Ses çıkarmadıkça abartmışlar yani onlarda hem hergün ne konuşcan canım hayret bişey ..açık açık konuşun .Kızlar eşimin ailesi başka bi ilde bebeğimiz var 1 yaşında onların da ilk torunu özlüyorlar haliyle farkındayım video fotoğraf atıyorum sırf onlar için ama zamanlı zamansız sürekli watsaptan görüntülü arama gönderiyorlar aile boyu gündüz akşam haftasonu vs.bir kaç defa eve gelen akrabalarının yanında aramışlar bi açtım kamerayı şok oldum hiç müsaitmisniz arayalım dayın aman burda bebeği sizi görsünler demek yok
Aramızda problemler oldu eskiden şimdi daha normale döndü ilişkimiz ama unutulmuyor bazı şeyler istenmeyen gelinken şimdi torun dan dolayı her gün görüşür hale geldik ben sıkılıyorum tam yemeğe oturuyoruz görüntü geliyor haftasonu uyuyoruz yataktayız ya da tam dışarı çıkıcaz misafirliğe gidicez zırt pırt bu durum sürekli arama hali mecburen ben de görüşüyorum onlarla kameradan kızım hep peşimde çünkü ben Nerede O orada olduğu için kamerayla ben varken daha rahat görüşüyorlar bu yüzden
her gün yüzyüze görüşür hale geldik
bişey desem anında surat yapar ağlar aramaz arasam açmaz hatta meşgule verirler trip atar eşime ve bana daha önce çok oldu
Artık arasıra ben wcye gıdıyorum sen aç dıyorum eşime kızım durduğu kadar görüşüyor onlarla
Kimsenin kalbini kırmadan nasıl çözebilrim bunu yoksa normali
Mi bu böyle devam mı etmeliyim ben mi abartıyorum
Gereksiz icat benim için artıkwat sap ne?
Musait degilseniz acmayin.
Bundan sebep kavga edilir mi?
Eski nokiamda var özledim valla :)Engelle Telefonum bozuldu eski nokialardan kullanıyoz de :)
Buarada bnde cvp vermek istiyorum gayette edilir din bm wc gitcm bn reddediyom onlar hala aramaya devm ediyo en son bktim durmadilar mesaj attim 5 dk aricm dieMusait degilseniz acmayin.
Bundan sebep kavga edilir mi?
Ben eşimle atıştım gücüm ona yetiyor sizde de aynı durum demekkiBuarada bnde cvp vermek istiyorum gayette edilir din bm wc gitcm bn reddediyom onlar hala aramaya devm ediyo en son bktim durmadilar mesaj attim 5 dk aricm die
Kavga edilir ama bn etmedim :/
Aynen biricik her gece goruntulu ariyolar.bigun ayni senin dedigin gibi uykudan kalkmistim sac bas daginik bni hic tanimadigim onlarinsa eski komsusu wp aradilar actim cocuga dgru kndimi gostermdim sonra esime verdm tlfnu o komsu bebegime bkti sonra aniden bnide gormk istedi esimde pat die kamerayi bna cevirmezmi dondum kldim rezil oldum cok kotu oldu.simdi bn esimemi kizsam bni hergun gece gunduz arayan kp kv mi daha cok sey varda anlatilick agzn acik klir ama uzn mesele isteBen eşimle atıştım gücüm ona yetiyor sizde de aynı durum demekki
Bizde uzaktayiz ama sizinki gibi yapmiyolar ayda 2 3 kere aksam ve esimle musaitmisiniz diye goruserek ararlar aksi halde bende rahatsiz olurum zirt pirt goruntulu aranmayaKızlar eşimin ailesi başka bi ilde bebeğimiz var 1 yaşında onların da ilk torunu özlüyorlar haliyle farkındayım video fotoğraf atıyorum sırf onlar için ama zamanlı zamansız sürekli watsaptan görüntülü arama gönderiyorlar aile boyu gündüz akşam haftasonu vs.bir kaç defa eve gelen akrabalarının yanında aramışlar bi açtım kamerayı şok oldum hiç müsaitmisniz arayalım dayın aman burda bebeği sizi görsünler demek yok
Aramızda problemler oldu eskiden şimdi daha normale döndü ilişkimiz ama unutulmuyor bazı şeyler istenmeyen gelinken şimdi torun dan dolayı her gün görüşür hale geldik ben sıkılıyorum tam yemeğe oturuyoruz görüntü geliyor haftasonu uyuyoruz yataktayız ya da tam dışarı çıkıcaz misafirliğe gidicez zırt pırt bu durum sürekli arama hali mecburen ben de görüşüyorum onlarla kameradan kızım hep peşimde çünkü ben Nerede O orada olduğu için kamerayla ben varken daha rahat görüşüyorlar bu yüzden
her gün yüzyüze görüşür hale geldik
bişey desem anında surat yapar ağlar aramaz arasam açmaz hatta meşgule verirler trip atar eşime ve bana daha önce çok oldu
Artık arasıra ben wcye gıdıyorum sen aç dıyorum eşime kızım durduğu kadar görüşüyor onlarla
Kimsenin kalbini kırmadan nasıl çözebilrim bunu yoksa normali
Mi bu böyle devam mı etmeliyim ben mi abartıyorum
Çok nadir yapıyorum bunu ama değişen yokNetini kapat, yada görmezden gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?