• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan inanmak istemiyor gerçekten , “beyinsizler , karaktersizler “ havada uçuşmuş. :olamaz:
Kavga çıkacağı belli yani. Olayın üstüne üstüne gitmiş sonra da "ama" diyor. Hiç inandırıcı değil. İnceldiği yerden kopsun istemiş. nasılsa okullar da kapanıyor mantığı ile hareket edilmiş

Yakışıyor mu sizin gibi eğitimciye. haklı bir taraf göremiyorum. Başka yerde çıkarabilecekken sırf olay çıksın diye bilgisayarın başında durmuşsunuz.
Bu işi hakkıyla yapan öğretmenler sizin yüzünüzden zan altında kalıyor yazık
Hayır asla öyle bir şeyi kabul etmem ki bir k defa kavga için problem çıkardı ama sustum ve yuttum ama bu defa bende insanım dayanamadım gayet normal bir şekilde internetin olmadığını ifade etse bunlar zaten olmazdı

Hayır asla öyle bir şeyi kabul etmem ki bir k defa kavga için problem çıkardı ama sustum ve yuttum ama bu defa bende insanım dayanamadım gayet normal bir şekilde internetin olmadığını ifade etse bunlar zaten olmazdı
İşte zaten sorun yaşadığınız biriyle diyaloğa girerek olayın olmasına müsaade etmişsiniz. Siz inanıyor musonuz size normal bir şekilde cevap vereceğine? Bariz belli tartışma çıkacağı. siz tartışma çıksın istemişsiniz

Kavga çıkacağı belli yani. Olayın üstüne üstüne gitmiş sonra da "ama" diyor. Hiç inandırıcı değil. İnceldiği yerden kopsun istemiş. nasılsa okullar da kapanıyor mantığı ile hareket edilmiş
Keşke dediğiniz kadar planlı bir insan olsaydım

İşte zaten sorun yaşadığınız biriyle diyaloğa girerek olayın olmasına müsaade etmişsiniz. Siz inanıyor musonuz size normal bir şekilde cevap vereceğine? Bariz belli tartışma çıkacağı. siz tartışma çıksın istemişsiniz
Kim ister böyle bir rezillik, olayın olduğu andan beri ağlıyorum nasıl bunu kendime yapmak isterim ki

Kim ister böyle bir rezillik, olayın olduğu andan beri ağlıyorum nasıl bunu kendime yapmak isterim ki
Olay çıkacağını biliyorsunuz işte. Keşke biraz daha sabretseydiniz zaten okulun kapanmasına şurada ne kadar kaldı ki?

İstediğiniz bilgisayardan çıktı alma hakkına sahipsiniz. Bilgisayarı önündeki sandalyeye oturmak için kullanıyor madem, rica etmeniz kadar normal bir şey yok. Bu öğretmen kadın galiba. Yoksa çikolataya falan takılmaz. Sebebin bu olduğunu nerden öğrendiniz? Bir de karşı taraf terbiyesizse sizin de o seviyeye inmenize gerek yok, zaten anlamayacaktır. Öfkenize yenik düşmeyin bir daha, yüzleşmeyi de kabul etmeyin. Bu konuyu burada kapatıp muhatap olmayın

Daha önce bir konumda okuldaki bir öğretmenle iletişim kuramadığımı ve anlam vermedğimi anlatmıştım. Bugün okulda hiçte olmasını istemediğim bir olay yaşadım kendisiyle!
Yazılı haftası malum öğretmenler odasına geldim çıktı almam gerekiyor, kendisi de bilgisayarın başında oturmuş başka bir hocayla muhabbet ediyor, dedim ki -Bilgisayarda işiniz yoksa yazılı çıkarmam gerekiyor, - işim var yazılı çıkarıyorum bende diyor ama hala muhabbete devam, -acele eder misiniz o zaman? dedim. - siz bana karışamazsınız, internet gitti, git .... hocanın odasından çıkar diye resmen bağırdı. - bir kere o sesinizin ayarını yapın bana bağırmazsınız, sonra da saygılı ol ne yapacağımı bana söyleyemezsiniz dedim.
-Sen bana bağırıyorsun dedi, yanındaki hocaya sordum bağırdım mı ben diye hayır anlamında kafasını salladı, - haddinizi bilin dedim, - benle muhattap olmayın dedi, - farkındaysanız zaten uzun zamandır öyle yapıyorum, sizin ergence tavırlarınıza tahammül etmek zorunda değilim. Dedim -siz bana ergen diyemezsiniz, beyinsiz . Dedi. Bende dayanamadım sensin beyinsiz haddini bil, ağzını topla, sen kimsin karaktersiz diye bağırdım, beni çıkarıp götürdüler. Tabi bu bağırışmalara tüm okul öğretmenler odasına toplandı. Koşa koşa müdür yardımcısına gidip şikayet etmiş, bende gidip olanı biteni anlattım, şikayetçi olacağımı söyledim. Sakinleşin, sonra karar verin, sizi yüzleştirelim felan dediler, eve geldim.
Şimdi siz olsanız ne yapardınız, özellikle öğretmen arkadaşlardan iletmemek gereken yol için yardım istiyorum.
Bu arada daha öncesinde bana diş bilemesinin sebebini de öğrendim bugün bana aldığı çikolatayı masada bırakıp derse gitmişim, niye çantama koymamışmışım 🤷🏻‍♀️
İlk olarak ben olsam anlaşamadığım biriyle hiç baştan muhatap olmazdım çünkü ne olacağı belli, İkinci olarak da iki eğitimciye bu kavgayı hiç yakıştıramadım, son olarak da şikayetçi olmam, olayı uzatmam, karşılıklı özür dileyip iki medeni insan gibi gerekmedikçe iletişim kurmayarak ilişkimi sürdürürüm. Geçmiş olsun.

İstediğiniz bilgisayardan çıktı alma hakkına sahipsiniz. Bilgisayarı önündeki sandalyeye oturmak için kullanıyor madem, rica etmeniz kadar normal bir şey yok. Bu öğretmen kadın galiba. Yoksa çikolataya falan takılmaz. Sebebin bu olduğunu nerden öğrendiniz? Bir de karşı taraf terbiyesizse sizin de o seviyeye inmenize gerek yok, zaten anlamayacaktır. Öfkenize yenik düşmeyin bir daha, yüzleşmeyi de kabul etmeyin. Bu konuyu burada kapatıp muhatap olmayın
Evet kadın, yüzleşmeyi asla istemiyorum zaten, o ortamda da asla beni dinleyeceğini sanmıyorum, onun kendini savunmasını dinlemekte istemiyorum, tek utancım öğrencilerin bu olaya şahit olması

Evet kadın, yüzleşmeyi asla istemiyorum zaten, o ortamda da asla beni dinleyeceğini sanmıyorum, onun kendini savunmasını dinlemekte istemiyorum, tek utancım öğrencilerin bu olaya şahit olması
Yani hoş olmamış muhakkak ama geçti bitti sonuçta canınızı sıkmayın

Kime neden ve nasil sikayetci olacaksiniz ki? Siz de hakaret etmissiniz, siz de kusurlu tarafsiniz yani.
Haklısınız, hem ben bu süreçte yıpranacağım daha fazla, keşke tutsaydım kendimi, en azından haksız konumuna düşmeyecek kadar, bu ders oldu ama ona tam da istediğini verdim

Ayyyyynı benim çalıştığım yer. Konum da var açmıştım hatta. Ve tartıştığınız kişinin kadın olduğuna öyle eminim ki. Vallahi bıktım kendi hemcinslerimden
Aman bakın bana ders alın yaklaşmayın, çamur üstünüzde kalıyor sadece

Her iki taraf da haksız.muhtemelen öbürü gıcıklık olsun diye kalkmadı siz de daha önce benzeri yaşanmış sevmediginiz bi kisiye o anki öfkeyle bilenmissiniz sonuç pismanlik olmuş. Ortam neresi olursa olsun varsa böyle cacaroz biri kendimizi uzak tutmalıyız. Siz de keşke muhattap olmadan orda değil başka yerde cıktı alsaydınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X