Kavga gürültü

Suslupuslum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
156
55
98
Ankara
Bugün iş arkadaşım aslında benim çözüme kavuşturamayacağım bir şey için benle tartıştı. Dönüşümlü çalışma da biraz fazla gelmesi gerekiyor başka bir sorumlu olduğu işteki arkadaş raporlu olduğu için. Gelmişken kendi servisin içinde gelmiş ol demiş müdürler. En fazla bir iki kişiye cevap vermesi gerekir. Ben geliyorsam sizde gelin ben telefona cevap vermek istemiyorum diyor. Bende git müdürlere söyle onlar ne derlerse o olur dedim. Uzatmaya devam etti. Tüm kat sesimize geldi noluyor diye. Bu kişinin dediği burda işler kavga ile çözülüyor. Ben 1 yıldır burdayım ve odadaki diğer kişide aynı kafada. Bana daha evvelde kavga gürültü ile , verdikleri sözü yutup iş yıktılar ve ben üst müdüre derdimi anlatamadım beni haksız gördü.

Sorum şu, sizin işyerinizde de böyle işlerin kavga ile çözüleceğini düşünüp uygulayan tipler var mı yoksa bir şansız ben miyim?

Bugün iş arkadaşım aslında benim çözüme kavuşturamayacağım bir şey için benle tartıştı. Dönüşümlü çalışma da biraz fazla gelmesi gerekiyor başka bir sorumlu olduğu işteki arkadaş raporlu olduğu için. Gelmişken kendi servisin içinde gelmiş ol demiş müdürler. En fazla bir iki kişiye cevap vermesi gerekir. Ben geliyorsam sizde gelin ben telefona cevap vermek istemiyorum diyor. Bende git müdürlere söyle onlar ne derlerse o olur dedim. Uzatmaya devam etti. Tüm kat sesimize geldi noluyor diye. Bu kişinin dediği burda işler kavga ile çözülüyor. Ben 1 yıldır burdayım ve odadaki diğer kişide aynı kafada. Bana daha evvelde kavga gürültü ile , verdikleri sözü yutup iş yıktılar ve ben üst müdüre derdimi anlatamadım beni haksız gördü.

Sorum şu, sizin işyerinizde de böyle işlerin kavga ile çözüleceğini düşünüp uygulayan tipler var mı yoksa bir şansız ben miyim?

Orda o şikayet ederken asla konuşma bu tipler saldıracak yer arar hemen odadan kaç .bir kere ağız dalaşına girdin mi kurtulamazsın bu tiplerden....

Sgkda mısın yaşadığın şekilde durumları sgkda çalışan Bi arkadaşım anlatırdı. 😁😁Ben böyle bir durum yaşamadım kendi kurumumda. Müdüre çıkmam, şefe bile çıkmam aramızdaki kavgalarda, teftişlik olmadığınız müddetçe bir arada çalışacaksınız. 1 yılda müdüre gidersen kusura bakma kıdemliler tarafından sevilmezsin, müdür gözünde de hoş bir itibar yaratmazsın... Sen yenisin çalış diye de böyle çemkirirler... En güzeli hiç muhatap olmadan işine bakmak...

Cazgırlık yapıp işini halleden tipler işte :işsiz: haksızlıga ugrarsanız kesinlikle sizde cildirin demek ki orada işler öyle yürüyor..

Cazgırlık yapıp işini halleden tipler işte :işsiz: haksızlıga ugrarsanız kesinlikle sizde cildirin demek ki orada işler öyle yürüyor..
Bende biraz böyle yapmış oldum. Katta zaten müdür yardımcısı falan sesleri duydu odanın önünden geçti. Gittim odasına çok sinirliydim. Anlattım ağlamaklı titrek ses tonumla, artık yeter beni o servisten lütfen alın dedim. Daha önce de üst müdüre sorunları anlattım ama odada bana bir işin verilmeyeceği ile ilgili söz verdiler sonra ben diğer işi komple yüklendim bitirdim. Sonra diğer iş gelince kavgayla yine de bana verdiler. Üst müdüre taşıdım ve asla anlamadı bana kızdı. O dönem kendi bağlı olduğumuz müdür izinliydi ve vekaleten bakanda konuya hakim değildi beni haksız anlattı sanırım.Biz vekalet edenle iki kez servis olarak yukarı çıktık 4 ay arayla aynı sorundan ama hep ben haksız görüldüm %100 haklıyırmış. Bunda müdürlerin dediğiniz gibi eskileri tutması tek neden. Üst müdür bana şimdiye kadar sorun yoktu o serviste siz geldiniz oldu diyor. Halbuki hep sorun varmış ama erkek personel varmış ve bu dışarı işini halletmişler. Bu son yaşananda o dönem vekalet eden de şahit oldu. Bakın dedim geçen seferde aynısını yaptılar ağzıyla söylüyor kavgayla halledilir diye dedim. Yalnız esas olan üst müdür. Benim servis değişikliği talebimi iletti müdürler ona. İhtiyaç olan başka yer var. Bende söylemiştim beni oraya verin diye. İletiş şekilleri suslupuslum ....servisin dışarı işlerini istemediği için.....gerçi bende kırk kez söyledim ben o kısımda çalışmak istemiyorum bu sebeple diğer işin yükü bendeydi söz verdiler ama tutmadılar diye ama beni suçluyor. Onlar senin yerine biz gideriz diyorlar sen kabul etmedin diyor. Halbuki benim için gitmeleri için onlarla iyi geçinmem lazım ama öyle insanlar ki benim gibi birinin sabrını bitirdiler iyi nasıl geçineyim.
Biraz karışık oldu kusura bakmayın.

Back
X