Kayanana ve watsap

Görüntülü aramada reddet tuşu olmuyor mu, kullanın. Her zaman açmazsanız her zaman müsait olamadığınızı da anlarlar.

Ses çıkarmadıkça abartmışlar yani onlarda hem hergün ne konuşcan canım hayret bişey ..açık açık konuşun .

Benim kv deil ama annem babam sürekli arar kizimi gormek icin.musait deilsem sesli ararm.arada mesgule atarm arada tripte atmiyor degiller ama ozluyorlar napim.kv olunca bakis acisi farkli olabiliyor diye yazdm.haksiz degilsinz ama reddet tusunu siddetle tavsiye ediyorum.

Bu konuyu geç gördüm çok gereksizmis şu watsabi icad eden iyi ettide bi yerde kötü de etti

Yığınla resim video durum paylaşma artık gına geldi çok sildim bu yüzden
Benimde yurtdışında yıllardır görmediğim konuşmadığım dayimlar var watsap icad oldu aramaya sormaya başladılar 2 gündür akşam tam yemek yaparken yada yerken görüntülü arıyorlar hic sevmiyorum görüntülü konuşmayı daha 2 hafta önce konuştuk mesai yazdım müsait değilim sonra ararım diye tekrar arıyorlar

İstediği kadar ağlasın zırlasın arkadaş, ben mi anormalim müsait değilsen şuan uygun değilim deyip uygun bir zamanda aramanın nesi yanlış.
Bu kadar düşünceli olunca madalya mı veriyorlar ki.
Onu kırma bunu kırma, insanlar da az daha düşünceli olsunlar.

Ben eşimle atıştım gücüm ona yetiyor sizde de aynı durum demekki
Aynen biricik her gece goruntulu ariyolar.bigun ayni senin dedigin gibi uykudan kalkmistim sac bas daginik bni hic tanimadigim onlarinsa eski komsusu wp aradilar actim cocuga dgru kndimi gostermdim sonra esime verdm tlfnu o komsu bebegime bkti sonra aniden bnide gormk istedi esimde pat die kamerayi bna cevirmezmi dondum kldim rezil oldum cok kotu oldu.simdi bn esimemi kizsam bni hergun gece gunduz arayan kp kv mi daha cok sey varda anlatilick agzn acik klir ama uzn mesele iste

Böyle bir durumundan kurtulmanın yolunu Selin Karacehennem anlatmıştı. Mesela seni aradılar diyelim. Eşinin olmadığı an da aradıysalar aaa annecim siz aradınız ama ben de tam dışarı çıkıyordum ya da aa aradınız ama ocakta yemeğim var taşmasın gibi şeylerle ile ötele. Eşin olduğunda arıyorlarsa aa annecim bugün de aradınız ocakta yemeğim vardı konuşamadım iyi şimdi aradınız de. Böylece eşin memnun olurken onlarada laf düşmez. Bu dünya politika dünyası idare ediceksin canım.

aynısını ben yaşadım. benim annem arar torununu görmek için ya da ben ararım. Kv bi kere aradı müsait değildim meşgule attım eşime söyledim anneni sen ara ya da seni arasın ben müsait olamıyorum her zaman. nasıl kendi annemi arayıp torununu gösteriyorsam sende ara göster bana kalmasın dedim :)

Bizde uzaktayiz ama sizinki gibi yapmiyolar ayda 2 3 kere aksam ve esimle musaitmisiniz diye goruserek ararlar aksi halde bende rahatsiz olurum zirt pirt goruntulu aranmaya

Mobil veriyi kapatin :) wifi varsa vatsap son gorulmeyi kapatin musait degilseniz acmayin ve wc deydim mutfaktaydim vs elime teli alamiyorum diyin musait olmuyorum diyin kv ye bazen ustum basim musait olmuyor diyin yani evimizde her daim hazir beklemiyoruz basortunuz varsa o esnada yoktu diyin aciksaniz uzerimde pijama vardi kp ayip olmasin diye acmadim diyin bahane de degil aslinda gercekler...

BEn kendi ailemle bile o kadar görüşmüyorum açmıyorum haftada bi gün açıyorum görüşüyoruz. Neden açmadın dediklerinde şöyle yoğunum böyle yoğunum die anlatıyorum.. sizde böyle yapın..
Eşim ailesiyle görüşürken işaret yapıyorum müsait deilm bni gösterme die onlarda gelin nasıl iyi mi deyip geçiştiriyorlar illa görcez demiyorlar yani..

görümce degilim hic bir zamanda olmayacagim cünkü tek cocugum. benimde bi kocam ve ailesi var. benim dedigimi siz iyi okuyun. ben konu sahibine dedim ki siz musait olunca onlar aramadan siz arayin gosterin torununu. sen iyi kafayla oku decemBer' cimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…