- 13 Mart 2015
- 4.417
- 8.193
- 358
Ben de aynısını dedim ev hali bi müsait misin diye sorunlar en azından geçen aradılar bi açtım akrabaları gelmiş saçım başım dağınık şok oldum kavga ettik eşimle bu halde başkasıyla görüştüm diye Üstüm müsait olmaz vs
Eşim bana hal verıyor ama o da annesinin küSME ve ağlama huyu ndan dolayı pek bişey diyemiyor
Acmayin sizde o an müsait oldugunuzda bı kaç saat sonra siz arayın duymamistim çocukla ilgileniyodum marketteydim vs bahaneler uydurun bı sure böyle yapın sonra müsait olup olmadiginizi mecbur sormak durumunda kalacaklarKızlar eşimin ailesi başka bi ilde bebeğimiz var 1 yaşında onların da ilk torunu özlüyorlar haliyle farkındayım video fotoğraf atıyorum sırf onlar için ama zamanlı zamansız sürekli watsaptan görüntülü arama gönderiyorlar aile boyu gündüz akşam haftasonu vs.bir kaç defa eve gelen akrabalarının yanında aramışlar bi açtım kamerayı şok oldum hiç müsaitmisniz arayalım dayın aman burda bebeği sizi görsünler demek yok
Aramızda problemler oldu eskiden şimdi daha normale döndü ilişkimiz ama unutulmuyor bazı şeyler istenmeyen gelinken şimdi torun dan dolayı her gün görüşür hale geldik ben sıkılıyorum tam yemeğe oturuyoruz görüntü geliyor haftasonu uyuyoruz yataktayız ya da tam dışarı çıkıcaz misafirliğe gidicez zırt pırt bu durum sürekli arama hali mecburen ben de görüşüyorum onlarla kameradan kızım hep peşimde çünkü ben Nerede O orada olduğu için kamerayla ben varken daha rahat görüşüyorlar bu yüzden
her gün yüzyüze görüşür hale geldik
bişey desem anında surat yapar ağlar aramaz arasam açmaz hatta meşgule verirler trip atar eşime ve bana daha önce çok oldu
Artık arasıra ben wcye gıdıyorum sen aç dıyorum eşime kızım durduğu kadar görüşüyor onlarla
Kimsenin kalbini kırmadan nasıl çözebilrim bunu yoksa normali
Mi bu böyle devam mı etmeliyim ben mi abartıyorum
Müsait olsam da olmasam da bi şekilde görüşyüroz zaten ama bir zmanalar eve almadılar beni kovdular istemediler şimdi her gün görüorum bu insanları
Bilenecek konı değil mi sence sırf eşim üzülmesin diye de çok şeye göz yumdum merhamet ediyorum yaşlılar diye
Sizde haklisin cok sık aramasindan bikmissiniz. Ama kendi anneniz babaniz arasa bu denli rahatsiz olmazsiniz. onlarda torunlarini özlerler. bence bu acidanda bakip yok engelleyin yok acmayin gibi yorumlara bakma. benim dedem anneannem teyzemde hergun goruntulu ararlar ve bebegimi gormek isterler. sonucta hergun evine gelmiyorlar bence gormek onlarinda hakki. cok rahatsiz olduysan musait oldugun bi zaman sen ara cocuk uyuyorda ben musait oldukca sizi arayim de. sabah aksam goster torunlarini. bu kadar acimasiz olmayin kizlar.
Ne güzel uygun olanı müsait misinz diye sormak nasıl sağladınız diye soracağım ama insanın içinden gelen bir şey sanırım
açmayın, size uygun zamanlarda dönüş yapın müsait değildik değil, alışırlarKızlar eşimin ailesi başka bi ilde bebeğimiz var 1 yaşında onların da ilk torunu özlüyorlar haliyle farkındayım video fotoğraf atıyorum sırf onlar için ama zamanlı zamansız sürekli watsaptan görüntülü arama gönderiyorlar aile boyu gündüz akşam haftasonu vs.bir kaç defa eve gelen akrabalarının yanında aramışlar bi açtım kamerayı şok oldum hiç müsaitmisniz arayalım dayın aman burda bebeği sizi görsünler demek yok
Aramızda problemler oldu eskiden şimdi daha normale döndü ilişkimiz ama unutulmuyor bazı şeyler istenmeyen gelinken şimdi torun dan dolayı her gün görüşür hale geldik ben sıkılıyorum tam yemeğe oturuyoruz görüntü geliyor haftasonu uyuyoruz yataktayız ya da tam dışarı çıkıcaz misafirliğe gidicez zırt pırt bu durum sürekli arama hali mecburen ben de görüşüyorum onlarla kameradan kızım hep peşimde çünkü ben Nerede O orada olduğu için kamerayla ben varken daha rahat görüşüyorlar bu yüzden
bişey desem anında surat yapar ağlar aramaz arasam açmaz hatta meşgule verirler trip atar eşime ve bana daha önce çok oldu
Artık arasıra ben wcye gıdıyorum sen aç dıyorum eşime kızım durduğu kadar görüşüyor onlarla
Mobil veriyi kapalı tut ya da vatsapo sil telefonundan baska program yukle watsapa benzer programlar varKızlar eşimin ailesi başka bi ilde bebeğimiz var 1 yaşında onların da ilk torunu özlüyorlar haliyle farkındayım video fotoğraf atıyorum sırf onlar için ama zamanlı zamansız sürekli watsaptan görüntülü arama gönderiyorlar aile boyu gündüz akşam haftasonu vs.bir kaç defa eve gelen akrabalarının yanında aramışlar bi açtım kamerayı şok oldum hiç müsaitmisniz arayalım dayın aman burda bebeği sizi görsünler demek yok
insan kendi annesine rahatca dyebiliyor zaten sorun bu işteyahu anne babanın karşısına saç baş dağılmış halde de çıkarsın, adı üstünde anne baban
kayınvalidenin kayınpederin karşısına öyle çıkılırmı?
anladık görümcesiniz de el insaf yahu, kendi dediğinizi bi okuyun da öyle yollayın
ha benim annem hergün darlasa beni rahatça söylerim "anne ben müsait olunca ararım, az işim var bi süre arama" diye
ama konu sahibinin kayınları kıyameti koparıp ağlıyıp küsüyorlarmış
ama olsun, görümce birliği tetikte maşallah "annen olsa yapmazsın bıdıbıdbıdı" kafaya gel
benimkilerde Bir kere oglum uyuyordu yine aradilar actim cocuk uyuyor dedim goster dediler sonra bagirarak konusmaya basladilar oy kurban olurum diyerek sonra telefonun sesini kistim onlar konusurken buna ragmen oglumu uyandirmayi basarmislardi sinirden deliye donmustum o saate kadar cocukla ugrastim tam uyuttum rahat ettim pat diye arayip cocugu uyandirdilar1 yaşındaki çocukla sizin her daim müsait olmanız beklenemezki zaten.
Çocuğu uyutursunuz açmazsınız.
Çocukla beraber siz de uyur açmazsınız.
Temizlik olur,dışarda olursunuz,bir yerde olursunuz,misafir olur olur da olur yani.
Anlayış göremiyorsanız siz de göstermeyin.
Ben de olsam her gün validenin yüzünü görmek istemem.Haklısınız.
Boş yere yıpranmayın,kendinizi de doldurmayın.
Birkaç kez açmayıp müsait değiliz,dışardayım vs dedikten sonra,"siz önceden haber verin de böyle olmasın" deyiverin gitsin.
Korkmayın,söyleyin.
Torun hatrına küsmezler belki.
Küserse de izah edersiniz.
Her dakika arayacaklar diye diken üstünde durulur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?