mesaj atmadı ki bende atmıyorum o atsın bide bu kadar uzun süre atmadığı için sinirleniyorum ister istemez de konu değişmiyor öyle olunca.bide bizim kavgalar incir kabuğunu doldurmayack şeyler ama işte uzayıp gidiyor böyle

Mesaj atmak için neden onun atmasını bekliyorsun ki?
Durup dururken yazdığın "Sarılsana bana yaa :)" mesajına kayıtsız kalabileceğini düşünmüyorum.
Hemen yumuşar oda.

Mesaj atmak için neden onun atmasını bekliyorsun ki?
Durup dururken yazdığın "Sarılsana bana yaa :)" mesajına kayıtsız kalabileceğini düşünmüyorum.
Hemen yumuşar oda.

Tabiki yumuşar buna eminim zaten ama bu son kavgamızda ben msne çağırdım ben aradım ve telde konuşurken azarladı beni öyle kavga ettik o yüzden onun atmasını istiyorum

Tabiki yumuşar buna eminim zaten ama bu son kavgamızda ben msne çağırdım ben aradım ve telde konuşurken azarladı beni öyle kavga ettik o yüzden onun atmasını istiyorum

Msne çağırmak, aramak bi adım ama ordaki tavrınızda aynıysa oda değişmez haliyle..
Sen yumuşaki oda yumuşasın canım. Alakasız alakasız sevimli mesajlar at. Yüzü gülecektir eminim uzatmaz oda.

Msne çağırmak, aramak bi adım ama ordaki tavrınızda aynıysa oda değişmez haliyle..
Sen yumuşaki oda yumuşasın canım. Alakasız alakasız sevimli mesajlar at. Yüzü gülecektir eminim uzatmaz oda.

Canım bu msne çağırdım aradım dediğim kavga etmeden önce yaptım bunları sonra hiç iletişime geçmedik.Ama düşünyrm neden ben hem beni azarlayan o atmalı diye düşünüyorum bide 1 hafta sonra gidecek başka şehire üni.için ve küs olduğumuz için görüşmedikte az bi zamanımız kaldı buna canım sıkılıyor

Son düzenleme:
Canım bu msne çağırdım aradım dediğim kavga etmeden önce yaptım bunları sonra hiç iletişime geçmedik.Ama düşünyrm neden ben hem beni azarlayan o atmalı diye düşünüyorum bide 1 hafta sonra gidecek başka şehire üni.için ve küs olduğumuz için görüşmedikte az bi zamanımız kaldı buna canım sıkılıyor

O zaman gururunu, sinirini, kaprisini bi kenara koyup duygularını ona açıcaksın şuanda bana açtığın gibi..
Bak şehir dışına gideceğini söylüyorsun, bunun yüzüne vakit geçiremediniz.. Küste gönderme bence hemen bi adım at. Yeri geldiğinde tatlı tatlı dersin beni azarladın ya üzüldüm falan diye.. Tatlı dil, tatlı dil, tatlı dil...

O zaman gururunu, sinirini, kaprisini bi kenara koyup duygularını ona açıcaksın şuanda bana açtığın gibi..
Bak şehir dışına gideceğini söylüyorsun, bunun yüzüne vakit geçiremediniz.. Küste gönderme bence hemen bi adım at. Yeri geldiğinde tatlı tatlı dersin beni azarladın ya üzüldüm falan diye.. Tatlı dil, tatlı dil, tatlı dil...
Tamam canım yorumların için çok teşekkür ederim..

Rica ederim canım.

yine döktürmüşsün canım yaa bayılıyyorum bu tavrına :16: konu sahıbı arkadasım söylenenleri dikkate al. bnm erkek arkaadasımda siinirlyken öldursen mesaj atmaz. bnde aksine mesaj atarım o sınırle ne söylıcegımı bilmem adamı kırarım pasa pasada özrunu diletir. ustunee gitme demekkı unutması zaman alıyor

Son düzenleme:
kavga ettikten sonra 3 gün boyunca arayıp mesaj atmazsa ayrılmış olurum ki zaten :))

öfkeyle kalkan zararla oturur.

o yüzden kavga sonrası konuşulmamalı bence de.. ama sizdeki inatlaşma biraz çocukça sanki.

:) güzel mantık ama ben kendi adıma uygulamaya geçirebileceğimi sanmıyorum

:)) Öyle yazmamın nedeni ben dayanamam,biriyle küsken hayatta uyuyamam...O yüzden en azından bir soğuk 'günaydın' derim,ya da 'uyuz' falan yazarım komiklik olsun diye...
Buna rağmen beni sallamazsa siniri geçtiğinde beni bulamaz kii,
sevgiliyken pıtır pıtırken böyle yapan adam evlenince bi hatamı görür görmez salonda yatar :-/

Back
X