Kavgaliyken birliktelik

Ya az önce başka bir konuda konu sahibine yazdim"madem eşinden bukadar dert yapiyosun o iki çocuğu neden yaptin"diye.
Aha iste buradaki bazı arkadaşlar gibi yaptıkları için. Problem çözülmeden ne ilişkisi yahu? Insan o an yüzünü görmek dahi istemiyo az önceki çirkin tavırları belki sözleri,belkide yüz şekli bile gözünün önüne gelir. Barışmadan ilişki sadece gurur kırıcı problemleri çözmek değil halı altına süpürmek gibi bişey

Aranizin neden kotu olduguna bagli. Egee eften puften biseyden tartismmissaniz bunum makbulu isin yatakta bitmesidir.
Ama onur kirici hakaret siddet vs. Gibi ciddi boyutta biseyse ben zaten o evde bile durmam.

Ay hayir tabiki! Boyle bir durumda gelip ozur dileyecek bir daha boyle birsey yapmayacagina yeminler falan edecek eger afdedersen bi 5 6 gun trip atacaksin anca ondan sonra olursa olur iliski.
Tabi bu durumun tekrari yasanirsa yapmaniz gereken belli zaten. Seni istemiyorum desigi an ben de aeni isyemiyorum bu saatten sonra hadi eyvallahh

Klasik rutin tartismalardan yaptiysak sonra sevismek barismak anlaminda bizde.
Yok agir kirildiysam konusmuyorsam ciddi anlamda yine yanasir benimde hayir diyemeyecegimi bilir o zaman bastan soyluyorum 1 saat sonra kaldigim yerden devam edecegim derim.sonra yine kirginligimi surdururum.bencede kavga baska o is baska

Kasıt tartışmak ve ses yükseltmekse evet...Tartılmak gayet normal çünkü düşüncelerimiz bazen farklı olabilir ve bunu da ilişkiye yansıtmak zaten normal degil.Hakaret boyutu ve ilerde boşanma durumu olacağını düşünüyorsan bu kavgaların devamında,o Zaman yatakları ayırır ayrılmanın yollarına bakarsın.

Oldu hem canımı sık hemde keyfini edeyim bırak ilişkiye girmeyi aynı odaya girmem

barışma seksi kadar güzel birsey yok bence,kavgadan hemen sonrasında yapılan.
ama seksten sonra da kötü davranmaya devam ediyorsa orda bir sorun var demektir.

Bu kararla yapılacak bir şey mi? Canınız çekerse kavgalı olmanıza rağmen istiyorsanız yaparsınız, ama kızmışsınızdır içinizden gelmiyordur yapmazsınız. Bu birine verilen ödül ya da ceza değil ki, karşılıklı isteyip istememe meselesi.

Demek ki bu taktik tutmuyor. Bence cinselligi bir ödül-ceza moduna sokmayin. Bir sure sonra kabak tadi verir. Talep etmekten vazgecip o da karsi tepki vermeye baslarsa iyiden iyiye buyur sorun. Ayrica cinsellikle cezalandirmak resmen esinize hakaret... Nedir yani o olmazsa yasayamaz hale mj gelecek adam. O kadar akli orasinda bir insan mi. Kirginliginizi ifade etmenin ve bedel odetmenin yolu bu mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…