- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.988
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Cümleyi ilk siz kurdunuz ama ona....Çok açık giyinen biri değilim ve beni böyle görüp beğendi. Müdahale etmeye hakkı yok diye düşünüyorum. Neyse bunu aştık gibi mesele söylediği cümle.
Şimdi bende kimseyi kıyafetime karıştırtmam ama seb o karıştığında çok keskin bir cevap vermişsin. Belkide onunda ağrına gittiği için böyle cevap vermiştir. Keşke daha sakin cevap verseydin iş buralara gelmeseydi. Şuan nasılsınız?Bundan sonra karışamazsın ne istersem onu giyerim beğenmeyene kapı orada dedim. O da bana o zaman sana da kapı orada dedi. Sonra ben de iyi o zaman ben de o kapıdan çıkıp gidiyorum dedim. Bunlar mesajda konuşuluyor bu arada. Böyle der demez aradı. Tartışma sürdü. Sen şöylesin sen böylesinden sonra 'kimse bulunmaz değildir' diye bir cümle kurdu ve benim çok ağırıma gitti.
Kırıldığım için yüz vermiyorum.Şimdi bende kimseyi kıyafetime karıştırtmam ama seb o karıştığında çok keskin bir cevap vermişsin. Belkide onunda ağrına gittiği için böyle cevap vermiştir. Keşke daha sakin cevap verseydin iş buralara gelmeseydi. Şuan nasılsınız?
Mesela yırtmaçlı giydirmek istemiyor askılı giydirmek istemiyorGiyiminize nasıl karışıyor? Açık ya da kapalı olmasına mı yoksa güzel değil gibi mi? Mesela benim kocam kendisine kafasına göre bir çorap bile alamaz, ben almazsam asla beğenmiyorum
Allah Allah. Sizi böyle görüp tanımadı mı? Neden eski köye yeni adet getiriyormuş?Mesela yırtmaçlı giydirmek istemiyor askılı giydirmek istemiyor
Ben giyerim dedim tamam dedi. Ailemin yaninda dikkat etmeni istiyorum sadece dedi. Ona da eyvallah. Aslında söylediği cümleye kırıldımAllah Allah. Sizi böyle görüp tanımadı mı? Neden eski köye yeni adet getiriyormuş?
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Benim giyinmeme ara ara müdahale eden birisi.
Kuzucum, ara ara da olsa giyimine karışması benim için soru işareti, bugün alttan aldı ama ya evleninceSen şöylesin sen böylesinden sonra 'kimse bulunmaz değildir' diye bir cümle kurdu ve benim çok ağırıma gitti. Değer verdiğimiz insanlar için de özel değilsek neden yanında duralım ki? Şimdi o anın ateşiyle kızgınlıkla söyledim diyor ama dal kırıldı bir kere.. Düşünmeden hiçbir şey dilden çıkmaz. Abartıyor muyum
Ben şimdiden bazen boğasım geliyor. Bir zamanlar sen bana nasıl baktın diyen herifin kimse bulunmaz değil demeye kadar şişen egosunun altında ne yatıyor onu merak ediyorum.Kuzucum, ara ara da olsa giyimine karışması benim için soru işareti, bugün alttan aldı ama ya evlenince
Kavgada söylenen söze gelince, hakaret küfür aşağılama, şerefe namusa laf atılmadığı sürece o anın hararetiyle söylenen sonradan toparlanabilecek laflara takılmam ben, ki sen de kapı orada demişsin o da sana demiş, sinirler gergin tartışma soğumamış aksine devam etmiş anlık öfkeyle söylenmiş bir lafa takılmamalı, bilmiyorum ben mi odunsuyum lakin kimse bulunmaz değildir lafı çok ağır bir laf değil aksine doğru da bir laf, nişanlın da bulunmaz değil, en özel insanı bile arada kırabiliriz ki evlenince göreceksin bazen bir kavga anında en sevdiğimiz en boğmak istediğimiz insan olabiliyor.
Bu konuda anlaşmışsınız peki neden iş kapıyı göstermeye geldi ki?Ben giyerim dedim tamam dedi. Ailemin yaninda dikkat etmeni istiyorum sadece dedi. Ona da eyvallah. Aslında söylediği cümleye kırıldım
Bu konuda çok önceden anlaşmıştık sonra başka bir konudan buraya geldi ben de istediğim yerde istediğim gibi giyerim dedmBu konuda anlaşmışsınız peki neden iş kapıyı göstermeye geldi ki?
Erkeklerin kafa farklı çalışıyor ya. Böyle gördüm böyle beğendim ama neden istediğim gibi şekillendirmeyeyim olarak çalışıyor çoğunun kafası. Nişanlının yaptığı hoş değil. Dediği lafta hoş değil ama öncesinde beğenmeyene kapı orada diyerek nişanlının dediği lafın bir benzerini sen etmişsin zaten. O da altta kalmamak için böyle demiştir bence.Çok açık giyinen biri değilim ve beni böyle görüp beğendi. Müdahale etmeye hakkı yok diye düşünüyorum. Neyse bunu aştık gibi mesele söylediği cümle.
kimse bulunmaz değildir lafı çok ağır bir laf değil aksine doğru da bir laf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?