kavisli burun mu düz burun mu ?? sizce??

sokakta bazen o kdar kavisli burunlar görüyorumki rahatlıkla bir pinpon topunu burnunda taşıyabilir diye düşünüyorum komik görünmesi de cabası:))))

dogru insan dogru burun dogru kavis.....

Kesinlikle katiliyorum...a.s

Kiminin burnu mesela cok yukardan basliyo kas/alin kismindan asagi dogru....ozaman kavis zor olur diye düsünüyorum...benim burnum mesala öyle...kiminin sadece bir kemik var ama burun ile alnin arasinda hafif cukur olur, ve ozaman kemik/kemer alinirsa ozaman kavis yapmak daha kolaydir heralde...bilmem anlatabildimmi....yani bildigimden degil tabi öyle tahmin ediyorum. Sonucta anadan dogma kavisli insanlarda var o yüzden kavisli dogal olmayacak diye bisey yok tabi, ama yüze yakismazsa ozaman dogalligi kalmaz bence. Ben bu konuda birazda doktorlara güvenmeli diyorum...ama hic icine sinmezse ozaman bir kac alternatif tasarim yapilip öyle en güzelini secmeli...

Ama ne olursa olsun kavis olsun denilmeli bence....tabi zevk meseleside biraz.yerimseniben

Ama ne olursa olsun kavis olsun denilmeli bence....tabi zevk meseleside biraz.yerimseniben[/QUOTE]

Ayy "denilmemeli" diye yazcaktim aslinda!!!kaydirigubbakcemile3

sokakta bazen o kdar kavisli burunlar görüyorumki rahatlıkla bir pinpon topunu burnunda taşıyabilir diye düşünüyorum komik görünmesi de cabası:))))

ahahaha kaydirigubbakcemile3 aynen canım doğal ve estetik durması taraftarıyım ama en önemlisi surat yapınıza uyması çok kavis taraftarı değilim ama :)

bende yüz şekline göre en uygunu olması taraftarıyım . buna da en güzel doktor karar verir bence.

kavisli burun kimisinde çok basit duruyor resmen estetigim diye bagırıyor....kimisinde ise çok tatlı ve dogal duruyor..
düz burun ise kimi kişinin yüzünü sert gösteriyor kimisindede dogal duruyorrr..
önemli olan yüzün anotomisine uygun olan burnu seçmektir bence..

Burnun yapısına hangisi uyuyorsa öyle yapıyor doktorlar.. Düz olup da çok güzel olan burunlar var bknz Nem :) Yani cerrah iyi ise ne şekilde yaparsa yapsın hoş duruyor suratınızda...ama pinokyo burunları hiç sevmiyorum :) Bknz Funda Arar

6 hafta sonra benim de ameliyatım var.tasarımda kavisli bir burna karar vermiştik ama şu an fikrimi tamamen değiştirdim ve hatta iyi ki hemen olmamışım diyorum yoksa çok pişman olurdum.1 ay sonra doktorla tekrar görüşüp düz bir burun tasarlatıcam.
aylardır süren kurcalamalarımdan şunu anladım ki burnu güzel yapan, gözleri ortaya çıkaran ve muntazam bir burnun estetik olup olmadığını belli eden yer alından göze kadar inen yerdeki kemik.en önemli olan bence onun şekli.eğer orası güzel oyulmuyorsa burun yüze yakışmıyor hele ki her yeri küçültülmüş burnun iki göz arasındaki kemiği duruyorsa ben estetiğim diye bağırıyor.o kemik güzel şekillendirilirse kavisli de güzel düz de.ama ben tercihimi düzden yana kullanıcam daha doğal daha karakteristik bir havası var bence.zemuszemus

ayy cnmm yaa teşekür edrimmmm valla benimki düzzz yüzüme yakışıyor cidden ama kavisli olsa nsl olur diye merak ettigimden oturdum photoshopta hafif kavis yaptım kendime inan hiç güzel olmadıı burun tek başına güzel ama yüzümle bir bakılınca takma burun gibi durdu..dedigin gibiiiii doktor işini iyi yapıyorsa bence ayarlıyor herşeyii..tabiii arada olur kimi düz ister kavisi olur kiminin kavisi olur düz ister...bence sorunsuz bi buurunn egri deilseee yamukluk yoksa asimetrik deilse hertürlü güzeldir kavisli ya düz:)

bence heryüze giden burun sekli farklı bazılarına düz bazılarına kavisli yakışıyor umarım herkes yakısan bır burna sahip olur

yüzün şekline göre değişir bencede....ama ben kavisli ve kalkık burunlardan hoşlanıyorum abartı olmucak şekilde bayanssulusmile

iyide nemcim sen düz burun görmemişsin ne güzel kavisli burnuşun benimline bak dümdüz
kemeri saymazsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…