kavisli burun mu düz burun mu ?? sizce??

dnz_dnz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2009
322
28
118
Ankara
meraba kızlar opuyorumnanaktan
bende burun estetiği olcam inşallah bu yaz :) ama hala kararsızım şekilde .. kızlar sizin fikirlerinizi merak ediyorum sizce düz bir burun mu yoksa kavisli bir burunmu daha hos görünür?? bazen düz olsun dogal görünür diorum bazen de e o kdr zahmete katlanıcaksam azıcıkta kavisli olmalı diorum güzel bir görüntü için
sizce doğal görünmlü düz bir burun mu , dogal olmasada hos görünen kavis li bir burun mu

Bencede hafif kavisli bi burun.Fakat belkide düz dahada yakışır bilemiyorum ki.Fakat az kavisten zarar gelmez.Fazla oydurma ama

Bunu bence keyfine göre kararlasdirma! Yüzüne hangisi daha yakisirsa
bazi yüzler görüyorum illede kavisli yaptirmislar ama kesinlikle yüz hatlarina uymayan..ve b azilarida var düz olduguna rahmen yazik olmus ya keske kavisli yaptirsaymis diye düsünüyorum ..

hiç bi doktor kavisli burna pek sıcak bakmıor nedense.. bende azıcık kavis istiorum o da olursa .. sonra hiç olmasa mı diorm ..:))

evt hafif kavis güzel olur bende bu konuda ikna etmeye calısacagım dr u :)) esasında bazı yüzlerde düz burunda cok hoş duruyor ama yüz hatları herkesin degisik işte biz işi dr lar kadar iyi bilmedigimiz icin şansımız yagver gider insllh bakalım

Hafif kavisli olmalı bence :) Dündüz burun çekici görünmüyo bana göre :S

düz burun erkeklere hastır...yani güzel bi erkek burnu düzdür(örn:kıvanç tatlıtuğ)... güzel bi bayan burnuda hafif kavislidir.

bazi doktorlar kaslardan buruna inen kisimi dümdüz yapiyo cok kötü duruyo hic sevmiyorum öyle burunlari
bence kavisli olmasi lazim, herkese kavisli burun yakismayabilir ama öyle dümdüz burunda hic kimseye yakistirmiyorum ben..

tabiki kavisli burun evet fstk bencede pek hoş olmuyor ama , dr gözlere yakın kemiklere müdahale etmeyi(aksi halde körlük veya göze giden damarlardan birine zarar verir)istemediğinden kaynaklanıyor

kesinlikle çok hafif kavis lazım dümdüz oluncada güzel durmuyor ucu düşük görünüyor vs vs..boshayallersmile

tabiki kavisli burun evet fstk bencede pek hoş olmuyor ama , dr gözlere yakın kemiklere müdahale etmeyi(aksi halde körlük veya göze giden damarlardan birine zarar verir)istemediğinden kaynaklanıyor

hmm öylemi oluyomus..bilmiyodum
ama yinede ben dümdüz bi burnum olmasini istemem :1no2:

ben doktoruma ''maksimum kavis'' dedim.. süper dedi.. tabiki bu demek değilki ben maksimum kavis dedim diye sonuna kadar oydu :) hayır tam tersi gayet orantılı bi kavis.. kaydırak gibide değil (albümüm herkese acık zaten bakabilirsin resimlerime).. onlara göre ''maksimum kavis'' bize göre ''hafif kavis'' oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…