Kayananam ve Annem arasında kalıyorum

yagmurercan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
311
143
33
40
Kızlar annem ve kaynanam çok zıtlar benden istekleri oluyor birbirleriyle inatlaşıyorlar olanlarda bana oluyor artık katlanamıyorum aynı anda farklı şeyler istiyorlar kaçıp gidesim var idare edemiyorum artık nişanlımda durdurmaya çalışıyor ama yok dışardan görseniz gülersiniz çocuk gibiler ben alışverişe çıkamıycam bu gidişle

Daha evlenmeden kaynana moduna mi girdin

Daha nişanlı imişsiniz ikisi neden muhatap oluyor ki

Her işini kendin hallet onlara bir şey sorma vs ne işleri var alışverişte mesela

Evlenecek yaştaysan kendi alışverişini kendin yapabilirsin

Illa onlarla gideceksen de ayrı ayrı git annemle başka zaman ve yere Kv ile başka yere

zaten nişanlınızla ikiniz yapın alışverişi .. ne o öyle çocuk gibi velilerinizle mi gideceksiniz .. ne ihtiyacınız varsa alırsınız..

Teşekkür ederim cnm bu benimde aklımda var ama sadece alışveriş konusuya bitse bitmiyor işte

Ne yaparsan nisanlinla yap biz öyle yaptık hiç kimseyi hiçbirşeye karistirmadik sadece bizim istediğimiz oldu sende öyle yap ohh ne rahat

Kırılıyorlar çocuk gibi şaşkınım herkesin başına gelebilir üstesinden gelmek için fikir bulamadım

kırılsınlar daha şimdiden ara bulmaya çalışırsan çok yıpranırsın .. bırak senle ara bulmaya çalışsınlar..
açık açık söyleyin biz kendi alışverişimizi kendimiz yapmak istiyoruz diye..
öyle bohça mohça saçma sapan bir sürü şeyde alınmamış olur.. paranız cebinizde kalır .. kullanılmayacak bir sürü şey aldırır büyükler ..

İlla birini tutman gerekse anneni tut ama alışverişe annelerle çıkmayın ağzınızdan burnunuzdan gelir hatta habersiz yapın alışverişinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…