Kayanana ve watsap

Acmayin sizde o an müsait oldugunuzda bı kaç saat sonra siz arayın duymamistim çocukla ilgileniyodum marketteydim vs bahaneler uydurun bı sure böyle yapın sonra müsait olup olmadiginizi mecbur sormak durumunda kalacaklar
2 akşam üst üste misafirliğe gittim ikisinde de mesaj attım aradıklarında 3.akşam yine sormadan aradılar

görümce degilim hic bir zamanda olmayacagim cünkü tek cocugum. benimde bi kocam ve ailesi var. benim dedigimi siz iyi okuyun. ben konu sahibine dedim ki siz musait olunca onlar aramadan siz arayin gosterin torununu. sen iyi kafayla oku decemBer' cimm

Ben ters bişey göremedim. Kendi aileniz arasa rahatsız olurmusunuz ?
Benimde ablam yurt dışında aramadan önce mesaj atıp sormuyorum pat diye arıyorum o da arar aynı şekilde. Bence çok takılmayın torunları için arıyorlar sonuçta aramasalardi da eşinize torunları oldu aramıyorlar derdiniz

Wttsp virüs bulaşıyor telime o yüzden kapattım bitti. İki hafta sonra tekrar açarsınız. Bu sefer de her zaman bakamıyorum dersiniz zaten o zamana kadar eşinizden aramaya alışmış olurlar hatta siz her akşam eşinize söyleyin ara onları göster çocugu diye. Maksat yük sizden gitsin zaten tekrar sizi aramak istemezler. Hele karşılık bulamazlarsa da.

Yalnız arkadaş aramalarından değil de müsait misin diye sormayıp pat görüntülü aramalarından şikayetçi. Ben anne babamın karşısında saç baş dağınık çıksam sorun etmem. Ama kaynana kayınpeder hele ki elli kat yabancı komşuları tam yataktan çıkmışım karşımda görürsem de iyice zıvanadan çıkarım. Kendi anne baba ile olan durumla bu aynı değil.

Bilmiyorum ya aradıklarında değilde aramasalar ben daha çok takardım sanırım. Tamam konu sahibine sanırım zamanında çok cektirmisler o konuda hakli olarak uzak durmak isteyebilir ama sonuçta çocuğuna değer verildiği için aranıyor. Musait olmadığı zaman açmaz daha sonra dönüş yapar. Whatsabi sil bi daha aramaz diyenlerin fikirlerini doğru bulmuyorum aynısını bize yapmalarını istemeyiz demi?

Açmadığı zaman mesgule attığında da kv de küsüp ağlıyormuş.

kv aglama ve küsme huyunu koz olarak kullanıyor.hiç umursamayın bak nasıl yola gelir.gelmezsede kendi kaybeder.

açma duymadım dersin. yada meşgule at şu şu işim var musait değilim falan de. işin gücün onlar mı allah allah ya

Bende Ablam İstanbul’da onu ayda 1-2 kere haber vermeden görüntülü arıyorum hiç böyle düşünmemiştim. Bilmiyorum o bir an geliyor ağlıyorum özlediğim için hemen arıyorum. Çünkü birşey alacak oluyorum hemen mağazada arıyorum, yada babaannemler akrabalar gelince hemen ara diyorlar hiç haber vermeye fırsat bulamıyorum. Ayda birkaç kez olsa habersiz olması araması çok absürt değilde sizin durum baya karışık. Ayyy kaynanaları alıp uzaya fırlatmak istiyorum. Şeytan diyor kapat Watsapı telefonu. Telefonu bir süre kapatın bence bozuk diye sansınlar. Ben buradan gıcık oldum Allah yardımcınız olsun

Off ben de gıcık oluyorum bu WhatsApp görüntülü arama olayına,

Bazen benim kv kpler de çocuğu görmek için eşimi arıyorlar buraya kadar sorun yok ama çocuk yerinde durmuyor ki evde dört dönüyor, ben kameraya çıkmak istemediğim için mutfağa falan geçiyorum çocuk da peşimden geliyor, ev çok sıcak üstüm başım müsait olmuyor, öyle kimse görsün istemiyorum... yani çoook iyi anlıyorum sizi.

Bir de bu işin öncesi varmış, zamanında kapıdan kovup şimdi yüzsüz gb her Allahın günü görüntülü aramak da ayrı saçmalık. Sizi niye arıyorlar eşinizi arasınlar.

Ben de arkadaşların önerisini tekrarlayacağım, emrivaki hiçbir aramayı cevaplamayın her seferinde meşgule atıp belli bir müddet sonra dönüş yapın ve müsait olmadığınızı vurgulayın. Anlamasalar da onlar her istediğinde cvp vermemiş olursunuz
bicirik54

Aradıkları saatler az çok bellidir o zamanlarda ya internet bağlantısını kapatın ya da telefonu uçak moduna alın. Açıklama yapmak zorunda da değilsiniz.

Bir ay internet paketi yapma canım sonraki ay da internetini bibac bı kapat telefon bozuldu şebeke çekmiyor de öyle öyle alışırlar bende uzaktayım sürekli aramazlar ama aradıklarında canım istemiyorsa açmam ya da eşime veririm hiç kendimi gostermem

canim herkes burada iyi niyetiyle cevap yazmis ama yazilan pek cok sey bence faydadan cok zarar verir sana.. her ailenin yapisi farkli, her ailenin verecegi tepki farkli. mesela esinin ailesi ile ayda yilda bir gorusen, genelde cok ic ice olmayan insanlar, tabi ki kizacaksin, senin ozelin vs diyor bence cok yanlis. eger her gun yuzyuze bakacagin insanlarla kotu olursan o zaman senin de psikolojin bozulur, esinle de aran bozulur.

esinin sana destek olmasi cok guzel. zaten cok acayip degilse, erkekler de boyle zirt pirt aranmasindan hoslanmiyor ama bir sey diyemiyorlar iste. ben de telefon konusmayi hiiiiiic sevmeyen bir aileden, her gun telefonla konusan bir ailenin icine gittim. o kadar cok sasirmistim ki. ozellikle cocuk dogdugunda ayni senin gibi surekli ariyorlar, her seyden haberdar olmak istiyorlardi, ben de bunaliyordum. hatta esimin ailesini birak, esimin teyzeleri ve dayilari bile aramak istiyordu (sulaledeki 2 taraftan ilk torun).

sonucta onlar da cok heyecanli. ayrica muhtemelen yapacaklari is olmadigi icin hadi arayalim vs diyorlar. oncelikle bence istemedigini sakin belli etme. sen istemedigini belli edersen onlar da aman bizi gorusturmeyecek mi diye bu sefer daha da cok aramaya baslarlar. zaten bir sure sonr onlar da sikilmaya baslayacak, hatta zaten cocuk bir kac ay sonra telde konusmak istemez aglar falan. elinden geldigince aradiklarinda telefonu esine ver, esinle konussunlar, sonucta o daha iyi idare eder. hatta esin onlari Sabah ise gitmeden vs arayabilir. ya da aradiklarinda surat asma, ay hic konusturmuyor, cok is var, cok zor vs diye kendini acindirip vicdan yap. emin ol bir sure sonr onlar da relax olur ve aramayi azaltirlar.

bence de arada siz arayip gosterin, gostermiyor diye bahane bulamazlar o zaman, biraz konusun biraz mesafe koyun caktirmadan, yavas yavas alistirin.

Bende esimin annesi ve annemle whatsapp tan cocuklari gösteriyorum nerdeyse hergün. İsim var desem surat asarlar yada aramazsam niye aramadın diye laf vururlar , gerçekten çok can sıkıcı bi durum . Ama bir misafir varken kayın validem kamera açmaz bana yada biri varsa odaya gidip konusur , annem öyle değil herkese göstermeye çalışır beni ve çocukları o kadar kızıp kavga ettiğim halde hâlâ devam ediyor . Yani demek istediğim sen ne dersen de arkadaşım kayinvaliden değismez dediğini yapar . Ona göre bu çok normal bişey çünkü, çok sinir bozucu olsa da malesef. Bence bırak kocan göstersin biraz belki anlar rahatsız olduğunu...

Açmadığı zaman mesgule attığında da kv de küsüp ağlıyormuş.

Yani bir ağlar iki ağlar. Ben sadece tamamen telefonu kapatıp 1 hafta 2 hafta görmesinler çocuğu düşüncesini doğru bulmuyorum. Bi de böyle ariyorlarsa ev halini cok bi yadirgamiyolar demek ki konu sahibi bu konuya cokta takilmasin. Kendimi yerine koyup yorum yapıyorum ben pijamalı halimi dağınık saçımı takmazdım rahatsız olan aramasın diye düşünürdüm:)

ben boşandım hala dank diye kameralı arıyor oğlunada kendinede taciden dava açacam sonunda o olacak boşandım yine kurtulamadım oyüzden seni çok iyi anlıyorum ki uyarmama rahmen yine deli ediyorlar beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…