Yüz göz olunmuşKufur etmez ve sidette yok ama kari gibi uzatir biseyi derler ya iste benim esim oyle bi tip. Bana seni istemiyom hersey bitti felan demesi cok kirici ve bunu ilk kez soylemedi. Benmi haksizim sizce? Yani boyle laflari duyup o kendisi yumsayinca birlikte olmak isteyince hayir dememelimiyim?
Ama söyle bir durum variyi geceler hanimlar. Size bi sorum olacak. Biz esimle yine kavgaliyiz. Nedenini soran olursa anlatirim. Ama kisacasi cok ofkeli ve sinirli olmasi. Ben esimle o bana ters davrandigi zaman artik birlikte olmuyorum. Ve oda bunu baa karsi kullaniyor. Cinselligi karistiriyormusum bilmem ne. Siz esiniz size kotu davrandiginda ve daha sonra tam kendini affetirmeden birlikte oluyormusunuz?
beni aldatmadigi surece hersey hal olunur ben küs kalsamda kadinlik gorevimi yaparim oda bu huyumu cok sever birlikte oluyorum yani adami niye uzaklastirayim canimiyi geceler hanimlar. Size bi sorum olacak. Biz esimle yine kavgaliyiz. Nedenini soran olursa anlatirim. Ama kisacasi cok ofkeli ve sinirli olmasi. Ben esimle o bana ters davrandigi zaman artik birlikte olmuyorum. Ve oda bunu baa karsi kullaniyor. Cinselligi karistiriyormusum bilmem ne. Siz esiniz size kotu davrandiginda ve daha sonra tam kendini affetirmeden birlikte oluyormusunuz?
Bizimkisi normal degil. Mesela her kavgada nerdeyse beni istemedigini herseyin bittigini soyluyor. Ve bu bi cok kez oldu. Cok cok iyi gunlerimizde var super gidiyor mesela ama cogu kavgamizda bana boyle sozler soylediginda ben istesemde birlikte olmuyorum. Ozaman sanki yaptigi hatayi hic anlamiycak gibi. Gerci yapmadigim haldede anlamiyor hatta bunu uste cikmak icin bile kullaniyor.
iyi geceler hanimlar. Size bi sorum olacak. Biz esimle yine kavgaliyiz. Nedenini soran olursa anlatirim. Ama kisacasi cok ofkeli ve sinirli olmasi. Ben esimle o bana ters davrandigi zaman artik birlikte olmuyorum. Ve oda bunu baa karsi kullaniyor. Cinselligi karistiriyormusum bilmem ne. Siz esiniz size kotu davrandiginda ve daha sonra tam kendini affetirmeden birlikte oluyormusunuz?
Bir kadın nasıl olur da "karı gibi uzatmak" gibi bir deyimi kullanır, aklım almıyor...Kufur etmez ve sidette yok ama kari gibi uzatir biseyi derler ya iste benim esim oyle bi tip. Bana seni istemiyom hersey bitti felan demesi cok kirici ve bunu ilk kez soylemedi. Benmi haksizim sizce? Yani boyle laflari duyup o kendisi yumsayinca birlikte olmak isteyince hayir dememelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?