Kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay ben küçükken hiç iki öğretmenin kavgasına şahit olmadım ama hep de merak etmişimdir, eğlenceli olmuştur eğer çocuklar duyduysa :KK53:

ay ben küçükken hiç iki öğretmenin kavgasına şahit olmadım ama hep de merak etmişimdir, eğlenceli olmuştur eğer çocuklar duyduysa :KK53:
Eğlenceli değil kalite düşürücü, öğretmenler bile kavga ediyor dedirtecek kadar basitleştirici o yüzden iyiki şahit olmamışsınız

Ağız dalaşı başlatmışsınız. Benim de hiç sevmediğim bir iki kişi var asgari konuşma seviyesinde duruyorum. Ergen demişsiniz. Münakaşa çıkaran o cümle bana göre. Ağız dalaşına girerseniz haklı haksız olmaz. İkinizin de tavrı çok çirkin.
Okulda öğrencilerin yapacağı bir tartışma bu. İki taraf da olgun değil.

Valla ben kimseyi takmam kimse de beni ezemez. Karşılık vermek saldırı durumunda olmalı bence, burada diğer öğretmen bir saldırıda bulunmamış
Ama oturup bos bos laklak yapiyor.. saldirida bulunmasi gerekmiyor.. illa hakaret etmesi gerekmez.. sen kimsin? Tabrina girmis baya baya

Öğretmen olmak bu kadar kolay olmamalı......
Neden Öğretmen insan değil mi ?

İd ego süperego Öğretmende yok mu?

Karşılıklı, daha çok karşıdan bir kışkırtma var. Tabi ki bu tarz dialoglar olmasa keşke ama olabiliyor..

Meslekle ilgisi yok hepimiz her an her şey yaşayabiliriz.

Yok ya asla yapmam dediğimiz her şeyi hepimiz yapabiliriz..

Neden Öğretmen insan değil mi ?

İd ego süperego Öğretmende yok mu?

Karşılıklı, daha çok karşıdan bir kışkırtma var. Tabi ki bu tarz dialoglar olmasa keşke ama olabiliyor..

Meslekle ilgisi yok hepimiz her an her şey yaşayabiliriz.

Yok ya asla yapmam dediğimiz her şeyi hepimiz yapabiliriz..
katılıyorum insanın öyle bir anı geliyor ki hiç küfretmeyen insan edebiliyor hayatında şiddet uygulamamış insan saldırganlaşabiliyor.hani doktorlar hasta şiddetinden ikayete diyorlar ya çok da haklılar ama hastanede birbirlerine en ağır küfürleri edenleri de yok mu var.ama bu onların bunu devamlı yaptıklarını kötü karakterde olduklarını ispatlamaz.bu öğretmend e yapmış bir hat.bu kadar üstüne gitmeye gerek yok.yok çocuk okutmamalıymış vs.ne küfürbaz veliler var kimse ellerinden almıyor çocuklarını.

katılıyorum insanın öyle bir anı geliyor ki hiç küfretmeyen insan edebiliyor hayatında şiddet uygulamamış insan saldırganlaşabiliyor.hani doktorlar hasta şiddetinden ikayete diyorlar ya çok da haklılar ama hastanede birbirlerine en ağır küfürleri edenleri de yok mu var.ama bu onların bunu devamlı yaptıklarını kötü karakterde olduklarını ispatlamaz.bu öğretmend e yapmış bir hat.bu kadar üstüne gitmeye gerek yok.yok çocuk okutmamalıymış vs.ne küfürbaz veliler var kimse ellerinden almıyor çocuklarını.
Aynen yani, gün içinde bir çok şeye sahit olabiliyoruz. Evet, kavga gürültü her yerde her kesimde avam durabilir. Ama olabiliyor yani. İnsanın olduğu yerde her şey olabilir.

Her okuduğumuz şeyde tu kaka sen nasıl eğitimcisin, ay Öğretmensin mi diyeceğiz. Bunun devamı Eee sen nasıl Doktorsun yok Avukatsın, Polissin mi diyeceğiz.. Karşınızdaki de İnsan yani 9 ay 10 günlük beşer şaşar!

Özellikle dikkatimi çeken konuda Öğretmen varsa, tu kaka tu kaka vay Öğretmenin haline o zaman

Aynen yani, gün içinde bir çok şeye sahit olabiliyoruz. Evet, kavga gürültü her yerde her kesimde avam durabilir. Ama olabiliyor yani. İnsanın olduğu yerde her şey olabilir.

Her okuduğumuz şeyde tu kaka sen nasıl eğitimcisin, ay Öğretmensin mi diyeceğiz. Bunun devamı Eee sen nasıl Doktorsun yok Avukatsın, Polissin mi diyeceğiz.. Karşınızdaki de İnsan yani 9 ay 10 günlük beşer şaşar!

Özellikle dikkatimi çeken konuda Öğretmen varsa, tu kaka tu kaka vay Öğretmenin haline o zaman
öğrenciler birbirlerine ne hakaretler ne el hareketleri yapıyorlar gün boyu.benim çocuğumun tuhafına gidiyor hoşlanmıyor.ama denir mi onlar okula gelmesin eğitim almasınlar?idare ediyoruz mecbur.öğretmen de işte o okullarda okumuş bir insan.ulvi varlık değil.o da hata yapabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X