Kayanana ve watsap

Ay aman emin ol istese çok da güzel yapar yapacağını. Pastam dursun karnım doysun hesabı. Benim kayınvalidelerin de ilk torunu, önce yazar müsait misin diye ya da torunumu özledim der ben ararım hemen. Öyle pat diye aradığı nadirdir, müsait olmazsam da reddeder yazarım hemen. Küsmeye yer arıyor bence sizinkiler.

Acmayin sizde o an müsait oldugunuzda bı kaç saat sonra siz arayın duymamistim çocukla ilgileniyodum marketteydim vs bahaneler uydurun bı sure böyle yapın sonra müsait olup olmadiginizi mecbur sormak durumunda kalacaklar

Bence açmayın ve whatsapp imda telefondan kaynaklı bi sorun var görüntülü aramalara açılmıyor ya da görüntü bozuluyor deyin.

Sizde haklisin cok sık aramasindan bikmissiniz. Ama kendi anneniz babaniz arasa bu denli rahatsiz olmazsiniz. onlarda torunlarini özlerler. bence bu acidanda bakip yok engelleyin yok acmayin gibi yorumlara bakma. benim dedem anneannem teyzemde hergun goruntulu ararlar ve bebegimi gormek isterler. sonucta hergun evine gelmiyorlar bence gormek onlarinda hakki. cok rahatsiz olduysan musait oldugun bi zaman sen ara cocuk uyuyorda ben musait oldukca sizi arayim de. sabah aksam goster torunlarini. bu kadar acimasiz olmayin kizlar.

İnternetim yetmiyor anneciiiiyyyyym .Yoksa sizi çok özlediiiiiiim .Diye msj at .Görüntülü cok internet tüketiyor desen inanırlar belki.

WhatsApp ı sil veya interneti kullanacağın zaman aç. Sen müsaitsen senle konuşulmasına izin ver.

bence çok büyük bir sorun değil.
Sonuçta kapıya dayanmıyorlar.
Telefonu açmayın veya sessize alın, müsait olunca geri dönüş yaparsınız.
biz de gurbette yaşıyoruz ve aynen bizi de ararlar olur olmadık. Biz müsait değilsek açmayız telefonu,
hatta bazen kv beni arar açmayınca işteki eşimi arar, artık amaç nedir bilmiyorum ama :)
çok sorun olmuyor, ben kendime göre karar veriyorum yine de konuşup konuşmayacağıma.

evlendiğimiz ilk zamanlar görüntülü değil ama telefonla ararlardı aynen yemek zamanı falan. Daha o zaman eşimle konuşmuştum bu konuyu, tamam gurbetteyiz diye merak edip arıyorlar ama önceliğimiz şuan yanımızda olan kişilerle iletişim olmalı. Benle sofraya oturduğunda telefonda başkası ile muhabbet etmen hiç hoş değil. Ondan beridir biz müsait değiliz diyoruz açıp da veya açmıyoruz direk. Kimse de bir şey demiyor, alınan darılan oluyorsa da kendi kendine alınıp darılıp unutuyor. Artık alıştılar sanırsam.

Ya o konu ayri bu konu ayri. Sizi gormek icin aramiyorlar zaten onlar da. Ben yuzlerini gormek istemiyorsam da açmazdım, sonra eşim gelince annenleri arasana derdim. Torunlarina bu kadar düşkün olmalari da büyük şans. Bazisi gelinle arasi kötü olunca torunla da ilgilenmiyor.

Birkac aramalarinda cevap verme sessizde unutmusum cocuk uyuyordu ya da isim vardi yetisemedim diyip kendi musait oldugun zaman geri ara. Bir sure sonra alisirlar, alismazlarsa ayni bahanelerle devam. Sen yine kayinvalidenden sıkılmıssin ben kendi ablamdan sıkıldım bu konuda, arayinca da 45 dakikadan once kapatmazlar insan bunaliyor artik cok iyi anliyorum seni

yahu anne babanın karşısına saç baş dağılmış halde de çıkarsın, adı üstünde anne baban
kayınvalidenin kayınpederin karşısına öyle çıkılırmı?
anladık görümcesiniz de el insaf yahu, kendi dediğinizi bi okuyun da öyle yollayın

ha benim annem hergün darlasa beni rahatça söylerim "anne ben müsait olunca ararım, az işim var bi süre arama" diye
ama konu sahibinin kayınları kıyameti koparıp ağlıyıp küsüyorlarmış
ama olsun, görümce birliği tetikte maşallah "annen olsa yapmazsın bıdıbıdbıdı" kafaya gel

Ne güzel uygun olanı müsait misinz diye sormak nasıl sağladınız diye soracağım ama insanın içinden gelen bir şey sanırım

valla öyle sanırım. ben birşey yapmadım zira..
aradıklarında no ya basın ardından w.up dan mesaj yazın şu an müsait değiliz ben arıycam sizi diye. böyle böyle alışırlar umarım.

açmayın, size uygun zamanlarda dönüş yapın müsait değildik değil, alışırlar

Mobil veriyi kapalı tut ya da vatsapo sil telefonundan baska program yukle watsapa benzer programlar var

insan kendi annesine rahatca dyebiliyor zaten sorun bu işte
bana da kendi ablan olsa sıkılmadan cevaplarsın o soruları diyorlar
kendi ablan olsa , abla bir dur dersin

benimkilerde Bir kere oglum uyuyordu yine aradilar actim cocuk uyuyor dedim goster dediler sonra bagirarak konusmaya basladilar oy kurban olurum diyerek sonra telefonun sesini kistim onlar konusurken buna ragmen oglumu uyandirmayi basarmislardi sinirden deliye donmustum o saate kadar cocukla ugrastim tam uyuttum rahat ettim pat diye arayip cocugu uyandirdilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…