Kavgaliyken birliktelik

Cinsellik nedir?

Evlisin görevindir mi?

Cinsellik karşılıklı haz alınması gereken birşeydir.
İnsanın içinden gelmedikten sonra, ki kadınlar zaten erkeklere göre daha farklı yapıdalar, kavgalı da olsan can ciğer kuzu sarma da olsan hayır gelmez ki?

Sizin bi defa zaten ilişkinizde çok yüz-göz olunmuş.
Aranızda pek saygı kalmamış gibi geldi bana.
Bir eşin diğerine "seni istemiyorum artık - bitsin" demesi nedir ya?
Bunlar hafife alınacak sözler değil, ben olsam bunu yediremezdim.
İstemiyorsa çeksin gitsin o zaman veya öylesine söylenen bir laf ise, lafı tamama alınacak bir adam değil diye düşünürüm...

Sanırım hayata fazla ciddi bakıyorum.

Yani çok büyük kavga değilse sevişmek de bir çeşit özür ve ara düzeltme yolu olabilir bence.

Evli değilim sma ben gönlümü almasını beklerdim . Ne o öyle hem üz hem mutlu ol yok öyle dünya derdim .

Ufak tefek tartışma olduysa sonrasında barışmak için güzel bir yöntem :) ama ciddi kavgaysa barışmadan ilişki olmaz bence

Erkeklerin kafası başka çalışıyor.
Onlar seksle kendilerini affettireceklerini düşünüyor.
"Sevistik, barıştık, bitti gitti "
Tartışmadan sonra atağa gecmelerinin sebebi bu bence.

Dipnot: Sinirliyken daha bı keyifli oluyor olay, ama o kısma girmeyelim şimdi

Ben de eşimle bozuksam, cinselliği düşünemem. Yani canım istese de, gurur yaparım belli etmem, yaklaşmam. Önce konuşalım anlaşalım sonra birlikte olalım diye düşünürüm. Ama dediğim gibi erkeklerde böyle bir sıralama yok, tam tersi.

istenmedigin yerde niye duruyorsun

robot değiliz sonuçta duygularımız var cinsellikte duygular varken yaşanan birşey o an çok kalbiniz kırıksa istememeniz normal.

kırgınsam kızgınsam olmaz.. net

hele sizin gibi istemiyorum git vs diyen adamla hiç olmaz

laçkalaşmış bir evliliğiniz var sanırım

kavganın şekline tutumuna göre değişir barışma seksi güzeldir
abartıp saygısızlık olmuşsa elbetteki tavır koyarım

Bende anlamiyorum kendimi daha ne icin ugrastigimi. Her kavgada neredeyse ayni seyleri duyuyorum. Onun once kendini affetirip benim kalbimi onarip oyle yaklasmasi gerekmiyormu sizcede? Yani bu ozur dilemek olur bidaha nasil davranmasi gerektigini benimle paylasmak olur. Yani caba gosterir bir insan. Bu beni carsiya goturdu hediyeler aldi, hemen duzeldi sandi. Hediyeyle boyle buyuk laflar unutulmazki.

eğer o suçluysa özür dileyip bir miktar sürünmesi lazım.

Bugune kadar hic surundugunu gormedim. Herzaman ben hakliyim demiyorum, tabi benimde sucum olmustur. Ama genelde onun yuzunden oldu buyuk kavgalar ve o duzeltecegine ben yalvardim birakma beni diye. Benimde sucum var, cok simarttim galiba. Sevdim sadece ve hep iyi yonlerini dusundum. Cunku bi cok erkekte olmayan cok iyi yonleride var hakkini yiyemem. Ama kavga aninda surekli bitti demesi herseyi maf ediyor.

Erkeklerin olaya bakış açısı bu mu gerçekten
biz ne kadar derin duygu ve düşünce gücü de katıyorsak onlar için o kadar fizyolojik ihtiyaç demek ki
Yoksa insan kızgın olduğu,kırıldığı biriyle nasıl sevişir

Evli değilim ama düşünüyorum da eşim bana karşı kırıcı olacak ve ben de hiçbir şey olmamış gibi onunla birlikte olacağım, öyle mi? Duygular sevişmeye dahil değil mi?

Kendime olan saygımı ayaklar altına aldırmam. Bu kadar net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…