Atışma demek az gelirergenlerin atışması
Arkadaşıma kırıldım ben aslındaOlay vuku bulmus,olmus bitmis zaten.
Tanistiklari ilk dakikada siyaset konusup bir de üzerine tartisan insanlarin tabiki bir araya gelmemesi daha mantikli.
Zaten bir daha denk gelip gelmeyeceginiz de meçhul.
Dert edilecek bir durum göremedim pek.
Hayır dünden beri hiç konuşmadık. Onun mesaj atması gerekmez mi ama? Sonuçta çekip giden onlar. Bir de çok yanlış geldi bana. Sevgilisi kolundan tutup hadi gidiyoruz dedi o da gitti yaniSevgilinde sert cevaplar vermis.siyaset konuşmayalım lutfen deseymis.neyse birdaha gorusmessiniz zaten olur biter.
Kiz arkadas ne dedi sonradan konusabildiniz mi?
Yaşlar on dokuzYaşınız kaç? Lisede ya da üniversitede misiniz?
Sevgilimin çok bir saygısızlık yaptığını düşünmüyorum. Sonuçta başlatan kişi arkadaşımın sevgilisi. Yanlış mı düşünüyorumBen de bu ergenlerin siyaset kavgasini anlayamiyorum. 55 yasinda babamin en yakin arkadasi siyasi gorus yonunden tam olarak zıt bir kutupta. Haftada 1 ailece bir araya gelirler futbol sanat vs. akla gelecek hersey konusulur ama siyaset konusmazlar. 30 kusur yillik arkadaslar daha 1 gun tartismis degiller yani. Insanlar birbirine saygi duymazsa boyle oluyor iste. En basiti ben tesetturluyum ancak en yakin arkadasim can dostum ateist. Dini konularda konusmayiz bile senelerdir. Erkek arkadasiniz da o cocuk da saygisiz insanlar. Hayatinizdaki insanlari iyi secin bence. Buna sevgiliniz de dahil.
Olay bir anda gelişti. Ayrıca ben durumu izlemedim arkadaşım izledi.Konunun oraya gittigini farkettiginiz an duruma müdahele edip konu degisecekken kiz arkadasininda seninde durumu izlemeniz enteresan olmuş...
Evet. Arkadaşımın sevgilisi çok fanatik.Genç yaşlarda siyasetle ilgilenildiginde , sakin bir tartışma ortamı yerine direk heyecan giriyor işin içine.
O kadar uzaması gerekmezdi tartışmanın. Erkek arkadaşın en başta çok güzel tepki vermiş aslında. Karşı taraf fanatik gibi duruyor anlattığına göre. Zaten öyle kişilerle de tartışılmaz , sonu genelde siz de bittiği gibi biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?