2 akşam üst üste misafirliğe gittim ikisinde de mesaj attım aradıklarında 3.akşam yine sormadan aradılarAcmayin sizde o an müsait oldugunuzda bı kaç saat sonra siz arayın duymamistim çocukla ilgileniyodum marketteydim vs bahaneler uydurun bı sure böyle yapın sonra müsait olup olmadiginizi mecbur sormak durumunda kalacaklar
yahu anne babanın karşısına saç baş dağılmış halde de çıkarsın, adı üstünde anne baban
kayınvalidenin kayınpederin karşısına öyle çıkılırmı?
anladık görümcesiniz de el insaf yahu, kendi dediğinizi bi okuyun da öyle yollayın
ha benim annem hergün darlasa beni rahatça söylerim "anne ben müsait olunca ararım, az işim var bi süre arama" diye
ama konu sahibinin kayınları kıyameti koparıp ağlıyıp küsüyorlarmış
ama olsun, görümce birliği tetikte maşallah "annen olsa yapmazsın bıdıbıdbıdı" kafaya gel
Yine açma yilmadan hep aynı şeyi yapın umursamayin onlar aradiginda hicbizamn ulasamasinlar siz müsait oldugunuzda geri dönüş yapin2 akşam üst üste misafirliğe gittim ikisinde de mesaj attım aradıklarında 3.akşam yine sormadan aradılar
Yalnız arkadaş aramalarından değil de müsait misin diye sormayıp pat görüntülü aramalarından şikayetçi. Ben anne babamın karşısında saç baş dağınık çıksam sorun etmem. Ama kaynana kayınpeder hele ki elli kat yabancı komşuları tam yataktan çıkmışım karşımda görürsem de iyice zıvanadan çıkarım. Kendi anne baba ile olan durumla bu aynı değil.Ben ters bişey göremedim. Kendi aileniz arasa rahatsız olurmusunuz ?
Benimde ablam yurt dışında aramadan önce mesaj atıp sormuyorum pat diye arıyorum o da arar aynı şekilde. Bence çok takılmayın torunları için arıyorlar sonuçta aramasalardi da eşinize torunları oldu aramıyorlar derdiniz
Yalnız arkadaş aramalarından değil de müsait misin diye sormayıp pat görüntülü aramalarından şikayetçi. Ben anne babamın karşısında saç baş dağınık çıksam sorun etmem. Ama kaynana kayınpeder hele ki elli kat yabancı komşuları tam yataktan çıkmışım karşımda görürsem de iyice zıvanadan çıkarım. Kendi anne baba ile olan durumla bu aynı değil.
Açmadığı zaman mesgule attığında da kv de küsüp ağlıyormuş.Bilmiyorum ya aradıklarında değilde aramasalar ben daha çok takardım sanırım. Tamam konu sahibine sanırım zamanında çok cektirmisler o konuda hakli olarak uzak durmak isteyebilir ama sonuçta çocuğuna değer verildiği için aranıyor. Musait olmadığı zaman açmaz daha sonra dönüş yapar. Whatsabi sil bi daha aramaz diyenlerin fikirlerini doğru bulmuyorum aynısını bize yapmalarını istemeyiz demi?
açma duymadım dersin. yada meşgule at şu şu işim var musait değilim falan de. işin gücün onlar mı allah allah yaKızlar eşimin ailesi başka bi ilde bebeğimiz var 1 yaşında onların da ilk torunu özlüyorlar haliyle farkındayım video fotoğraf atıyorum sırf onlar için ama zamanlı zamansız sürekli watsaptan görüntülü arama gönderiyorlar aile boyu gündüz akşam haftasonu vs.bir kaç defa eve gelen akrabalarının yanında aramışlar bi açtım kamerayı şok oldum hiç müsaitmisniz arayalım dayın aman burda bebeği sizi görsünler demek yok
Aramızda problemler oldu eskiden şimdi daha normale döndü ilişkimiz ama unutulmuyor bazı şeyler istenmeyen gelinken şimdi torun dan dolayı her gün görüşür hale geldik ben sıkılıyorum tam yemeğe oturuyoruz görüntü geliyor haftasonu uyuyoruz yataktayız ya da tam dışarı çıkıcaz misafirliğe gidicez zırt pırt bu durum sürekli arama hali mecburen ben de görüşüyorum onlarla kameradan kızım hep peşimde çünkü ben Nerede O orada olduğu için kamerayla ben varken daha rahat görüşüyorlar bu yüzden
her gün yüzyüze görüşür hale geldik
bişey desem anında surat yapar ağlar aramaz arasam açmaz hatta meşgule verirler trip atar eşime ve bana daha önce çok oldu
Artık arasıra ben wcye gıdıyorum sen aç dıyorum eşime kızım durduğu kadar görüşüyor onlarla
Kimsenin kalbini kırmadan nasıl çözebilrim bunu yoksa normali
Mi bu böyle devam mı etmeliyim ben mi abartıyorum
Kızlar eşimin ailesi başka bi ilde bebeğimiz var 1 yaşında onların da ilk torunu özlüyorlar haliyle farkındayım video fotoğraf atıyorum sırf onlar için ama zamanlı zamansız sürekli watsaptan görüntülü arama gönderiyorlar aile boyu gündüz akşam haftasonu vs.bir kaç defa eve gelen akrabalarının yanında aramışlar bi açtım kamerayı şok oldum hiç müsaitmisniz arayalım dayın aman burda bebeği sizi görsünler demek yok
Aramızda problemler oldu eskiden şimdi daha normale döndü ilişkimiz ama unutulmuyor bazı şeyler istenmeyen gelinken şimdi torun dan dolayı her gün görüşür hale geldik ben sıkılıyorum tam yemeğe oturuyoruz görüntü geliyor haftasonu uyuyoruz yataktayız ya da tam dışarı çıkıcaz misafirliğe gidicez zırt pırt bu durum sürekli arama hali mecburen ben de görüşüyorum onlarla kameradan kızım hep peşimde çünkü ben Nerede O orada olduğu için kamerayla ben varken daha rahat görüşüyorlar bu yüzden
bişey desem anında surat yapar ağlar aramaz arasam açmaz hatta meşgule verirler trip atar eşime ve bana daha önce çok oldu
Artık arasıra ben wcye gıdıyorum sen aç dıyorum eşime kızım durduğu kadar görüşüyor onlarla
Kızlar eşimin ailesi başka bi ilde bebeğimiz var 1 yaşında onların da ilk torunu özlüyorlar haliyle farkındayım video fotoğraf atıyorum sırf onlar için ama zamanlı zamansız sürekli watsaptan görüntülü arama gönderiyorlar aile boyu gündüz akşam haftasonu vs.bir kaç defa eve gelen akrabalarının yanında aramışlar bi açtım kamerayı şok oldum hiç müsaitmisniz arayalım dayın aman burda bebeği sizi görsünler demek yok
görümce degilim hic bir zamanda olmayacagim cünkü tek cocugum. benimde bi kocam ve ailesi var. benim dedigimi siz iyi okuyun. ben konu sahibine dedim ki siz musait olunca onlar aramadan siz arayin gosterin torununu. sen iyi kafayla oku decemBer' cimm
Bende esimin annesi ve annemle whatsapp tan cocuklari gösteriyorum nerdeyse hergün. İsim var desem surat asarlar yada aramazsam niye aramadın diye laf vururlar , gerçekten çok can sıkıcı bi durum . Ama bir misafir varken kayın validem kamera açmaz bana yada biri varsa odaya gidip konusur , annem öyle değil herkese göstermeye çalışır beni ve çocukları o kadar kızıp kavga ettiğim halde hâlâ devam ediyor . Yani demek istediğim sen ne dersen de arkadaşım kayinvaliden değismez dediğini yapar . Ona göre bu çok normal bişey çünkü, çok sinir bozucu olsa da malesef. Bence bırak kocan göstersin biraz belki anlar rahatsız olduğunu...Kızlar eşimin ailesi başka bi ilde bebeğimiz var 1 yaşında onların da ilk torunu özlüyorlar haliyle farkındayım video fotoğraf atıyorum sırf onlar için ama zamanlı zamansız sürekli watsaptan görüntülü arama gönderiyorlar aile boyu gündüz akşam haftasonu vs.bir kaç defa eve gelen akrabalarının yanında aramışlar bi açtım kamerayı şok oldum hiç müsaitmisniz arayalım dayın aman burda bebeği sizi görsünler demek yok
Açmadığı zaman mesgule attığında da kv de küsüp ağlıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?