- 24 Kasım 2015
- 311
- 143
- 33
- 40
- Konu Sahibi yagmurercan
-
Daha evlenmeden kaynana moduna mi girdinKızlar annem ve kaynanam çok zıtlar benden istekleri oluyor birbirleriyle inatlaşıyorlar olanlarda bana oluyor artık katlanamıyorum aynı anda farklı şeyler istiyorlar kaçıp gidesim var idare edemiyorum artık nişanlımda durdurmaya çalışıyor ama yok dışardan görseniz gülersiniz çocuk gibiler ben alışverişe çıkamıycam bu gidişle
Mmm bunu düşündümde alındılar fikri sunduğumda kalplerini kırmadan halletmem lazımNişanlınızla yapın alışverişi. Biz öyle yapmıştık.
Çok komikler gülüyorum bazen ama kalplerini kırmaktan korkuyorum evlendikten snr şehir dışında yaşıycamDaha şimdiden...... evlendikten sonra vay haline.
Valla öyle oldu annemde zorluyor beni napcağımı şaşırdım .sDaha evlenmeden kaynana moduna mi girdin
Daha nişanlı imişsiniz ikisi neden muhatap oluyor ki
Her işini kendin hallet onlara bir şey sorma vs ne işleri var alışverişte mesela
Evlenecek yaştaysan kendi alışverişini kendin yapabilirsin
Illa onlarla gideceksen de ayrı ayrı git annemle başka zaman ve yere Kv ile başka yere
Kırılıyorlar çocuk gibi şaşkınım herkesin başına gelebilir üstesinden gelmek için fikir bulamadımzaten nişanlınızla ikiniz yapın alışverişi .. ne o öyle çocuk gibi velilerinizle mi gideceksiniz .. ne ihtiyacınız varsa alırsınız..
Alınacak birşey yok. Hem saçma geliyo bana hep beraber alışverişe çıkmak. İstediğini beğendiğini doğru düzgün alamıyosunMmm bunu düşündümde alındılar fikri sunduğumda kalplerini kırmadan halletmem lazım
Öyle Sadece eşyayla bitmiyor kiTek başına cık. O eşyaları sen kullancaksın
Ne var peki?Öyle Sadece eşyayla bitmiyor ki
Hemfikiriz ama büyüklere anlatmak sıkıntı..Alınacak birşey yok. Hem saçma geliyo bana hep beraber alışverişe çıkmak. İstediğini beğendiğini doğru düzgün alamıyosun
Kırılıyorlar çocuk gibi şaşkınım herkesin başına gelebilir üstesinden gelmek için fikir bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?